Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Για να παραμείνει στην εξάδα θέλει νίκες

για-να-παραμείνει-στην-εξάδα-θέλει-νίκ-863435

Ο Βόλος θέλει να παρουσιαστεί αλλαγμένος και πιο αποτελεσματικός στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά για να παραμείνει στην πρώτη «εξάδα» της βαθμολογίας χρειάζεται νίκες, που δεν έχει στον β’ γύρο και η νέα αρχή θα γίνει μεθαύριο Δευτέρα 16/1 στις 19.30, όταν θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Μάλιστα οι κυανέρυθροι έχουν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς μετά τον Ιωνικό στη Νίκαια, θα παίξουν το Σάββατο 21/1 με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Βόλος θέλει από Δευτέρα να βάλει ένα τέλος στο αρνητικό σερί που έχει, χωρίς να σκοράρει στα επτά τελευταία του παιχνίδια. Τον ευνοεί πάντως το γεγονός ότι στα μέχρι τώρα του παιχνίδια με αντίπαλο τον Ιωνικό δεν έχει ήττα και έχει πετύχει γκολ σε όλα!

Γι’ αυτήν την αναμέτρηση ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του τραυματία Τάσου Τσοκάνη, ενώ πανέτοιμος είναι πλέον ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βόλος πάντως συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τη «φυγή» του Γάλλου Νοκέρ, έφερε παίκτη από τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, νέος παίκτης του Βόλου είναι από χθες ο Αρούνα Σι, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος αριστερός οπισθοφύλακας και έπαιζε στη Γαλλία για λογαριασμό της Αμιάν.

Ο 26χρονος μπακ με ύψος 1.70 και καταγωγή από τη Σενεγάλη παίζει σε όλη την αριστερή πλευρά και συνολικά μετρά 87 συμμετοχές στη Ligue 2 και πέντε ασίστ.

Στη Χάντερσφιλντ ο Νοκέρ

Ο Βόλος μια μέρα πριν επισημοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Άντονι Νοκέρ, με τον 31χρονο Γάλλο δανεικό από τη Φούλαμ να φεύγει μετά από έξι μήνες παρουσίας και 11 συμμετοχές, ενώ θα δοθεί δανεικός από τους Λονδρέζους στη Β’ Αγγλίας και στη Χάντερσφιλντ!

Ο Νοκέρ ανήκει στη Φούλαμ από το καλοκαίρι του 2019, όταν είχε αποκτηθεί από την Μπράιτον αντί 16.2 εκατομμυρίων ευρώ. Το συμβόλαιό του με τη Φούλαμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023, ενώ υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον έναν χρόνο.

Ενδιαφέρον

για Ιγκνιόφσκι

Για τη μεσαία γραμμή υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο Αλεξάνταρ Ιγκνιόφσκι, που αγωνιζόταν στην Γερμανία και στην Χόλσταιν Κίελ και παράλληλα γίνεται «κίνηση» για την απόκτηση του Νίκο Κουαλιάτα υπό καθεστώς δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ οι Χαβιέ Ματίγια και Βίκτορ Φερνάντες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Βόλο.

Δυο ματς σήμερα

Σήμερα για τη 18η αγωνιστική της Super League 1 γίνονται δυο ματς. Συγκεκριμένα η Λαμία υποδέχεται τον Ατρόμητο και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

17:00 Λαμία-Ατρόμητος

20:00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Αύριο, Κυριακή (15/1)

16:00 ΑΕΚ-Παναιτωλικός

17:00 Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός

19:30 Ολυμπιακός-Άρης

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Δευτέρα (16/1)

19:30 Ιωνικός-Βόλος.

Βαθμολογία

  1. Παναθηναϊκός 42
  2. ΑΕΚ 38
  3. ΠΑΟΚ 35
  4. Ολυμπιακός 35
  5. Αρης 28
  6. Βόλος 26
  7. Ατρόμητος 22
  8. Παναιτωλικός 20
  9. ΠΑΣ Γιάννινα 17
  10. Αστέρας Τρίπολης 17
  11. ΟΦΗ 13
  12. Λεβαδειακός 11
  13. Λαμία 10
  14. Ιωνικός 8

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου