ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το καλύτερο …στο δεύτερο μισό

το-καλύτερο-στο-δεύτερο-μισό-586490

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με στόχο το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος να είναι καλύτερο από το πρώτο, ξεκινά αύριο τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου παίζοντας με την Ε.Α. Ιστιαίας πάλι στο Βόλο …και νωρίτερα(13.45 ) από τα άλλα παιχνίδια…

Ο Ολυμπιακός θέλει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος περισσότερες νίκες (11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα είχε στον α΄ γύρο), αφού κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό, και ευρισκόμενος στη δεύτερη θέση, ένα βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα Λάρισας (η μόνη ομάδα που τον έχει κερδίσει φέτος) βλέπει ότι του «στοίχησαν» οι τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες που είχε με αντίπαλους τον Καραϊσκάκη, τη Σεβαστή και τη Νίκη.

Αύριο ο Ολυμπιακός θέλει τρίτη σερί νίκη μέσα στο 2017 χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με περισσότερες λύσεις σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια κόντρα στην Ιστιαία, στο τρίτο κατά σειρά εντός έδρας παιχνίδι. Η αναμέτρηση θα αρχίσει νωρίτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια (συγκεκριμένα στις 13.45) για συγκοινωνιακούς λόγους.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου αναφέρονται τα εξής: «Με τον τρίτο κατά σειρά εντός έδρας αγώνα συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στις 13.45 υποδέχεται για την 17η αγωνιστική την Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας.

Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους μας να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό Στάδιο, να στηρίξουν με τη φωνή και το χειροκρότημά τους την ομάδα μας.

Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον ένα και μοναδικό στόχο μας, την άνοδο στη Football League. Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας!».

Τα εισιτήρια της Κυριακής

Οι τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Ένωση Απολλώνιου – Ιστιαίας είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10 ευρώ

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5ευρώ

-Άνεργοι (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας και ταυτότητας): 5ευρώ

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 12:00.

Οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver, που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου, μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Τρέβλας διαιτητής

Στο αυριανό (13:45) ματς της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, διαιτητής θα είναι ο Παντελής Τρέβλας από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Νικόλαο Δεμερτζή από την ΕΠΣ Πέλλας, και τον Αθανάσιο Δέλλιο από την ίδια ΕΠΣ.Ο διαιτητής από τη Βέροια που θα διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής, έχει «σφυρίξει» κι άλλο ένα ματς Γ’ Εθνικής για την Ιστιαία, στο παιχνίδι με τη Νίκη (2-2).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου