Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

«Βλέπει» Νίκαια αλλά και Αργεντινή!

βλέπει-νίκαια-αλλά-και-αργεντινή-64912

Αγωνιστικά το μυαλό του Βόλου είναι στο ματς του Σαββάτου στην Νίκαια με τον Ιωνικό, αλλά στη βολιώτικη ΠΑΕ έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου κι έχουν ήδη αρχίσει να εντοπίζουν τους μεταγραφικούς στόχους από το εξωτερικό.

Γνωρίζοντας πως το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου και για να τελειώσει η φετινή σεζόν απομένουν άλλες 6 αγωνιστικές, στην ΠΑΕ Βόλος θέλουν να ξεκαθαριστεί γρήγορα το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν, αφού υπάρχει ένας δυνατός κορμός, ωστόσο θα χρειαστεί κι ενίσχυση για να γίνει η αγωνιστική υπέρβαση.

Η βολιώτικη ομάδα έχει εξασφαλισμένη την παραμονή της και αυτό της δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσει παράλληλα και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Στον Βόλο πρώτα απ’ όλα και στα 6 ματς που απομένουν στα playouts θέλουν να φανεί στο γήπεδο το καλό πρόσωπο της ομάδας, αφού ως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου θα φιλοξενήσει ακόμη στο Πανθεσσαλικό Λαμία, Ατρόμητο και ΟΦΗ, ενώ θα παίξει και εκτός έδρας εκτός από το Σαββατιάτικο ματς με Ιωνικό, αλλά στη Ριζούπολη με Απόλλωνα και στο Αγρίνιο με Παναιτωλικό.

Στην 2η αγωνιστική των playouts της Super League 1 για το Σάββατο 2 Απριλίου θα γίνουν τα ματς: (16:00) Λαμία-ΟΦΗ, (17:15) Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, (18:15) Ιωνικός-Βόλος και (20:30) Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός, ενώ πρόγραμμα έχει βγει και για την 3η αγωνιστική, στην οποία ο Βόλος Σάββατο 9 Απριλίου (16:00) θα υποδεχθεί τη Λαμία αλλά και για την 4η, στην οποία η Βολιώτικη ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 16/4 με τον Απόλλωνα (16:00) στη Ριζούπολη.

Τα ματς που θα απομένουν να οριστούν είναι για την 5η: Βόλος – Ατρόμητος, για την 6η: Παναιτωλικός – Βόλος και για την 7η αγωνιστική Βόλος – ΟΦΗ.

Στην Αργεντινή

Ο Βόλος έχει ανακοινώσει από καιρό πως θα γίνουν τα απαραίτητα μεταγραφικά ταξίδια και μετά τη Γαλλία και το Βέλγιο, υπάρχει μία σκέψη να ακολουθήσει και η Ολλανδία, αλλά τώρα ο Τάκης Γιαννόπουλος θα αναχωρήσει για την Αργεντινή, ώστε τις επόμενες ημέρες να παρακολουθήσει αγώνες πρωταθλήματος και να τσεκάρει από κοντά μεταγραφικούς στόχους και παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα.

Πλειονότητα οι Αργεντινοί

Στον Βόλο πάντα η Αργεντίνικη αγορά ήταν η πιο ενδιαφέρουσα και οι παίκτες απο την χώρα αυτή ήταν πλειονότητα στην ομάδα. Την πρώτη χρονιά (2017-18) στη Γ’ Εθνική, οι ξένοι ήταν τέσσερεις, οι τρεις της ίδιας εθνικότητας και ήταν οι Αργεντινοί που βρίσκονταν ήδη Ελλάδα: Πίτου Γκαρσία (9 χρόνια σε Άρη, Ηρακλή, Ατρόμητο), Μαρσέλο Πέντα (7 χρόνια σε Πιερικό, Αιγινιακό, Απόλλωνα Λ.) και ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο που ήρθε από την Ατλέτικο Ουνιόν.

Την επόμενη χρονιά (18-19) στη Β’ Εθνική οι ξένοι ήταν 7 και από 4 χώρες. Στους 3 Αργεντίνους (Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Καμπαγέρο) προστέθηκε ο 4ος Λούκας Γκαρσία που έπαιζε στην Ιντερ Τούρκου της Φινλανδίας και τώρα παραμένοντας στην πόλη αγωνίζεται στη Νίκη.

Πρώτη χρονιά στη Super League (2019-2020) το ξεκίνημα του Βόλου έγινε με 11 ξένους και μέσα στη χρονιά έπαιξαν 13 από 6 χώρες!

Οι Αργεντινοί ήταν όλοι νέοι και ήταν ο Φράνκο Φεράρι που συνεχίζει και οι Μαξ Αουγκούστο, Μπρίαν Σαρμιέντο, Φερνάντο Ζοάο και Χοακίν Τόρες ως δανεικός από τη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Η περσινή δεύτερη χρονιά στη Super League ξεκίνησε με 14 ξένους, ενώ όλη τη χρονιά στο ρόστερ ήταν 19 και από 9 χώρες.

Οι Αργεντινοί ήταν και πάλι πλειονότητα με «παλιό» μόνον τον Φράνκο Φεράρι και νέους τον Χούλιαν Μπαρτόλο, ο οποίος συνεχίζει και φέτος, τον Σαλβαδόρ Σάντσες, που τώρα είναι στον Ιωνικό, τον Ροντρίγκο Κολόμπο, τον γνωστό από το Ελληνικό πρωτάθλημα (Άρη, ΟΣΦΠ, Παναιτωλικό) Νίκολας Μαρτίνες που φέτος είναι στον Απόλλωνα, ενώ τον Γενάρη προστέθηκαν και οι Φαούστο Γκρίλο και Ντάρντο Μίλοκ.

Και φέτος οι Αργεντινοί παραμένουν πλειονότητα στον Βόλο με τον Φεράρι να έχει φτάσει τις 96 συμμετοχές, τον Μπαρτόλο να έχει παίξει 56 ματς, τον Γκρίλο να φεύγει τον Γενάρη μετά από 30 ματς, ενώ οι νέοι ήταν ο Εμιλιάνο Πουρίτα, ο Νίκολας Ορός δανεικός από την Ράσινγκ Κλούμπ και στο δεύτερο μισό ο Χόρχε Κορέα, που πριν ήταν στη Νέφτσι Μπακού, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέλεζ Σάρσφιλντ και Μαρίτιμο.

Τέλος από Ιωνικό ο Μάναλης

Αιφνιδιαστικό «διαζύγιο» Ιωνικού και Γιώργου Μάναλη. Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα επιθετικό, κάνοντας λόγο για θέμα συμπεριφοράς. Ο Μάναλης βρισκόταν στις τάξεις των Νικαιωτών από το καλοκαίρι του 2019 (έχοντας πανηγυρίσει δύο συνεχόμενες ανόδους), ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν τον προσεχή Ιούνιο, ενώ ως αιτία διαζυγίου φέρεται το γεγονός πως παρακολούθησε το παιχνίδι της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα σε Προοδευτική και Εθνικό!

Τα εισιτήρια

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησής του με τον Βόλο ενημέρωσε ο Ιωνικός. Μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων για το Ιωνικός-Βόλος, παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο (2/4, 18:15) στο γήπεδο της Νεάπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1 ξεκίνησε απο χθες.

Η πώληση γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια, θύρα 8) και δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν: Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και οι φίλοι της ομάδας, που έχουν αγοράσει εισιτήριο (απλό) σε οποιοδήποτε προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι, αφού πρώτα θα επιβεβαιώνεται μέσα από το σύστημα καταχώρησης

Επίσης υπάρχουν πολλές τιμές εισιτηρίων: Θύρα 3: 10 ευρώ, Θύρα 1-2: 15 ευρώ, Θύρα 5: 30 ευρώ και παιδικό – μαθητικό (Θύρα 1-2): 5 ευρώ (*έως 12 ετών).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου