ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Στη Football League χωρίς χρέη»

στη-football-league-χωρίς-χρέη-686228

Σύμφωνα με τον Α.Μπονόβα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει αύριο κύπελλο με τον Απόλλωνα

Ο Ολυμπιακός έχει αύριο υποχρέωση για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής, αλλά το μυαλό του στο πρωτάθλημα και στην άνοδο. Ο Ανδρέας Μπονόβας με δηλώσεις του ανέφερε πως δε θα υπάρξει πρόβλημα με την εκκαθάριση, γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες και ο Ολυμπιακός κερδίζοντας την άνοδο στην Football League θα είναι χωρίς παλιά χρέη.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέας Μπονόβας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89,5 και εκτός του θέματος της εκκαθάρισης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Α.Μπονόβας ανέφερε πως ο Ολυμπιακός κατάφερε γρήγορα να γίνει μια «δεμένη» οικογένεια, αποκτώντας πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικούς χαρακτήρες, ενώ τόνισε πως πέρα από τους βαθμούς η ομάδα θέλει να παίξει και θεαματικό ποδόσφαιρο. Οι αντίπαλοι, ωστόσο, παίζουν καταστροφικό ποδόσφαιρο που δεν ευνοεί το θέαμα.

«Έγινε ένας πολύ καλός σχεδιασμός το καλοκαίρι και οι παίκτες ανταποκρίνονται στο δύσκολο έργο του πρωταθλητισμού. Εγώ βρίσκομαι το μεγαλύτερο διάστημα στην Αθήνα και αποτελώ «ασπίδα» για τον Ολυμπιακό. Σ’ ότι έχει να κάνει με την ΕΠΟ, τις αδειοδοτήσεις, τους χορηγούς. Θέλουμε να κάνουμε και πάλι τον Ολυμπιακό μεγάλο και να τον οδηγήσουμε σε δύο χρόνια στη Σούπερ Λιγκ».

«Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα. Καταφέραμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνουμε οικογένεια. Αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες, έχουν το μέταλλο του πρωταθλητή, έχουν ψυχή και βάζουν τα πόδια τους στη «φωτιά».

Θέλουμε να προσφέρουμε περισσότερο θέαμα στον κόσμο, όμως αυτό δεν γίνεται εύκολα, τη στιγμή που οι ομάδες κλείνονται στην άμυνα και βάζουν δύο λεωφορεία στην περιοχή. Παίζουν καταστροφικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει εσύ να βρεις χώρους.

Οταν σε δύσκολες εποχές μαζεύεις δύο και τρεις χιλιάδες κόσμο πρέπει να ευχαριστείς τους φιλάθλους με γκολ και θέαμα. Να χαίρεται ο κόσμος την ομάδα».

«Η εκκαθάριση δεν επηρεάζει τη δημιουργία μίας καινούριας ομάδας, γιατί έχουμε ξεκινήσει τις ενέργειες ώστε του χρόνου να είμαστε καθαροί και χωρίς χρέη. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Φροντίσαμε πριν αναλάβουμε την ομάδα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση σε περίπτωση ανόδου του Ολυμπιακού στη Β’ Εθνική. Το νομικό μας επιτελείο ασχολείται με το θέμα και θα είμαστε έτοιμοι του χρόνου να παίξουμε στη μεγαλύτερη κατηγορία, εφόσον πάρουμε την άνοδο».

Αύριο κύπελλο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει στόχο το πρωτάθλημα όπου θέλει να συνεχίσει βήμα-βήμα ,νίκη-νίκη για το μεγάλο στόχο, αλλά μέχρι τον επόμενο μεσολαβεί η υποχρέωση για το κύπελλο της Γ΄ εθνικής αύριο στις 3μ.μ. στο Πανθεσσαλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας…

Ο Ολυμπιακός Βόλου για την α’ φάση θα αντιμετωπίσει αύριο τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό σε νοκ άουτ αγώνα και σε περίπτωση πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι» στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας στις 13/11 τον νικητή του αγώνα Αμβρακία Κωστακιών-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας στις 13 Νοεμβρίου.. ενώ η 3η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 14/11 και η 4η την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2017.

Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει αρκετές αλλαγές στην ομάδα κι ενώ ο Φελίπε Ντα Κόστα, θα είναι για μία ακόμη φορά εκτός 18αδας, όπως και ο Παναγιώτης Ζώνας που η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση να προσδιορίζεται τον Νοέμβριο.

Ο Ντα Κόστα πάντως από την επόμενη βδομάδα θα συμμετέχει σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα και θα μπορεί για το ματς του πρωταθλήματος με τον Πιερικό κατά πάσα πιθανότητα να υπολογίζεται, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για λίγα λεπτά, αφού μην ξεχνάμε ότι έχει μεγάλη αγωνιστική αποχή και πρέπει να βρει σταδιακά τον ρυθμό του.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα που πάντως δεν έχουν κοστίσει προστίθενται και άλλα αφού ο Κώστας Οικονόμου ταλαιπωρείται από μία ίωση αν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα , ενώ ο Ιβαν Ναστέφσκι δείχνει κάποια σημάδια κόπωσης και η τεχνική ηγεσία θέλει να τον ξεκουράσει.

Πάντως για το κυριακάτικο ματς με τον Απόλλωνα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας πιθανόν να χρησιμοποιήσει και νεαρότερους ποδοσφαιριστές, που είχαν καλή παρουσία στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τον Αιγινιακό.

Τα εισιτήρια για το Κύπελλο

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 15:00, η ομάδα μας αγωνίζεται για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον Απόλλωνα Λάρισας.Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι σημαντική. Ελάτε όλοι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στηρίξτε την ομάδα μας, στηρίξτε τον Ολυμπιακό Βόλου!

Το κόστος του εισιτηρίου για το Κύπελλο ανέρχεται στα 10€, ενώ 5€ θα καταβάλλουν γυναίκες και παιδιά από 12 ετών και άνω, αλλά και άνεργοι. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν (με την παρουσία κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 13:00.Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου».

Επίσης σε συμπληρωματική ανακοίνωση για τα εισιτήρια Κυπέλλου διευκρινίστηκαν τα εξής: «Ενόψει του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:00, διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική πύλη επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας τους και να παρκάρουν το όχημά τους στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ στο περιστύλιο του Σταδίου.Εισιτήρια για τους παραπάνω κατόχους διαρκείας, θα διατίθενται στην είσοδο των VIP».

Austrian Boys: Συνεχίζουμε ενωμένα και δυνατά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά: Την Κυριακή στις 15.00 το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου μας αγωνίζεται για το Κύπελλο με την ομάδα του γειτονικού νομού και όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες και τις “εκπλήξεις” που μπορεί να κρύβουν τέτοια ματς.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι εκεί στο στάδιο, όπως πρέπει, για να στηρίξουμε με πάθος και δύναμη την ομάδα μας να κερδίσει και αυτό το ματς. Για ακόμα μια φορά και ιδιαίτερα σε αυτόν τον αγώνα, θα μεταβούμε οργανωμένα και όλοι μαζί στο στάδιο, με ώρα συγκέντρωσης στις 13.30 στο ΕΑΚ. Συνεχίζουμε ενωμένα και δυνατά: κόσμος-διοίκηση-παίκτες όλοι μαζί για την κυριαρχία του Ολυμπιακού Βόλου σε όλα τα επίπεδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου