ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υποχρέωση με τη δίκη της σημασία

υποχρέωση-με-τη-δίκη-της-σημασία-686013

Μια υποχρέωση έκτος πρωταθλήματος αλλά με τη δική της σημασία έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου που στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα παίξει με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 1η αγωνιστική του κυπέλλου των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας

Ο φετινός στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι η πρωτιά στο πρωτάθλημα ,ο επόμενος στόχος είναι το 6 στα 6 , αλλά πριν από αυτό εχει σήμερα στις 3 μ.μ. ένα ματς κυπέλλου και μάλιστα με αντίπαλο που θα βρει ξανά μπροστά του μέσα στο μήνα Οκτώβριο…

Το σημερινό παιχνίδι είναι «νοκ άουτ» και ο Ολυμπιακός κόντρα τον Απόλλωνα Λάρισας πιθανόν θα αγωνιστεί με πολλούς παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, προκειμένου να δει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά και να αποφύγει η ομάδα την κόπωση και τον κίνδυνο τραυματισμών.

Μάλιστα ο Π.Τζαναβαρας ερωτώμενος για το αν ο Ολυμπιακός θα δώσει βαρύτητα ή όχι στο Κύπελλο της Γ’ Εθνικής ανέφερε τα εξής: «Θα δώσουμε λιγότερη σημασία στο Κύπελλο. Με τον Απόλλωνα Λάρισας θα παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αλλά και αυτοί είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα και θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».

Πάντως ο σημερινός αγώνας έχει τη δική του σημασία αφού και την περασμένη Τετάρτη που ο Ολυμπιακός έπαιξε φιλικό με τον ανώτερης κατηγορίας Αιγινιακό αρκετοί παίκτες χωρίς μεγάλη συμμετοχή έδειξαν ότι μπορούν να υπολογίζονται

Πάντως για το κύπελλο σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στην 2η αγωνιστική τον νικητή του ζευγαριού Αμβρακία Κωστακιών – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας εκτός έδρας.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει αρκετές αλλαγές στην ομάδα κι ενώ ο Φελίπε Ντα Κόστα, θα είναι για μία ακόμη φορά εκτός 18αδας, όπως και ο Παναγιώτης Ζώνας που η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση να προσδιορίζεται τον Νοέμβριο.

Ο Ντα Κόστα πάντως από την επόμενη βδομάδα θα συμμετέχει σε όλο το προπονητικό πρόγραμμα και θα μπορεί για το ματς του πρωταθλήματος με τον Πιερικό κατά πάσα πιθανότητα να υπολογίζεται, ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για λίγα λεπτά, αφού μην ξεχνάμε ότι έχει μεγάλη αγωνιστική αποχή και πρέπει να βρει σταδιακά τον ρυθμό του.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα που πάντως δεν έχουν κοστίσει προστίθενται και αυτά του Ιβαν Ναστέφσκι που δείχνει κάποια σημάδια κόπωσης και η τεχνική ηγεσία θέλει να τον ξεκουράσει και του Σάκη Τέλλου που είναι τραυματίας.

Έκτος από τους τέσσερις όλοι οι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει τους 18 .

Εως τώρα στο πρωτάθλημα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας έχει χρησιμοποιήσει 17 παίκτες με τους 8 να έχουν συμμετοχή σε όλα τα ματς. Αυτοί είναι οι Κατσούλης(450΄ λεπτά),Κωστόπουλος(450’),Οικονόμου(450’),Σταύρου (450΄),Φλίγκος (427΄),Τέλλος(413’),Πότσι(393’)και Αναστασίου(106 λεπτά).

Σε 4 ματς έχουν συμμετοχή οι Δωματάς(360΄), Στουρνάρας(296’), Μπρίτος(294΄), Ναστέφσκι(165΄), σε 3 οι Μανάλης (270΄),Ευθυμιάδης(154΄),Κολημήτρας (68΄) σε 2 ο Στασινόπουλος (24΄) και σε ένα ο Ιωαννίδης (90 λεπτά).Στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης πάντως έπαιξαν και οι Παλιούρας ,Μπουργάνης, Α. Κόκας, Γκίτζιας,Πατσής,Αγγελής και Δ. Κόκας .

Ευκαιρίες σε παίκτες

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Νίκο Συράκο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλων Λάρισας .«Μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ο τραυματισμός του Συράκου που θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Διαφορετικός θεσμός το κύπελλο Γ’ Εθνικής θα δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσουμε. Θα πάμε να παίξουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, σε ένα όμορφο γήπεδο και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο», τόνισε σε δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα κ. Θεοδοσιάδης.

Ο διαιτητής

Την σημερινή αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο κ. Γιώργος Μελτζανίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλη Κελεσίδη και Χρήστο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Βασίλης Σταμούλης από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τα εισιτήρια

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Αυτή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 15:00, η ομάδα μας αγωνίζεται για την πρώτη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με τον Απόλλωνα Λάρισας.Η παρουσία σας στο γήπεδο είναι σημαντική. Ελάτε όλοι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στηρίξτε την ομάδα μας, στηρίξτε τον Ολυμπιακό Βόλου!

Το κόστος του εισιτηρίου για το Κύπελλο ανέρχεται στα 10€, ενώ 5€ θα καταβάλλουν γυναίκες και παιδιά από 12 ετών και άνω, αλλά και άνεργοι. Τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν (με την παρουσία κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο θα λειτουργεί από τις 13:00.Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου».

Επίσης σε συμπληρωματική ανακοίνωση για τα εισιτήρια Κυπέλλου διευκρινίστηκαν τα εξής: «Ενόψει του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:00, διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver μπορούν να εισέρχονται από την κεντρική πύλη επιδεικνύοντας το εισιτήριο διαρκείας τους και να παρκάρουν το όχημά τους στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ στο περιστύλιο του Σταδίου.Εισιτήρια για τους παραπάνω κατόχους διαρκείας, θα διατίθενται στην είσοδο των VIP».

Austrian Boys: Συνεχίζουμε ενωμένα και δυνατά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Απόλλωνα Λάρισας. Αναλυτικά: «Σήμερα Κυριακή στις 15.00 το απόγευμα ο Ολυμπιακός Βόλου μας αγωνίζεται για το Κύπελλο με την ομάδα του γειτονικού νομού και όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες και τις “εκπλήξεις” που μπορεί να κρύβουν τέτοια ματς.

Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε όλοι εκεί στο στάδιο, όπως πρέπει, για να στηρίξουμε με πάθος και δύναμη την ομάδα μας να κερδίσει και αυτό το ματς. Για ακόμα μια φορά και ιδιαίτερα σε αυτόν τον αγώνα, θα μεταβούμε οργανωμένα και όλοι μαζί στο στάδιο, με ώρα συγκέντρωσης στις 13.30 στο ΕΑΚ. Συνεχίζουμε ενωμένα και δυνατά: κόσμος-διοίκηση-παίκτες όλοι μαζί για την κυριαρχία του Ολυμπιακού Βόλου σε όλα τα επίπεδα».

Το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει κύπελλο αλλά από αύριο θα έχει πάλι το μυαλό του στο πρωτάθλημα. Κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή την Αμβρακία Κωστακίων (3-1) έκανε ένα ακόμη βήμα για το μεγάλο στόχο.

Για το πρωτάθλημα όπου πέφτει το βάρος ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας ματς, αρχικά στην 6η αγωνιστική (23/10 – 3 μ.μ.) Πιερικός – Ολυμπιακός και στην 7η αγωνιστική (30/10) Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Βόλου, ενώ στην 8η αγωνιστική (6/11) ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχθεί τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μην έχει απώλειες και στη δεύτερη τετράδα αγώνων ώστε με «αέρα» κορυφής να πάει στα 3 συνεχόμενα ντέρμπι που θα δώσει στην 9η αγωνιστική (20/11) στην Αρτα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, στην 10η (27/11) όταν θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Σεβαστής που σήμερα είναι συμπρωτοπόρος και στην 11η αγωνιστική (4/12) που θα παίξει στη Νέα Ιωνία κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου