ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου

χωρίς-προβλήματα-η-προετοιμασία-του-ο-804370

Επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Ιβάν Ναστέφσκι

Δύο ημέρες προπονήσεων συμπλήρωσε χθες ο Ολυμπιακός Βόλου στην Κουτσούφλιανη, Νάουσας, εκεί όπου η ομάδα βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδανικές και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι πλήρως ευχαριστημένος, καθώς στις προπονήσεις συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στα 3-5 Πηγάδια και συγκεκριμένα στην Κουτσούφλιανη συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται εκεί από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στο αθλητικό κέντρο το οποίο ανήκει στο Hotel Alexandros, εκεί που έκανε πέρσι προετοιμασία και η Νίκη Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι θα παραμείνουν εκεί έως τις 14 Αυγούστου.

Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας μαζί με τους ποδοσφαιριστές του συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε η ομάδα στην επιστροφή της να είναι σχεδόν έτοιμη. Οι προπονήσεις είναι διπλές, πρωί-απόγευμα, με την ομάδα να δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα. Στα θετικά για τον προπονητή συγκαταλέγεται το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν κανονικά στις προπονήσεις.

Ο Ιβάν Ναστέφσκι, που απείχε το προηγούμενο διάστημα, ξεπέρασε το σφίξιμο που ένιωθε στον προσαγωγό και συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς. Υπενθυμίζουμε πως γι αυτό το λόγο ο Σκοπιανός επιθετικός δεν είχε πάρει αγωνιστικό χρόνο στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Βέροια, που είχε διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Τρίτη.

Αύριο το δεύτερο τεστ

Νέα ευκαιρία να παρακολουθήσει εν δράσει την ομάδα του θα έχει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Καθώς αύριο οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα ακόμη φιλικό αυτή τη φορά κόντρα στον Πανθηραϊκό. Η ομάδα της Σαντορίνης, η οποία θα αγωνιστεί επίσης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αίσθηση με τις μεταγραφικές της κινήσεις, προπονείται στο ίδιο αθλητικό κέντρο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 6μ.μ. Πάντως, ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει ένα-δύο ακόμη φιλικά στα 3-5 Πηγάδια. Το ένα θα είναι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που αγωνίζεται στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας. Στο κυριακάτικο φιλικό αναμένεται να δώσουν το παρών ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης και ο αντιπρόεδρος Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Σε αναζήτηση επιθετικού

Σημαντικό κενό όπως φαίνεται άφησε η αποχώρηση του Νίκου Αγγελούδη από το ρόστερ του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση νέου επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να σταθεί ανάμεσα στο εξαιρετικό σύνολο που έχει χτίσει η διοικούσα επιτροπή. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να προχωρήσουν στην απόκτηση μίας εξαιρετικής επιλογής. Ο λόγος για τον Αργεντινό Γκουστάβο Εζεκίελ Μπρίτος, ο οποίος φαίνεται να έχει δεχτεί κρούση από τους ερυθρόλευκους, αλλά η περίπτωση απόκτησής του φαντάζει μακρινή. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίζεται στην κορυφή της άμυνας και στο παρελθόν έχει παίξει στην Αργεντινή στις παρακάτω ομάδες: Χιμνάσια Χουχούι, Ντεπορτίβο Μορόν, Ταγέρες, Μέρλο. Πέρυσι ανήκε στην Τρουχιγιάνος από τη Βενεζουέλα.

Υπενθυμίζουμε πως η ερυθρόλευκη αποστολή που βρίσκεται στην Κουτσούφλιανη αποτελείται από 26 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν όλοι τους αγωνιστικό χρόνο. Ανάμεσά τους βέβαια είναι και ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή. Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Κατσούλης Σάκης, Παλιούρας Κώστας, Μπουργάνης Νίκος, Σπηλιόπουλος Ιωάννης.
Αμυντικοί: Στουρνάρας Βαγγέλης, Τέλλος Θανάσης, Ζώνας Παναγιώτης, Ζαρίφης Βασίλης, Στασινόπουλος Δημήτρης, Κόκας Δήμος, Αγγελής Βαγγέλης, Σταύρος Μανάλης, Παπαϊωάννου Σεραφείμ, Κωστόπουλος Γιάννης.
Μέσοι: Κολημήτρας Αγγελος, Σταύρου Ηλίας, Φαμπρίτσιο Πότσι, Οικονόμου Κώστας, Φελίπε Ντα Κόστα, Χαντζής Ανδρέας, Πατσής Γιώργος.
Επιθετικοί: Φλίγκος Κώστας, Ιβάν Ναστέφσκι, Αναστασίου Αλέξανδρος, Δωματάς Γιάννης, Φραγκογιάννης Αντώνης.

Τέλος, το τεχνικό τιμ της αποστολής περιλαμβάνει τον προπονητή κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα, τον βοηθό του κ. Κώστα Μπράτσο, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Παναγιώτη Νάση, τον γυμναστή κ. Χρήστο Παπαϊωάννου, τον φυσικοθεραπευτή κ. Στέφανο Κόγκουλο, καθώς επίσης και τους φροντιστές κ.κ. Δημήτρη Παπαγιάννη και Κώστα Κρίκη. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός κ. Τζόναθαν Βαΐτσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου