ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περιμένει Αστέρα για να μπει με το δεξί

περιμένει-αστέρα-για-να-μπει-με-το-δεξί-783574

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με τον μυαλό στην πρώτη νίκη αλλά και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή στις 5μ.μ. στο Πανθεσσαλικό ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το ρεπό της Δευτέρας μπήκαν και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων από χθες Τρίτη με το μοναδικό πρόβλημα να ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Ζώνα με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να παραμένει στα πιτς, όντας τραυματίας.

Η ομάδα του Αστέρα Πετριτής από την Κέρκυρα θα είναι ο πρώτος αντίπαλος στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, η οποία μετά από επτά δυνατές αναμετρήσεις δείχνει πανέτοιμη για την πρεμιέρα.

Στα θετικά των τελευταίων ημερών βρίσκεται και η επιστροφή του Κώστα Οικονόμου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο οποίος μπορεί να ζήτησε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο περασμένο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ωστόσο προφυλάχθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Αποκλειστικός στόχος για τη Βολιώτικη ομάδα είναι να μπει με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και για το λόγο αυτό δεν μπορεί από το να μην θέλει και τη βοήθεια και των φιλάθλων της, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο και απέναντι στον Απόλλωνα χειροκροτήθηκαν και στο φινάλε.

Στο λόγο του, ο Κορίνθιος τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας ζήτησε από τους παίκτες να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τους νεοφώτιστους Φαίακες, αλλά να δείξουν την ίδια σοβαρότητα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 – 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι τριών κατηγοριών.

Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

-Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

-Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων).

-Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες).

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναλογιζόμενη την δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, διαθέτει και 100 εισιτήρια διαρκείας (RED) για ανέργους, οι οποίοι μπορούν να τα προμηθευτούν στην τιμή των 70€. Η διάθεση των εν λόγω εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται σε άλλα τρία σημεία:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος) στο κέντρο του Βόλου.

-Traffic Cafe στη συμβολή των οδών Τοπάλη με Σωκράτους στο κέντρο του Βόλου.

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Παναγιώτα Δήμου» – Εθνικής Αντιστάσεων 6, Αγριά.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Τα νέα της Ακαδημίας

Η Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και τους γονείς τους, ότι από το νεοσύστατο site του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι το www.olympiakosvolou.com μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα της Ακαδημίας (πρόγραμμα προπονήσεων, πρόγραμμα αγώνων πρωταθλήματος και φιλικών, ανακοινώσεις κλπ).

Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά από 17.30 έως 20.00, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, όπου μπορούν όσοι επιθυμούν να ενταχτούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να παραλαμβάνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

Τα τμήματα κολύμβησης

Η περσινή κολυμβητική χρονιά έκλεισε με επιτυχίες και διακρίσεις για τα τμήματα κλασικής και τεχνικής κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα είναι και πάλι έτοιμη για τη νέα περίοδο.

Μετά την ανοδική πορεία των δύο τελευταίων χρόνων, με πλήρες προπονητικό σύνολο, στόχος της ομάδας για φέτος είναι ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις στην αγωνιστική κατηγορία και ακόμη καλύτερη ποιότητα στα τμήματα εκμάθησης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλεί και φέτος τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην αγαπημένη ομάδα της πόλης μας και στους έμπειρους προπονητές της, για να γνωρίσουν τις χαρές της κολύμβησης αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στις πισίνες.

Ήδη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου προπονητές, μικροί κολυμβητές και γονείς, είχαν την πρώτη τους συνάντηση στο ΕΑΚ και τα παιδιά ξεκίνησαν με προπόνηση εκτός νερού.

Από χθες Δευτέρα η κυρία Ράνια Παπαστεργίου, υποδέχεται τα μικρά παιδάκια στην πισίνα εκμάθησης του ΕΑΚ, όπως και πέρσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο 6973372618. Προπονήσεις θα αρχίσουν και τα τμήματα προπρο-αγωνιστικής του κυρίου Δημήτρη Παπαντωνίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, και από τις 5.30μμ μέχρι 7.30μμ στο χώρο του κολυμβητήριου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την κα Τάνια στο τηλέφωνο 6942449799, τον προπονητή Γιώργο Μαντά, (6948942359) και τον Τάσο Στάμο, έφορο της ομάδας (6972243545).

Ο Ολυμπιακός Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές είναι δωρεάν καλώντας τους γονείς να μας εμπιστευτούν λαμβάνοντας υπόψη ότι στον Ολυμπιακό Βόλου συνδυάζουμε με τρόπο ισορροπημένο την άθληση, τη χαρά των παιδιών και τις επιδόσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου