ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακόμη καλύτερη η συνέχεια

ακόμη-καλύτερη-η-συνέχεια-779130

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ ο πρώτος στόχος επετεύχθη, στον Ολυμπιακό Βόλου κοιτούν πλέον τη συνέχεια και μετά τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Αστέρα Πετριτή ζητούμενο είναι η ακόμη καλύτερη συνέχεια στην 2η αγωνιστική (18/9 – 4.30 μ.μ.), παίζοντας το πρώτο ματς εκτός έδρας με την Ένωση Απολλωνίου Ιστιαίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, από το πρώτο του ματς, αν και υπήρχε διαφορά δυναμικότητας έδειξε όσο χρειάστηκε ομάδα που μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και το μονο ισως αρνητικό ηταν ότι δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ημίωρο έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, ενώ στην επανάληψη εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα του και η πίεση έφερε και τρια γκολ ,όμως μια στιγμή αδράνειας της άμυνας ήταν αρκετή για να σκοράρει και ο Αστέρας.

Ετσι ζητούμενο στα επόμενα ματς είναι η περισσότερη σοβαρότητα αλλα και τα πιο γρήγορα γκολ αφού, όταν έφυγε το άγχος η ομάδα έδειξε καλύτερο πρόσωπο

Κι αν το άγχος της πρεμιέρας μπορεί να επηρέασε αρκετά τα τελειώματα των φάσεων ο Ολυμπιακός έδειξε ότι μπορεί τόσο από τα άκρα ,όσο και από τον άξονα αλλά και με στημένες φάσεις να ξεκλειδώσει τις αντίπαλες άμυνες και να φτάνει κάθε φορά στη νίκη…

Η καλύτερη συνέχεια αναμένεται στην 2η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής παίζοντας στην Ιστιαία ίσως με περισσότερες λύσεις …Αλλωστε ο Γκουστάβο Μπρίτος δε συμπεριελήφθη στην αποστολή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετρική και ο λόγος ήταν ότι δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του νεαρού επιθετικού, έτσι ώστε να εκδοθεί το δελτίο του από την ΕΠΟ. Το θέμα αναμένεται να λυθεί και πιθανότατα ο Μπρίτος θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Τηλυκράτη εντός έδρας.

Καθημερινά, πάντως, ο Λατινοαμερικάνος φορ δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, εξοικειώνεται με το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον και δείχνει πως είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στη γραμμή κρούσης.

Οσον αφορά τον Φελίπε Ντα Κόστα, συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία (έχει υποστεί μία μικρή κάκωση στο γόνατο από το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης) και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο, αναμένεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Παραμένει, ωστόσο, άγνωστο αν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με την Ιστιαία στη Βόρεια Εύβοια.

Από εκεί και πέρα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή έκαναν χθες αποθεραπεία και πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με την Ιστιαία εκτός έδρας.

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, Τζόναθαν Βαΐτσης, μίλησε χθες στον ΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Πετριτή, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον επόμενο αντίπαλο των «ερυθρολεύκων», την Ιστιαία, την οποία ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή εκτός έδρας.

Τόνισε πως στον Ολυμπιακό έχουν καταφέρει όλοι να γίνουν μια οικογένεια και αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο, χαρακτήρισε υγιή ομάδα τον Ολυμπιακό, με παίκτες που έχουν μεγάλες δυνατότητες και μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, ενώ στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι να έρχεται ο κόσμος μαζικά στο γήπεδο και να βλέπει καλό θέαμα. Αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στις «παγίδες» που κρύβει η Γ’ Εθνική, ωστόσο, τόνισε πως αν οι παίκτες παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο, δεν έχουν να φοβηθούν καμία ομάδα.

Δ.Ε. Ποδοσφαίρου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο πρώτο ματς του Ολυμπιακού. Η ανακοίνωση: «Χθες, η ομάδα μας ξεκίνησε νικηφόρα το ταξίδι της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Χθες, έγινε η αρχή. Η συνέχεια όμως θέλει υπομονή κι επιμονή.

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου 1937 θέλει να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες φιλάθλους που κατέκλυσαν τη σκεπαστή του Πανθεσσαλικού Σταδίου, χειροκρότησαν κι εμψύχωσαν τους παίκτες μας κι έδωσαν σε μας κουράγιο για την πορεία του πρωταθλήματος.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την υποστήριξή του, για τον παλμό και την γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησε».

Austrian boys: «Ικανοποίηση και συνέχεια»

Εκδρομή για την Ιστιαία ετοιμάζουν οι Austrian boys, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους συγχαίρουν τους παίκτες του Ολυμπιακού Β. για την Κυριακάτικη νίκη τους αλλά και τον κόσμο για την παρουσία του. Αναλυτικά: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την απόδοση και το αποτέλεσμα της ομάδας μας, καθώς επίσης και για την πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έδειξε ότι φέτος θα κάνει τη διαφορά, με παίκτες σοβαρούς και μάγκες, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι οι πρωταγωνιστές της κατηγορίας.

Θα θέλαμε να πούμε επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στους συνοπαδούς μας για το εξαιρετικό και ενωτικό κλίμα που επικράτησε, τόσο στον πυρήνα των οργανωμένων όσο και στις υπόλοιπες κερκίδες.

Επειτα από τόσες δυσκολίες και στεναχώριες ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, για ακόμα μεγαλύτερη παρουσία, για ακόμα περισσότερο πάθος και δυναμισμό, για ακόμα δυνατότερη στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα.

Εμείς συνεχίζουμε και θα βρεθούμε ξανά δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου και στην επόμενη αγωνιστική στην Ιστιαία. Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο μετάβασης μας στην Ιστιαία και δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής, κάθε μέρα στο καφέ του ΕΑΚ 6 με 10 το απόγευμα.

Όπου και αν παίζεις θα είμαστε εκεί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου