ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εικαστική έκθεση στη Μακρινίτσα

εικαστική-έκθεση-στη-μακρινίτσα-576239

Τέσσερις εικαστικοί δημιουργοί εκθέτουν μαζί μετά από πολλά χρόνια στο Paschalis art house στη Μακρινίτσα. Ο Μιχάλης Πόρναλης, η Αννίτα Ξάνθου, ο Γιώργος Ταταριώτης και ο Πασχάλης Αγγελίδης συναντιούνται με φωτογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, κατασκευές. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν σήμερα στις 6.30 το απόγευμα στο Paschalis art house Μακρινίτσας -CAFÉ HOUSE- (όπισθεν Περιβαλλοντικού κέντρου Πηλίου), με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου.

Ο Μιχάλης Πόρναλης, ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, ο φωτογράφος εξερευνητής του Πηλίου, έχει πολύχρονη εμπειρία και φωτογραφική δράση, με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό του και πολλές εκδόσεις φωτογραφικών καταλόγων.

Η Αννίτα Ξάνθου από πολύ νέα ξεκίνησε τις αναζητήσεις της στη ζωγραφική. Είναι μια καλλιτέχνης με πολλές ανησυχίες και με έντονη τη δημιουργική παρατηρητικότητα των υλικών και της φύσης. Έτσι εξελίχθηκε σε μία αξιόλογη δημιουργό όχι μόνο στη ζωγραφική αλλά επίσης και στη γλυπτική και στη δημιουργία λειτουργικών κατασκευών.

Ο Γιώργος Ταταριώτης, ο ζωγράφος με τις εμμονές στη νατουραλιστική τεχνική τελείωσης. Αναζητεί εικαστικούς δρόμους έκφρασης και στη γλυπτική, πάντα μέσα από τους κλασικούς δρόμους μάθησης και δημιουργίας. Λατρεύει και συμμετέχει στην ομαδική δημιουργία του Θεάτρου, σκηνικά – κοστούμια – φωτογραφία.

Ο Πασχάλης Αγγελίδης με συνεχή εικαστική δράση από το 1974 ακολουθεί εδώ και χρόνια το μίτο της Αριάδνης. Με πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνεχίζει να δημιουργεί και να εκθέτει στη Μακρινίτσα που λατρεύει και που πάντα ονειρεύεται και προσπαθεί να προβάλλει την αρχιτεκτονική ομορφιά της.

Το Paschalis art house το διευθύνει ο Δημήτρης Αγγελίδης, πολιτικός μηχανικός, ζωγράφος και φοιτητής στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου και ζει μόνιμα στη Μακρινίτσα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και 15 Δεκεμβρίου. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 11.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10.00π.μ. έως τις 10.00 μ.μ. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 24280 90054, 6933411998 Δημήτρης Αγγελίδης και 6944228611 Πασχάλης Αγγελίδης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου