ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία

στην-τελική-ευθεία-784662

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που μετά το φιλικό με τον Απόλλωνα και το χθεσινό ρεπό επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις έχοντας πλέον στο μυαλό του το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής με τον Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα.

Oλα πλέον δείχνουν πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την Κυριακή θα αρχίσει κανονικά αφού δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση για αναβολή και μετάθεση της πρεμιέρας, κάτι που φημολογούνταν και στον Ολυμπιακό θέλουν το καλό ξεκίνημα…

Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται αρχικά με το νεοφώτιστο Αστέρα Πετρίτη από την Κέρκυρα στο Βόλο, εν συνεχεία αντιμετωπίζουν την Ενωση Απολλωνίου Ιστιαίας στην Εύβοια και στη συνέχεια υποδέχονται τον Τηλυκράτη Λευκάδας με στόχο το 3 στα 3.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και το μόνο ερωτηματικό είναι ο Παναγιώτης Ζώνας, που αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, περιμένοντας να επιστρέψει, αλλά σίγουρα θα προφυλαχτεί στο ματς της πρεμιέρας. Το θετικό είναι ότι ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας είδε με ικανοποίηση να επιστρέφει ο Κώστας Οικονόμου και περιμένει να αποκτήσει ρυθμό και ο Αργεντινός επιθετικός Γκουστάβο Μπρίτος.

Ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας για το τελευταίο φιλικό τεστ δήλωσε ευχαριστημένος για την ομαδική αμυντική λειτουργία όπως και από τη γενική εικόνα απέναντι στην καλή ομάδα του Απόλλωνα ενώ στάθηκε στις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος: «Στο πρωτάθλημα την Κυριακή, σίγουρα θα έχουμε να παίξουμε με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου. Από την άλλη όμως, αυτά τα φιλικά για μας είναι εξαιρετικά και δουλεύουμε και τα λάθη μας και τα θετικά μας. Το ότι είμαι ευχαριστημένος δε σημαίνει ότι έχουμε τελειώσει, καθώς είμαστε μία νέα ομάδα με 27 καινούργιους ποδοσφαιριστές και χτιζόμαστε συνεχώς μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα, μήνα με τον μήνα».

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 – 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι τριών κατηγοριών.

Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

-Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο).

-Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων).

-Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες).

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναλογιζόμενη την δυσχερή οικονομική κατάσταση που επικρατεί, διαθέτει και 100 εισιτήρια διαρκείας (RED) για ανέργους, οι οποίοι μπορούν να τα προμηθευτούν στην τιμή των 70€. Η διάθεση των εν λόγω εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Εισιτήρια διαρκείας διατίθενται σε άλλα τρία σημεία:

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ των Δημήτρη Καραντάκου και Παναγιώτη Καψιώχα «Το Γούρικο», το οποίο βρίσκεται στην οδό Ιωλκού 3Δ (μεταξύ Δημητριάδος και Ιάσονος) στο κέντρο του Βόλου.

-Traffic Cafe στη συμβολή των οδών Τοπάλη με Σωκράτους στο κέντρο του Βόλου.

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «Παναγιώτα Δήμου» – Εθνικής Αντιστάσεων 6, Αγριά.

Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Τα νέα της Ακαδημίας

Η Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου και τους γονείς τους, ότι από το νεοσύστατο site του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι το www.olympiakosvolou.com μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα της Ακαδημίας (πρόγραμμα προπονήσεων, πρόγραμμα αγώνων πρωταθλήματος και φιλικών, ανακοινώσεις κλπ).

Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016 στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά από 17.30 έως 20.00, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, όπου μπορούν όσοι επιθυμούν να ενταχτούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να παραλαμβάνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

Τα τμήματα κολύμβησης

Η περσινή κολυμβητική χρονιά έκλεισε με επιτυχίες και διακρίσεις για τα τμήματα κλασικής και τεχνικής κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα είναι και πάλι έτοιμη για τη νέα περίοδο.

Μετά την ανοδική πορεία των δύο τελευταίων χρόνων, με πλήρες προπονητικό σύνολο, στόχος της ομάδας για φέτος είναι ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις στην αγωνιστική κατηγορία και ακόμη καλύτερη ποιότητα στα τμήματα εκμάθησης.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλεί και φέτος τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στην αγαπημένη ομάδα της πόλης μας και στους έμπειρους προπονητές της, για να γνωρίσουν τις χαρές της κολύμβησης αλλά και να πρωταγωνιστήσουν στις πισίνες.

Ήδη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου προπονητές, μικροί κολυμβητές και γονείς, είχαν την πρώτη τους συνάντηση στο ΕΑΚ και τα παιδιά ξεκίνησαν με προπόνηση εκτός νερού.

Από χθες Δευτέρα η κυρία Ράνια Παπαστεργίου, υποδέχεται τα μικρά παιδάκια στην πισίνα εκμάθησης του ΕΑΚ, όπως και πέρσι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της στο τηλέφωνο 6973372618. Προπονήσεις θα αρχίσουν και τα τμήματα προπρο-αγωνιστικής του κυρίου Δημήτρη Παπαντωνίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά, και από τις 5.30μμ μέχρι 7.30μμ στο χώρο του κολυμβητήριου. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την κα Τάνια στο τηλέφωνο 6942449799, τον προπονητή Γιώργο Μαντά, (6948942359) και τον Τάσο Στάμο, έφορο της ομάδας (6972243545).

Ο Ολυμπιακός Βόλου, λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, υπενθυμίζει ότι οι εγγραφές είναι δωρεάν καλώντας τους γονείς να μας εμπιστευτούν λαμβάνοντας υπόψη ότι στον Ολυμπιακό Βόλου συνδυάζουμε με τρόπο ισορροπημένο την άθληση, τη χαρά των παιδιών και τις επιδόσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου