ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η παράσταση συνεχίζεται» με κωμωδία από την κεντρική σκηνή ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

η-παράσταση-συνεχίζεται-με-κωμωδία-189683

Νέες παρουσιάσεις του έργου του Ρικ Αμποτ «Η παράσταση συνεχίζεται» στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Το Θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2021 – 2022 με την κωμωδία του Ρικ Aμποτ «Η παράσταση συνεχίζεται». Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου, που εστιάζει στο ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας στους θεατές με σπαρταριστό τρόπο την αθέατη πλευρά τους. Θίασος αδέξιων ηθοποιών προσπαθεί να ανεβάσει αστυνομικό θρίλερ. Παρακολουθούμε τη διαδικασία των τραγελαφικών προβών, τα παθήματα των ηθοποιών, αλλά και την καταστροφική πορεία προς την πρεμιέρα της παράστασης. Σειρά χαοτικών, απρόβλεπτων, ευτράπελων συμβάντων και ρεσιτάλ λαθών και ανεκδιήγητων χειρισμών συνθέτουν μια τρελή κωμωδία καταστάσεων και ένα πανέξυπνο και ευχάριστο έργο.

Σκηνοθεσία Δημήτρης Δακτυλάς, σκηνικά Πέτρος Τουλούδης, κοστούμια Κωνσταντίνος Μαγαλιός, μουσική Οδυσσέας Δακτυλάς, βοηθός σκηνοθέτη Μάρθα Παπαθανασίου, φωτισμός Κώστας Τατάκος, ήχος Βασίλης Σταμόπουλος, τεχνικοί σκηνής Αργύρης Ζήσης και Θανάσης Ματσαγγιάς.

Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά Δημήτρης Δακτυλάς, Βλάσσης Ζώτης, Γιάννης Κοτσαρίνης, Νιόβη Κωστοπούλου, Μαρία Μαργαρίτη, Βιβή Νικοπούλου, Σταμάτης Παγασαίος, Ρόζα Σταμούλη, Σελήνη Φιλιππιτζή.

Καλλιτεχνικός διευθυντής ΔΗΠΕΘΕ Βόλου είναι ο Γρηγόρης Γαλάτης.

Παραστάσεις προγραμματίζονται στις 29 και 30 Ιανουαρίου στις 20:00 και στις 28 Ιανουαρίου στις 21:00.

Προπώληση εισιτηρίων σε φυσικά σημεία στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» Τρίτη έως Πέμπτη 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 και στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας Χατζηαργύρη με Ρήγα Φεραίου μία ώρα πριν την έναρξη κάθε παράστασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://doepap.gr/. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2421082870 και 2421078164.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς χώρους είναι Covid Free, σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τη λειτουργία των κλειστών χώρων και την διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων και ακροαμάτων, όπως έχουν εκδοθεί από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού και αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συγκεκριμένα οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και οι θεατές επιτρέπεται να είναι μόνο καθήμενοι. Θα επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες θεατές (18 ετών και άνω) κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο δελτίου ταυτότητας και πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος με επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test). Για θεατές από 4 – 17 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος με πιστοποιητικό αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test). Επιπλέον, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για όλους.

Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης 2021 μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου