ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο ο Βόλος 2004

μετέτρεψε-το-ντέρμπι-σε-περίπατο-ο-βόλ-177050

Ισοπεδωτικός παρουσιάστηκε ο Βόλος 2004 στο κατ’ ευφημισμό, όπως αποδείχθηκε, ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών, καθώς νίκησε με περίσσια άνεση με 3-0 τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο ΑΟ Λέοντες, με τον οποίον ισοβάθμησε στους 21 πόντους στην κορυφή του πίνακα.

Ο αγώνας, που έγινε στο βοηθητικό του ΕΑΚ για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, είχε μία και μοναδική πρωταγωνίστρια την ομάδα της Ελενας Κουσκούνη, που αδικείται από το αποτέλεσμα, καθώς θα μπορούσε να φτάσει το σκορ σε … δυσθεώρητα επίπεδα.

Στο 15’ έγινε το 1-0 με πέναλτι της Ογκίτσι που κέρδισε έξυπνα η Ζντράβκοβιτς, για να έρθει στο 30’ το 2-0 με κοντινό ωραίο πλασέ της Ζήγρα μετά από σέντρα από τα δεξιά της Ογκίτσι. Ακολούθησε στο 35’ το δοκάρι της Νέννε, για να διαμορφωθεί νωρίς (40’) το τελικό αποτέλεσμα με εντυπωσιακό βολέ της Ζντράβκοβιτς σε σέντρα της Κέκου. Η Νέννε στάθηκε στην επανάληψη και πάλι άτυχη, καθώς είδε δύο φορές ακόμη το δοκάρι να της στερεί το γκολ.

ΒΟΛΟΣ: Τσιλίκα, Καρακάνα (46’ Γκέκα), Παπασακελλαρίου, Αβντόλι, Κέκου (52’ Παπαδοπούλου), Νέννε, Ζήγρα, Ογκίτσι (73’ Πανέρη), Ζντράβκοβιτς, Βέτσικα, Ιωακειμίδου (68’ Κυριάκου)

Νικητής και ο ΝΠΣ Βόλος

Σε εξ αναβολής ματς για την 6η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο ΝΠΣ Βόλος επιβλήθηκε με 5-0 του ΠΑΣ Λαμία στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Σκόρερ ήταν οι Πλατανιά (5’, 80’), Πούλιου (15’, 35’) και Φ. Αγόρου (70’).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Θεοχάρη, Τράικου, Ευφρ. Λουκοπούλου, Μακεδών, Πάσχου, Χουβαρδά, Πλατανιά, Μπότσαρη, Μ. Λουκοπούλου (50’ Φ. Αγόρου), Πούλιου, Ζεύγλη (70’ Μ. Αγόρου).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου