ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 26 ποδοσφαιριστές στα 3-5 Πηγάδια

με-26-ποδοσφαιριστές-στα-3-5-πηγάδια-804856

Για 10 ημέρες ο Τζαναβάρας θα «χτίσει» τον Ολυμπιακό Βόλου κάτω από ιδανικές συνθήκες

Με 26 ποδοσφαιριστές αναχώρησε χθες το πρωί από το Πανθεσσαλικό Στάδιο η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για την προετοιμασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κουτσούφλιανη έως τις 14 Αυγούστου. Εκεί θα δοθεί η ευκαιρία σε προπονητή και ποδοσφαιριστές να δουλέψουν κάτω από ιδανικές συνθήκες.

Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δυόμιση βδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και δύο μέρες μετά το πρώτο φιλικό, οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν από το Βόλο χθες το πρωί για να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας, το οποίο ανήκει στο Hotel Alexandros, εκεί που έκανε πέρσι προετοιμασία και η Νίκη Βόλου.

Αρχικά η διοικούσα επιτροπή είχε κλείσει το αθλητικό κέντρο του Lithos Hotel στο Καϊμακτσαλάν, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν πάρει οι Βολιώτες από τους ανθρώπους του Εργοτέλη, αντιμετώπιζε πρόβλημα με το χορτάρι του γηπέδου. Ετσι, οδηγήθηκαν στην αλλαγή του προπονητικού κέντρου.

Στην Κουτσούφλιανη και στα 3-5 Πηγάδια ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρίσκεται από τις 4 μέχρι και τις 14 Αυγούστου. Εκεί, οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα δουλέψουν σε τεχνικά κομμάτια και θα «χτίσουν» το αγωνιστικό τους κομμάτι. Μάλιστα, έχει προγραμματίσει και το πρώτο φιλικό που θα δώσει εκτός Βόλου, μιας και αντίπαλος της ομάδας του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα είναι ο Πανθηραϊκός. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή 7 Αυγούστου στις 6μ.μ.

Η αποστολή

Δεν άφησε κανέναν ποδοσφαιριστή εκτός αποστολής ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, καθώς στα 3-5 Πηγάδια ταξίδεψαν συνολικά 26 παίκτες. Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκονται και νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί, λόγω του γεγονότος πως βρίσκονται υπό δοκιμή.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής:
Τερματοφύλακες: Κατσούλης Σάκης, Παλιούρας Κώστας, Μπουργάνης Νίκος, Σπηλιόπουλος Ιωάννης.
Αμυντικοί: Στουρνάρας Βαγγέλης, Τέλλος Θανάσης, Ζώνας Παναγιώτης, Ζαρίφης Βασίλης, Στασινόπουλος Δημήτρης, Κόκας Δήμος, Αγγελής Βαγγέλης, Σταύρος Μανάλης, Παπαϊωάννου Σεραφείμ, Κωστόπουλος Γιάννης.
Μέσοι: Κολημήτρας Αγγελος, Σταύρου Ηλίας, Φαμπρίτσιο Πότσι, Οικονόμου Κώστας, Φελίπε Ντα Κόστα, Χαντζής Ανδρέας, Πατσής Γιώργος.
Επιθετικοί: Φλίγκος Κώστας, Ιβάν Ναστέφσκι, Αναστασίου Αλέξανδρος, Δωματάς Γιάννης, Φραγκογιάννης Αντώνης.

Από τους παραπάνω, οι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Σπηλιόπουλος, ο οποίος πέρυσι έπαιξε στην Κ19 του Ολυμπιακού, έως τη διάλυση της ΠΑΕ και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ιάσονα Αλλης Μεριάς, ο κεντρικός αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου, που και αυτός πέρυσι αγωνίστηκε στην Κ19 και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος είχε παίξει στη Δύναμη. Επίσης, στους υπό δοκιμή συγκαταλέγονται και ο μέσος Ανδρέας Χαντζής, ο οποίος προέρχεται από τον Εθνικό Καρδίτσας, ο μέσος Γιώργος Πατσής, από τον Α.Ο. Ωρεών και ο επιθετικός Αντώνης Φραγκογιάννης από τον Σαρακηνό. Οι τρεις τελευταίοι συμμετέχουν στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων εδώ και λίγες μέρες.

Τέλος, το τεχνικό τιμ της αποστολής περιλαμβάνει τον προπονητή κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα, τον βοηθό του κ. Κώστα Μπράτσο, τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Παναγιώτη Νάση, τον γυμναστή κ. Χρήστο Παπαϊωάννου, τον φυσικοθεραπευτή κ. Στέφανο Κόγκουλο, καθώς επίσης και τους φροντιστές κ.κ. Δημήτρη Παπαγιάννη και Κώστα Κρίκη. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός κ. Τζόναθαν Βαΐτσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου