ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχίες για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας

επιτυχίες-για-τον-ομιλο-αντισφαίριση-102432

Με επιτυχίες ξεκίνησε η χρονιά για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας στο ενωσιακό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε3, που διεξήχθη στη Νίκαια Λάρισας, και το πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2, που διεξήχθη σε Λάρισα και Λαμία.

Στο πρωτάθλημα Ε3 και στην κατηγορία Α12 ο Νικόλας Μπαρλάς κατέκτησε τη 2η θέση ενώ ο Βίκτωρας Τζαμτζής την 3η. Στην κατηγορία Κ12 την 3η θέση κατέλαβε η Έβελιν Γίδα, παίζοντας για πρώτη χρονιά στην κατηγορία. Την 2η θέση κατέλαβαν ο Δημήτρης Μπίρης Α14 και η Νικόλ Πασχούδη Κ16, αγωνιζόμενοι και οι δύο για πρώτη χρονιά στην κατηγορία τους.

Στο πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε2 στην κατηγορία Κ14 η Αναστασία Χριστοφοριδου κατέκτησε την 3η θέση αγωνιζόμενη για πρώτη χρονιά στην κατηγορία.

Τέλος, στα αγόρια Κ10 πολύ καλές εμφανίσεις είχαν οι μικροί αθλητές Αντώνης Κορακάκης, Μάριος Γκελντής, Αποστόλης Αμβράζης, Στέφανος Χρυσικός, Αλέξανδρος Τζαναβάρας και Γιώργος Καρακατσούνης με τους δύο τελευταίους να περνάνε τη φάση των ομίλων.

Με ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Κωνσταντίνο Αξελό και Άννα Μαρία Ντανιελιάντς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου