ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μία κανονική ημέρα» από τη σκηνή του ΔΕΠΕΘΕ Βόλου

μία-κανονική-ημέρα-από-τη-σκηνή-του-δ-151976

Συνεχίζονται οι παραστάσεις για το έργο της Κατερίνας Γιαννάκου «Μια κανονική μέρα», που παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, κάθε Σάββατο έως τις 27 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Πρόκειται για έναν καθηλωτικό μονόλογο με εκρηκτικές εναλλαγές συναισθημάτων, που καταφέρνει ν’ αγγίξει βαθιές χορδές ευαισθησίας και συγκίνησης. Μιλά για τον αγώνα μιας σύγχρονης γυναίκας, με τα αδιέξοδα τέρατα που ορθώνονται γύρω της και μέσα της και την οδυνηρή πορεία της από την απόγνωση και την οδύνη, στην κάθαρση και τη λύτρωση. Ενα επίκαιρο νεοελληνικό έργο, γεμάτο ευαισθησία, ειλικρίνεια, ανθρωπιά και στον πυρήνα του βαθιά αισιόδοξο, γιατί όπως λέει και η ηρωίδα του «σημασία έχει να ζεις όχι μ’ αυτό που χάνεις, αλλά μ’ αυτό που βρίσκεις».

Πρωταγωνιστεί η Νιόβη Κωστοπούλου, που ερμηνεύει τον ρόλο ιδανικά, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Γαλάτη.

Προπώληση εισιτηρίων στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Κουμουνδούρου και Ιάσονος, Τετάρτη-Παρασκευή 11:00-13:00 και 18:00-20:00 και στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα οι παραστάσεις ανεβαίνουν COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας) στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από το θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στους θεατές η έγκαιρη προσέλευσή τους.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://doepap.gr/. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Διεύθυνση Πολιτισμού 2421082870, ταμείο θεάτρου Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας 2421027441, κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» 2421032818.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου