Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τον Βόλο

επιστροφή-στις-προπονήσεις-σήμερα-γι-77050

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες του Βόλου επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον Ιωνικό το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας στις 18.15 και ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό για την 3η αγωνιστική το Σάββατο 9/4 στις 16.00 και την ίδια ώρα το Σάββατο 16/4 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 4η των playouts. Τα τελευταία τρία ματς είναι μετά το Πάσχα και δεν έχουν οριστεί ακόμη.

Στον αγώνα με τον Ιωνικό θα είναι στην αποστολή και ο Τσοκάνης, που είχε λείψει με τον Αστέρα Τρίπολης λόγω τιμωρίας.

Παράλληλα, στον Βόλο έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να γίνουν λιγότερες μεταγραφές το καλοκαίρι συγκριτικά μ’ αυτές που έγιναν πέρυσι.

Ηττα με 3-0 για την Κ19

Δεχόμενη δύο γκολ νωρίς (15’, 25’) και ένα λίγο πριν το τέλος (85’) η Κ19 του Βόλου έχασε χθες σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 19η αγωνιστική στο βοηθητικό του «Θ. Κολοκοτρώνης» με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, που είναι τρίτος και έφθασε στους 45 βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, που είναι προτελευταίοι, έμειναν στους 13.

Το τελευταίο ματς για την Κ19 του Βόλου, με το οποίο θα κλείσει η χρονιά, είναι το εντός έδρας με το Ιωνικό (εξ αναβολής για την 21η αγωνιστική) στο Βασδέκειο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (δεν έχει οριστεί ακόμη).

ΝΠΣ K19: Φώτο, Κουτσιμπάνας (30’ Σαρακίνης-43’ λ. τρ. Συμεωνίδης), Μαλαμούλης, Σανάι, Χατζηπλής (69’ Μυλωνάς), Λογαράς, Κολώνιας, Μεταξάς, Τσαρούχας (69’ Κατσαγεωργίου), Στόιος (69’ Σπυρολάρι), Παπαθανασίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου