ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ετοιμότητα για την καλή αρχή

σε-ετοιμότητα-για-την-καλή-αρχή-780802

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ετοιμος να κάνει το ξεκίνημα που στο τέλος θα τον επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ο Ολυμπιακός που αύριο για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κάνει πρεμιέρα με τον Αστέρα Πετριτή από την Κέρκυρα στο Πανθεσσαλικό (3μμ) και αδιαπραγμάτευτος στόχος στο ματς αυτό όπως και σε όλα είναι οι τρεις βαθμοί, όπως δήλωσε ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου στη συνέντευξη εν όψει της πρεμιέρας ζήτησε να βρεθεί ο κόσμος στο γήπεδο κι όλοι μαζί αγαπημένοι να προσπαθήσουν να υλοποιήσουν τον στόχο της ανόδου.

«Στόχος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί κι αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Παίζουμε με μία ομάδα την οποία δε γνωρίζουμε ιδιαίτερα καλά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σε όλα τα παιχνίδια θα δείξουμε την απαιτούμενη και τη δέουσα σοβαρότητα και θα ‘μαστε πάρα πολύ σοβαροί την Κυριακή. Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να έρθει κοντά στην ομάδα, τον χρειαζόμαστε, τον έχουμε ανάγκη και θέλω να στείλουμε ένα μήνυμα σ’ αυτόν, ότι προσπαθούμε και δουλεύουμε σοβαρά και έχουμε έναν στόχο.

Αρα λοιπόν πρέπει να αρχίσουμε το πρωτάθλημα όλοι μαζί, ενωμένοι, αγαπημένοι, για το καλό της ομάδας και για το στόχο που έχουμε θέσει. Γι’ αυτό θέλω πάλι να παρακαλέσω τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα.

Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε σχεδόν καταλήξει και στο σχήμα, αλλά έχουμε κάποια θέματα μέχρι την Κυριακή. Μας φοβίζει κάπως το άγνωστο, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και στη δουλειά μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ο Ολυμπιακός θα είναι περισσότερο φρέσκος από τα φιλικά, αυτός ήταν και ο στόχος μας άλλωστε.

Στη ερώτηση για το ποιες ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, ο κ. Τζαναβάρας απάντησε ότι αυτές είναι η Πύδνα Κίτρους, η Α.Ε. Καραϊσκάκης, ο Απόλλων Λάρισας, η Νίκη Βόλου, που έχει ένα νεανικό σχήμα και μία πολύ δυνατή έδρα , ερωτηματικό είναι ο Πιερικός και ίσως κάποια ομάδα-έκπληξη».

Όπως ενημέρωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας στη συνέντευξη Τύπου, αμφίβολος είναι για αύριο ο Ντα Κόστα και δεν είναι σίγουρο αν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την Ιστιαία. Οσον άφορα τον Παναγιώτη Ζώνα μπήκε στο πρόγραμμα σιγά-σιγά αλλα το πιθανότερο είναι ότι δε θα ξεκινήσει το παιχνίδι.

Πάντως ο Ιβάν Ναστέφσκι θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα για το παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή στο Πανθεσσαλικό, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αφού μπλε κάρτα του Σκοπιανού επιθετικού ήρθε και το δελτίο του θα εκδοθεί κανονικά από την ΕΠΟ.

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Αστέρα Πετριτή, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15.00.Συγκεκριμένα:-Γενική είσοδος: 10€ , -Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών κι άνω): 5€ , -Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

«Ολοι μαζί για την επιστροφή»

Με αφορμή την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου και της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και τα μέλη του Δ.Σ. εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία εύχονται στην ομάδα καλή χρονιά και να επιτευχθεί ο στόχος της επανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος Νίκος Τσεκούρας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, εύχεται, στη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε στην πόλη μας την ομάδα του Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα .

Καλούμε τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας μας να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος την επιστροφή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα είμαστε όλοι εκεί».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία εύχεται καλή χρονιά στην ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων Μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, εύχεται, στην Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.
Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ, προπονητές και αθλητές θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια σας και ευχόμαστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την επιστροφή της αγαπημένης μας ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες”.

Austrian Boys: «Να κάνουμε τη διαφορά κάθε αγωνιστική»

Ανακοίνωση με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή, εξέδωσε ο σύνδεσμος των οργανωμένων φιλάθλων «Austrian Boys» στην οποία αναφέρουν τα εξής:

“Πέρυσι βιώσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά όπου όλοι μας ξέρουμε τι έχει συμβεί και για ποιο λόγο. Φέτος, ξεκινάει μια αγωνιστική σεζόν που βρίσκει την αγαπημένη μας ομάδα σε μια κατηγορία που δεν της αρμόζει και με κάποιους αντιπάλους που δεν είχαμε ξανακούσει τα ονόματά τους.

Για αυτό και ο Ολυμπιακός Βόλου επιβάλλεται φέτος ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ σε όλα τα επίπεδα. Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος την έκανε ήδη, δημιουργώντας από το μηδέν ένα ρόστερ ανώτερης κατηγορίας με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν φυσικά να πετύχουν τον ένα και μοναδικό στόχο για φέτος.

Τώρα έρχεται και η δική μας σειρά, του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου, που πρέπει να σταθεί κοντά στην ομάδα, όσο ποτέ άλλοτε. Η ομάδα πλέον δείχνει να έχει υγεία και κάνει ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα κανένας φίλαθλος και οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου δε δικαιούται να είναι απών.

Με αρχή τον αγώνα της Κυριακής, θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε τους παίκτες μας στο γήπεδο, μαζικά και δυναμικά, κάθε αγωνιστική στο Βόλο και σε όποια άλλη πόλη.

Εμείς ως οργανωμένοι θα κάνουμε το καθήκον μας. Ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις μας και με πολλή αγάπη και πάθος θα προσπαθούμε σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Καλούμε όλους τους συνοπαδούς μας σε συσπείρωση, εντός και εκτός κερκίδας, για την ενδυνάμωση του οπαδικού κινήματος του Ολυμπιακού Βόλου.

Το άρμα του Ολυμπιακού Βόλου μας τραβάει ξανά σε ένα δρόμο που αυτή τη φορά είναι δικός μας. Στο δρόμο της αναγέννησης της αγωνιστικής πορείας αλλά και της ιστορίας σε όλα τα επίπεδα.

Την Κυριακή θα μεταβούμε οργανωμένα και μαζικά στο στάδιο, με συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι στο ΕΑΚ.Η ιστορία δε σταμάτησε ΠΟΤΕ!».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΦΟΒ με την οποία καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν τον Ολυμπιακό, να δώσουν βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό και να είναι οι αγώνες του Ολυμπιακού γιορτή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου