ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μια κανονική μέρα» – Νέα παραγωγή από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

μια-κανονική-μέρα-νέα-παραγωγή-από-163783

Ανοίγει αυλαία το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου η παράσταση «Μια κανονική μέρα», η οποία αποτελεί τη δεύτερη φετινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου. Το έργο της Κατερίνας Γιαννάκου «Μια κανονική μέρα» παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων κάθε Σάββατο και Κυριακή από 12 έως 27 Φεβρουαρίου, στις 20.30, στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Πρόκειται για έναν καθηλωτικό μονόλογο με εκρηκτικές εναλλαγές συναισθημάτων, που καταφέρνει να αγγίξει βαθιές χορδές ευαισθησίας και συγκίνησης. Μιλά για τον αγώνα μιας σύγχρονης γυναίκας, με τα αδιέξοδα τέρατα που ορθώνονται γύρω της και μέσα της και την οδυνηρή πορεία της από την απόγνωση και την οδύνη, στην κάθαρση και τη λύτρωση. Επίκαιρο νεοελληνικό έργο, γεμάτο ευαισθησία, ειλικρίνεια, ανθρωπιά και στον πυρήνα του βαθιά αισιόδοξο, γιατί όπως λέει και η ηρωίδα του «σημασία έχει να ζεις όχι μ’ αυτό που χάνεις, αλλά μ’ αυτό που βρίσκεις».

Πρωταγωνιστεί η Νιόβη Κωστοπούλου, που ερμηνεύειτον ρόλο ιδανικά, υπό την ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Γρηγόρη Γαλάτη.

Προπώληση εισιτηρίων στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον», Κουμουνδούρου και Ιάσονος, Τετάρτη-Παρασκευή 11:00-13:00 και 18:00-20:00 και στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Γαλάτη και πρωταγωνιστεί, όπως προαναφέρθηκε, η Νιόβη Κωστοπούλου.

Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Λευτέρης Πλαβός, τη μουσική ο Ηλίας Χατζόγλου, τα κοστούμια η Ασπασία Μπότα, τον φωτισμό ο Κώστας Τατάκος, τον ήχο ο Βασίλης Σταμόπουλος, τεχνικοί σκηνής είναι οι Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς και τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο Λευτέρης Πλαβός.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει, οι παραστάσεις θα ανεβαίνουν COVID-FREE (για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με έλεγχο ταυτοπροσωπίας)στο πλαίσιο των υποδείξεων του ΕΟΔΥ. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση από τo θέατρο. Για την αποφυγή συνωστισμού προτείνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου