ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για το 2 στα 2 στην Ιστιαία

για-το-2-στα-2-στην-ιστιαία-710800

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πετύχει τη δεύτερή του νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει σήμερα για τη 2η αγωνιστική (4.30 μ.μ.) της Γ’ Εθνικής εκτός έδρας με την Ενωση Απολλώνιου Ιστιαίας, ενώ στην Εύβοια θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου του.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2 στα 2 με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να ζητά σοβαρότητα από τους παίκτες του τονίζοντας ότι το ειδικό βάρος του Ολυμπιακού απαιτεί νίκη στην Ιστιαία.

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Πετριτή στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και σήμερα η ερυθρόλευκη ομάδα είναι θεωρητικά το φαβορί στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την Ενωση Απολλώνιου Ιστιαίας αλλά πρέπει να το δείξει έμπρακτα στο γήπεδο…

«Να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και πολύ προσεκτικοί. Δεν επιτρέπονται λάθη. Αυτό λέω στους παίκτες μου, να μη βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας» επισήμανε σχετικά με το ματς κόντρα στην Ιστιαία στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, ενώ η Βολιώτικη ομάδα δε φοβάται το άγνωστο, αφού στον Ολυμπιακό ποντάρουν στις δικές τους δυνάμεις.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στη βόρεια Εύβοια αφού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία με ένα ευχάριστο καθώς η μπλε κάρτα του Γκουστάβο Μπρίτος ήρθε, το δελτίο του Αργεντινού επιθετικού είναι έτοιμο και ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Πάντως δεν λείπουν οι απουσίες αφού και πάλι εκτός έμεινε ο τραυματίας Φελίπε Ντα Κόστα και ο ανέτοιμοι Παναγιώτης Ζώνας και Δήμος Κόκας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου απαρτίζεται από τους: Κατσούλη Σάκη, Στουρνάρα Βαγγέλη, Μανάλη Σταύρο, Τέλλο Αθανάσιο, Κωστόπουλο Γιάννη, Πότσι Φαμπρίτσιο, Οικονόμου Κώστα, Σταύρου Ηλία, Δωματά Γιάννη, Φλίγκο Κώστα, Ναστέφσκι Ιβάν, Μπρίτος Γκουστάβο Αναστασίου Αλέξανδρο, Στασινόπουλο Δημήτρη, Κόκα Ανδρέα, Κολημήτρα Αγγελο, Ευθυμιάδη Γρηγόρη, Γκίτζια Βασίλη και Παλιούρα Κώστα.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις όλων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου στις Αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά.

Καθημερινά, οι μικροί αθλητές προπονούνται υπό την επίβλεψη των προπονητών τους, με σκοπό να συνεχίσουν την παρά πολύ καλή παρουσία που είχαν την περσινή περίοδο, τόσο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, όσο και στα τουρνουά που συμμετείχαν.

Ηδη, έχουν προγραμματιστεί φιλικοί αγώνες με αντίστοιχες ακαδημίες στα Ιωάννινα και στη Θεσσαλονίκη και προγραμματίζεται το ταξίδι για φιλικούς αγώνες την άνοιξη του 2017 στο εξωτερικό, που είχε υποσχεθεί ο υπεύθυνος οργάνωσης των τμημάτων κ. Ανδρέας Μπονόβας.

Η Διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να είναι παρόντες στον αγιασμό των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αγάπη και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η ημερομηνία του αγιασμού θα γίνει γνωστή με νέα ανακοίνωση.

Η έναρξη των εγγραφών που αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2002 έως και το 2011 έχει ξεκινήσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις στην Αλλη Μεριά και συνεχίζεται καθημερινά από 17.30 έως 20.00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, όπου μπορούν όσοι επιθυμούν να ενταχτούν στα τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου να παραλαμβάνουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6979002709.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου