ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καταγραφή λογοτεχνών

καταγραφή-λογοτεχνών-10658

Το περιοδικό «Δευκαλίων ο Θεσσαλός» σε συνεργασία με την Πανθεσσαλική Στέγη (Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων), τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Αθήνας και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, διοργανώνει μεγάλη λογοτεχνική εκδήλωση με συμμετοχή όλων των Θεσσαλών συγγραφέων – ποιητών που κατοικούν σ’ όλη την Ελλάδα, για να παρευρεθούν την Κυριακή 5 Ιουνίου, 10:00 – 15:00, στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50, προκειμένου να απαγγείλουν αντιπροσωπευτικό τους λογοτεχνικό κομμάτι- ποίημα. Παράλληλα, σε συνεργασία με τους ανωτέρω φορείς, το περιοδικό «Δευκαλίων ο Θεσσαλός» δημιουργεί τράπεζα δεδομένων σύγχρονων ζώντων Ελλήνων συγγραφέων – ποιητών σε όλο τον κόσμο, αρχής γενομένης εκ της Θεσσαλίας, με την ανωτέρω εκδήλωση.

Γι’ αυτό καλούνται όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στην τράπεζα δεδομένων, να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: Σύντομο βιογραφικό σημείωμα δύο παραγράφων με τα στοιχεία γέννησης, την επαγγελματική τους κατάρτιση, κατάλογο των εκδοθέντων ποιητικών τους βιβλίων και γενικά το εκδοτικό τους έργο. Ενα αντιπροσωπευτικό τους ποίημα ή ένα σύντομο λογοτεχνικό τους κείμενο (10-15 γραμμές). Μία προσωπική φωτογραφία. Φωτοτυπία εξωφύλλου ενός βασικού τους εκδοθέντος βιβλίου.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουνστα τηλέφωνα 2102019555, 6977370671, οδός Σαρανταπόρου 17, Αθήνα (Πατήσια), Τ.Κ. 11144.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου