ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πρόταση

πρόταση-520566

ΠΡΟΤΑΣΗ

Προς τη σωστή κατεύθυνση είναι η πρόταση της Τζούλιας Τσαλίκη να γίνει Περιφερειακό Συμβούλιο στο Βόλο αποκλειστικά για το θέμα της ΑΓΕΤ, στο οποίο θα κληθεί και η εταιρεία, προκειμένου να γίνει ένας οργανωμένος διάλογος, να γίνει πολύπλευρη ενημέρωση, να ακουστούν όλες οι απόψεις, και οι αποφάσεις που θα ληφθούν να δεσμεύουν όλους.

Β.Κ.

ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Την «Πλεύση Ελευθερίας» στηρίζει ανοικτά ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος παραδέχθηκε πως θα πολιτευτεί με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Τσαρούχας βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο Βόλο, όπου είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη του κόμματος, και το έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Λέτε να είναι και υποψήφιος στη Μαγνησία;

Β.Κ.

ΣΟΚ!

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μαγνησίας, μετά την απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου να μη δέχεται στο εξής νέα περιστατικά ασθενών οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από την επάρατη νόσο. Η επίμαχη απόφαση ελήφθη επειδή υπάρχουν σημαντικές υπερβάσεις της προϋπολογισθείσας φαρμακευτικής δαπάνης. Προφανώς ούτε τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει η διοίκηση του «Αχιλλοπουλείου» ώστε να δικαιολογήσει την επίμαχη απόφαση ενδιαφέρουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους, ούτε τους καθησυχάζουν οι αναφορές του διοικητή ότι έχει ζητηθεί επιπρόσθετο κονδύλι για την κάλυψη της φαρμακευτικής δαπάνης. Στη μάχη που δίνουν καθημερινά με τον θάνατο πίστευαν ότι δεν θα τους στερούσαν το δικαίωμα να παλέψουν για τη ζωή τους επειδή δεν φτάνουν τα χρήματα!

Γ.Λ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου