Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Εντονη φημολογία για απόκτηση Κουαλιάτα από τον Βόλο

εντονη-φημολογία-για-απόκτηση-κουαλι-864837

Την περίπτωση του Νίκο Κουλιάτα του ΠΑΟΚ εξετάζει ο Βόλος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Θεσσαλονίκη, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να μην έχει προσαρμοστεί στην Τούμπα.

Μπορεί στον «δικέφαλο του Βορρά» να τον θεωρούσαν «wonderkid», ωστόσο μόνο αυτό δεν έχει δείξει ο Κουλιάτα, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για… Βόλο.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μετά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο, πήρε μόλις μια 90λεπτη συμμετοχή με τη δεύτερη ομάδα του των «ασπρόμαυρων» σκοράροντας μάλιστα απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στο μυαλό του ΠΑΟΚ «παίζει» το ενδεχόμενο του δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν για να μην πάει χαμένη η επένδυση, με την ομάδα του Αχιλλέα Μπέου να έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Θυμίζουμε οτι ο ΠΑΟΚ έβγαλε από τα ταμεία του το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ για να το κάνει δικό του.

Επίσης, για τη μεσαία γραμμή ο Αλεξάνταρ Ιγκνιόφσκι είναι ένα όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Βόλου. Ο Σέρβος αγωνιζόταν στην Χόλσταιν Κίελ, αλλά όλα δείχνουν πως αποχωρεί.

Ο 31χρονος Σέρβος είναι 12 φορές διεθνής με τη Σερβία και στο παρελθόν έχει παίξει σε 117 ματς στην Bundesliga, ενώ έχει και 114 στην Bundesliga 2. Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Βέρντερ Βρέμης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φράιμπουργκ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου