ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

θα θιγούν

θα-θιγούν-521866

ΘΑ ΘΙΓΟΥΝ

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης, αναγνώρισε ότι από τη μονοδρόμηση της Καραμπατζάκη η οποία θα διανοιχθεί σε μήκος 60 μ. θα υπάρξουν και 5, 10, 15 άτομα που θα θιγούν. «Εμείς όμως κοιτάμε το συνολικό όφελος για την πόλη», διευκρίνισε. Και υποστήριξε ότι αν μέσω του προγράμματος Life είχε γίνει διαμόρφωση σε όλο το μήκος της Καραμπατζάκη, προκειμένου να λειτουργεί ως γραμμικό πάρκο, κανείς δεν θα το κατέστρεφε για να δημιουργήσει δρόμο. Οι παρεμβάσεις όμως έγιναν σε συγκεκριμένα λίγα σημεία, τα οποία θα διανοιχθούν.

Ε.Χ.

ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

Η παράταξη «Μαζί για το Βόλο» θεωρεί ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν μπορεί να διασφαλίσει τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται για την καύση του RDF και πως οι διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Σωκ. Φάμελου ήταν «λόγια στον αέρα». Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνει κανείς διαβάζοντας την ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης που «ομολογεί» ότι το κράτος είναι ανίκανο και επί διακυβέρνησης Αριστεράς. Κρίση αληθείας…;

Β.Κ.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στο περιθώριο των εγκαινίων που θα γίνουν διαδοχικά σε Τέμπη και άλλα έργα, ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης, που θα συνοδεύει τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, θα μεταβεί και στο Βόλο, πιθανότατα στις 31 Μαρτίου, εάν δεν αλλάξει τίποτα μέχρι τότε. Η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ έχει ενημερωθεί για την επίσκεψη, αν και το αναλυτικό πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα μαζί με τις παρεμβάσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου