Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τελευταία μέρα στην Πορταριά σήμερα

τελευταία-μέρα-στην-πορταριά-σήμερα-854958

Τελευταία μέρα στο Πήλιο σήμερα για τον Βόλο, ο οποίος μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, για την επανέναρξη της Super League 1 από τις 21 του μήνα και με ένα φορτωμένο πρόγραμμα του β’ γύρου.

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Βόλου δεν θα γίνει με παιχνίδι πρωταθλήματος στις 21/12, αλλά νωρίτερα με ματς Κυπέλλου, καθώς στις 15 ή 16 Δεκεμβρίου θα παίξει στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των «16».

Η Super League ως γνωστόν έχει διακοπεί λόγω Μουντιάλ και ο Βόλος έκανε τη μίνι του προετοιμασία στην Πορταριά, ενώ έχει κλειστεί κι ένα φιλικό ματς στη Λαμία την επόμενη Πέμπτη 8/12 στις 16:00, το οποίο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote.

Πάντως, σήμερα θα διεξαχθεί οικογενειακό φιλικό στο γήπεδο της Πορταριάς στις 15.00 με την Κ19.

Η έναρξη του β’ γύρου θα γίνει στις 21/12 και πριν το νέο έτος θα έχουμε ακόμη μία αγωνιστική ημέρα (μεσοβδόμαδα, μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) και από τις 4 Ιανουαρίου 2023 θα αρχίσουν τα σερί παιχνίδια Τετάρτη – Κυριακή, αφού τον Ιανουάριο θα έχουμε τόσο τις ρεβάνς των «16 » του Κυπέλλου, όσο και τα δύο ματς για τους «8».

Στο διάστημα από 15/12 μέχρι τέλος Ιανουαρίου, ο Βόλος θα δώσει πολύ δυνατά παιχνίδια, εκ των οποίων δύο για το Κύπελλο με Παναθηναϊκό και για το πρωτάθλημα με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό και Αστέρα, ΟΦΗ, Ιωνικό και Άρη εκτός έδρας. Ακόμη ο Βόλος αν προκριθεί σε βάρος του Παναθηναϊκού, θα έχει κι άλλα δυο ματς μέσα στον Γενάρη για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Συνέχεια στην ενίσχυση

Στο μεταξύ στην ΠΑΕ Βόλος συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις, ώστε η ομάδα να είναι πιο δυνατή από τον Ιανουάριο. Η βολιώτικη ΠΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του 24χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Εντσο Γκάγκι, ο οποίος προετοιμάζεται στην Πορταριά, και η 2η χειμερινή μεταγραφή του Βόλου θα είναι ο διεθνής με την Ονδούρα 27χρονος εξτρέμ Μίκαελ Τσιρίνος, που αναμένεται στην Ελλάδα, όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την τωρινή του ομάδα την Ολίμπια. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βόλος είναι σε επαφή και με παίκτη της Super League, που θέλει να λύσει το συμβόλαιο με την ομάδα του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου