ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να φανεί η ανωτερότητα

να-φανεί-η-ανωτερότητα-706395

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

«Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ούτε για τη Γ’ ούτε για τη Β’ κατηγορία …είναι ανώτερης κατηγορίας» είπε χθες ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου Παναγιώτης Μποτσιβάλης και η ερυθρόλευκη ομάδα που την Κυριακή υποδέχεται τον Τυληκράτη Λευκάδας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θέλει να κάνει το 3 στα 3 αλλά και να δείξει αυτή την ανωτερότητα του στο γήπεδο

Την Κυριακή για τον Ολυμπιακό ζητούμενο είναι, με τον κόσμο στο πλευρό του μια πιο άνετη νίκη, αν και η ομάδα της Λευκάδας δεν έχει ως τώρα ήττα, με μια νίκη εκτός (0-1 την Αμβρακία Κωστακίων) και μια ισοπαλία εντός έδρας (0-0 με Πιερικό).

Η Βολιώτικη ομάδα θα έχει μία σίγουρη απουσία, αυτή του τραυματία κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Ζώνα, που δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε κανένα μέχρι στιγμής παιχνίδι τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το ίδιο συνέβη και με τον Φελίπε ντα Κόστα, αλλά οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή για το ερχόμενο ματς είναι πλέον αυξημένες αφού χθες ακολούθησε μέρος της προπόνησης, κάτι που θα γίνει και σήμερα αν και όλα θα κριθούν αύριο Σάββατο στην τελευταία προπόνηση αφού ο Πορτογάλος επιτελικός έχοντας κληρονομήσει ένα χτύπημα στο γόνατο από το τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα Αθηνών δεν προπονούνταν για αρκετό καιρό.

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Τηλυκράτη

Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Τηλυκράτη, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 στις 16.30.

Συγκεκριμένα:

Γενική είσοδος: 10€

Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 15:00

Να σημειωθεί ότι το άνω διάζωμα θα παραμείνει κλειστό.

Στο μεταξύ συνεχίζεται για λίγες ακόμη ημέρες η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Οι ενδιαφερόμενοι για εισιτήρια διαρκείας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθημερινά, από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 – 21:00 (εκτός Σαββατοκύριακου).

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι τριών κατηγοριών.

Οι τιμές που έχουν οριστεί είναι οι εξής:

Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250€ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο)

Εισιτήρια διαρκείας Silver: 150€ (αφορά στις δύο κερκίδες αριστερά και δεξιά των επισήμων)

Εισιτήρια διαρκείας Red: 100€ (αφορά όλες τις υπόλοιπες κερκίδες)

Αισιοδοξία Μποτσιβάλη

Στην τηλεόραση του Astra φιλοξενήθηκε χθες ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Μποτσιβάλης που εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του και στον στόχο της ανόδου, καθώς, όπως τόνισε, αυτό το ρόστερ με δύο-τρεις προσθήκες θα έπαιζε στην παραπάνω κατηγορία.

Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης μίλησε για το προηγούμενο παιχνίδι στην Ιστιαία, τους στόχους της ομάδας, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη στο Πανθεσσαλικό υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως «Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι ούτε για τη Γ’ ούτε για τη Β’ κατηγορία».

Αναφορικά με την ομάδα ο κ. Μποτσιβάλης ανέφερε ότι το ρόστερ είναι ανώτερων κατηγοριών και πως ακόμη δεν έχουμε δει το 100% των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών. Συμπλήρωσε δε, πως μετά από τέσσερις με πέντε αγώνες θα δούμε που έχει φτάσει η απόδοση των παικτών. Για το ενδεχόμενο άλλων μεταγραφών, ο πρόεδρος της Δ.Ε. τόνισε χαρακτηριστικά πως «Σχεδόν δεν χρειαζόμαστε αλλαγές. Και να χρειαστούμε, κοντά είναι ο Δεκέμβριος. Δεν νομίζω να χρειαστούμε πάνω από 2-3 προσθήκες».

Ο κ. Μποτσιβάλης ρωτήθηκε και για το στόχο που έχει για τον Ολυμπιακό Βόλου και είπε χαρακτηριστικά ότι «Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα Α’ Εθνικής. Εχω σκοπό να κάνω τον Ολυμπιακό να μην έχει ανάγκη ούτε εμένα ούτε κανένα. Η ομάδα θέλω να είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Σκοπός μου είναι να μείνω και να βοηθήσω μαζί με τον κόσμο του Βόλου. Σταδιακά ο κόσμος αυξάνεται. Πιστεύω πως ο κόσμος θα ακολουθήσει όσο τους λες την αλήθεια και όσο βλέπουν νίκες. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος που παίζουμε στην Γ’ Εθνική και θέλει πάντα νίκες… Ορισμένοι γκρίνιαζαν μετά το 1-2 της Ιστιαίας. Εγώ ωστόσο θα δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή που κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Μπράβο και στους φιλάθλους μας που συνέχισαν να φωνάζουν υπέρ του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του αγώνα».

Ο Π. Μποτσιβάλης που ανέφερε ότι είναι υπέρ των Βολιωτών παικτών, γιατί αυτοί θα παίξουν για την ομάδα της πόλης μίλησε και για τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής: «Στη Γ’ Εθνική υπάρχουν ομάδες που δεν τις ήξερα ούτε ως ονόματα. Πρέπει όμως να περάσουμε από αυτόν το δρόμο. Είναι μονόδρομος. Στο παιχνίδι της πρεμιέρας οι φίλαθλοι του Αστέρα Πετριτή ζήτησαν να φωτογραφηθούν στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας μας ζήτησαν ένα λάβαρο του Ολυμπιακού να το βάλουν στον τοίχο, πάνω από το γραφείο του προέδρου. Ηταν τιμή γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό. Η Γ’ Εθνική θέλει μεγάλη προσοχή, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περάσουμε από αυτόν τον δρόμο. Τώρα η ομάδα έφτασε να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και ζητάει πάντα νίκες. Αυτός είναι και ο στόχος ο δικός μας. Να κερδίζει η ομάδα» τόνισε καταλήγοντας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη: «Ζητάμε την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Τηλυκράτη. Ολοι οι φίλαθλοι θα καθίσουν στη σκεπαστή. Το εισιτήριο είναι καθορισμένο από την ΕΠΟ στα 10 ευρώ, όμως θα υπάρχουν και εισιτήρια των 5 ευρώ».

Συγχαρητήρια

Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου συνεχάρη με ανακοίνωσή του τη Δ.Ε. μπάσκετ για την εκδήλωση της Τετάρτης για του χορηγούς. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης που είχε σκοπό να τιμήσει όλους τους χορηγούς των τμημάτων αντρικού και γυναικείου Μπάσκετ.

Η βοήθεια όλων αυτών των επιχειρήσεων που στέκονται αρωγοί στο δύσκολο έργο, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να συνεχίσει να είναι ο κορυφαίος αθλητικός σύλλογος της πόλης μας και μέσα στους καλύτερους της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία VALEANT PHARMASWISS HELLAS και τον εκπρόσωπο της κ. Πέτρο Πλακιά για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας».

Αύριο ο αγιασμός στην ακαδημία

Αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου για τη νέα αγωνιστική χρονιά (11.30 π.μ.) στο Αθλητικό κέντρο του Συλλόγου στην Αλλη Μεριά.

Στον αγιασμό θα παρευρεθεί η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου με επικεφαλής τους κ.κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο τεχνικός διευθυντής κ. Ανδρέας Μπονόβας, ο γενικός αρχηγός κ. Τζόναθαν Βαΐτσης, όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Τζαναβάρα και όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Καλούνται οι γονείς των ποδοσφαιριστών, οι μικροί αθλητές, οι φίλοι και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθούν στον αγιασμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου