Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Προσαρμόζεται γρήγορα ο Γκάτζι

προσαρμόζεται-γρήγορα-ο-γκάτζι-855216

Αύριο Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου κι αφού δοθεί την ίδια μέρα προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με την Κ19 θα κατέβει η αποστολή του Βόλου από την Πορταριά, όπου βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή για μία μίνι προετοιμασία.

Το καλό είναι ότι ο Εντσο Γκάτζι, βοηθούμενος και από το γεγονός ότι ήρθε στην Ελλάδα, έχοντας αγωνιστικό ρυθμό, δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, η οποία τον θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος να προσφέρει από την 1η Ιανουαρίου, όταν και αποκτά δικαίωμα συμμετοχής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι εντυπώσεις που αφήνει ο Αργεντινός εξτρέμ είναι θετικές, ενώ ένας άλλος παίκτης, που είναι κλεισμένος και αγωνίζεται στην ίδια θέση, αυτή του δεξιού ακραίου επιθετικού, αλλά και με δυνατότητα αμφότεροι να παίξουν και στις άλλες θέσεις πίσω από τον φορ, είναι ο Μίκαελ Τσιρίνος.

Ο διεθνής με την Εθνική της Ονδούρας ποδοσφαιριστής, που είναι ο δεύτερος που θα αγωνιστεί με ομάδα που έχει έδρα το Πανθεσσαλικό, καθώς πριν εννιά χρόνια η Νίκη είχε φέρει από την ίδια χώρα τον Λαλίν, δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ολίμπια, η οποία έχει αναδειχθεί πρώτη στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Το πρωτάθλημα της Ονδούρας βρίσκεται αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, με την Ολίμπια να αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες τη Μάραθον σήμερα Τετάρτη και το επόμενο Σάββατο, με σκοπό την πρόκριση στον τελικό, που θα γίνει την επόμενη βδομάδα, με τον Τσιρίνος, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του με επτά γκολ, να επιθυμεί να πει το αντίο στη χώρα του ως πρωταθλητής.

Με βάση τα παραπάνω, το πότε ακριβώς θα υποδεχθούν το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή επί βολιώτικου εδάφους, δεν το γνωρίζουν ακόμη ούτε και οι ίδιοι οι άνθρωποι του Βόλου.

Η συμφωνία της ΠΑΕ Βόλος αφορά σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ της Ονδούρας.

Από κει και πέρα, μία ίωση του Νοκέρ δεν του επιτρέπει να προπονηθεί, ενώ ο Τσοκάνης μετά τη θλάση που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 10 Νοεμβρίου δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει στους ρυθμούς των υπολοίπων και συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, χωρίς ασφαλώς να υπάρχει βιασύνη για την επιστροφή του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου