ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε τόπο μυστικό

σε-τόπο-μυστικό-806339

Mini live streaming festival προγραμματίζεται στις 27 Δεκεμβρίου

Στις 27 Δεκεμβρίου στις 20.00 θα συμβεί κάτι πρωτοποριακό! Μini festival σε μέρος, που θα αποκαλυφθεί με την έναρξη της διαδικτυακής παράστασης.

Οι Group PάrΩdy με τον ηλεκτροπαραδοσιακό ήχο και τον ανήσυχο στίχο τους, η Ιωάννα Καβρουλάκη με τη μοναδική φωνή και την ethnic αύρα της και ο Ορέστης Ντάντος με τη χαρακτηριστική του γραφή και την εσωτερική του εξωστρέφεια, έρχονται στην οθόνη του υπολογιστή και παίζουν ζωντανά, εκείνη τη στιγμή, μουσική.

Οι καλλιτέχνες μπλέκουν την ενέργειά τους, τις καλλιτεχνικές και όχι μόνο ανησυχίες και τις μουσικές τους, με σκοπό να προσφέρουν απλόχερα στον θεατή τη ζεστασιά και την ψυχολογική ανάταση, που όλοι έχουμε ανάγκη αυτές τις παράξενες μέρες που ζούμε.

Αφορμή για τον τίτλο και για τη διοργάνωση του mini festival αποτέλεσε το τραγούδι που έγραψε ο Ορέστης Ντάντος για την Ιωάννα Καβρουλάκη «Τόπος μυστικός», γιατί ιστορία γράφουν οι παρέες και με αυτή τη σκέψη οι Group PάrΩdy, η Ιωάννα και ο Ορέστης σμίγουν με σκοπό να προσφέρουν χαμόγελα και μουσική.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/mini-festival-se-topo-mystiko/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου