Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Απάντησε …με πρώτη μεταγραφή!

απάντησε-με-πρώτη-μεταγραφή-518086

Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε και επίσημα για τον ΝΠΣ Βόλος και μάλιστα ίσως και νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει τα στελέχη του κι αυτό ως διάψευση στα δημοσιεύματα και τα σενάρια για επαφές με τον Ηρακλή για τον ΑΦΜ, με την βολιώτικη ΠΑΕ να ανακοινώνει από χθες τη συμφωνία της με τον Αργεντινό μέσο Αγκούστο Μαξ.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Πάντως από την πρώτη στιγμή που «εμφανίστηκαν» αυτά τα δημοσιεύματα η ΠΑΕ Βόλος απάντησε σε αυτούς που επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δείξουν το όψιμο ενδιαφέρον τους, ότι η ομάδα έχει ήδη προβεί στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Χουάν Φεράντο και έχει ήδη κλειστεί το αθλητικό κέντρο όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας, η οποία και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου.

Στα συνεχιζόμενα σενάρια υπήρξε και τοποθέτηση ότι «τα δημοσιεύματα εμπεριέχουν πολιτική σκοπιμότητα» και διαψεύδοντας τα όσα γράφονται η ΠΑΕ Βόλος ανέφερε ότι θα ανακοινώνει κάθε μέρα και μία μεταγραφή…

Χθες λοιπόν, όπως είχε προαναγγελθεί ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή κι ενώ στην ΠΑΕ Βόλος συνεχίζουν τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αργεντινός μέσος Αγκούστο Μαξ που είχε απασχολήσει τον ΝΠΣ Βόλος και πέρσι το καλοκαίρι αλλά δεν είχε πειστεί να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής στη χώρα ματς τώρα θα έρθει στον Βόλο για τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αγκούστο Μαξ είναι 26 χρόνων, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα δύο τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της Κίλμες έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές και 1 γκολ. Παλιότερα, ο Αγκούστο Μαξ, είχε αγωνιστεί σε Σαν Μάρτιν, Ατλέτικο Τουκαμάν, Ατλέτικο Μίτρε και Γιουβεντούντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, ο Αγκούστο Μαξ αναμένεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησία στις 10 Ιουνίου, προκειμένου να είναι παρών στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας στις 17 του ίδιου μήνα.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον 26χρονο Αργεντινό μέσο Αγκούστο Μαξ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κίλμες.

Ο Αγκούστο Μαξ αναμένεται στον Βόλο στις 10 Ιουνίου, προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στις 17 Ιουνίου».

Ο ΝΠΣ Βόλος που ετοιμάζεται για την παρθενική του συμμετοχή στη Super League σε προηγούμενη ανακοίνωση είχε κάνει λόγο και για άλλους κλεισμένους παίκτες και σήμερα δεν αποκλείεται και νέα ανακοίνωση ενώ έχει γραφτεί και για ενδιαφέρον από την ελληνική αγορά και είχαν ακουστεί ονόματα τερματοφυλάκων όπως του Γιαννίκογλου και του Μελίσσα.

Για τον Καβαλιώτη Σεραφείμ Γιαννίκογλου που ανήκει στην ΑΕΚ δεν προχώρησε κάτι ενώ ο Νίκος Μελίσσας που αγωνιζόταν στη Λαμία σύμφωνα με δημοσίευμα ενδέχεται να συνεχίσει στον Βόλο και στη Super League.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Gazzetta.gr αναφέρει πως οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ ώστε να αποκτήσουν τον Ελληνα πορτιέρε ως δανεικό. Οπως λέγεται δανεισμός του Μελίσσα από τον ΠΑΟΚ στη Λαμία ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και μετά από δύο χρόνια όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν.

Σημειώνεται πως στις δύο σεζόν που ο Μελίσσας ήταν στη Λαμία κατέγραψε 25 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει εμπειρία παίζοντας εκτός του ΠΑΟΚ σε Φωκικό, Ψαχνά και Σπάρτη.

Ο ΝΠΣ Βόλος έχει από καιρό πάντως εντοπίσει ξένους παίκτες από την Αργεντινή και την Ισπανία όπου ήδη βρίσκεται ο προπονητής της ομάδας Χουάν Φεράντο. Ο κόουτς των πρωταθλητών της Β’ Εθνικής θα έχει την ευκαιρία να… γεμίσει τις μπαταρίες του, αλλά βέβαια πήγε και για δουλειές στην πατρίδα του, αφού είναι γνωστό ότι ενόψει της παρθενικής τους συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα οι «κυανέρυθροι» θέλουν να αποκτήσουν παίκτες από την ιβηρική αγορά.

Συνεπώς, ο 38χρονος προπονητής θα δει ποδοσφαιριστές και θα κάνει τις σχετικές επαφές για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενώ θα βρεθεί στην Ισπανία και άνθρωπος του ΝΠΣ Βόλος αφού εκεί υπάρχουν αγώνες για έναν μήνα ακόμη.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στη Σούπερ Λίγκα, εκτός από το θέμα της ενίσχυσης υφίσταται και αυτό με τις ανανεώσεις καθώς τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται στις 31 Ιουνίου.

Πρόκειται για τους Πίτου Γκαρσία, Μαρτσέλο Πέντα, Κώστα Ηλιόπουλο, Φώτη Καραγκιολίδη, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Βαγγέλη Πίτκα και Μιχάλη Φράγκο οι οποίοι θα κληθούν από τη διοίκηση για να ανανεώσουν ή αν θα αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Για τον Βόλος ΝΠΣ που αναδείχθηκε πρωταθλητής έχοντας την καλύτερη επίθεση (61 γκολ) και πρώτο σκόρερ τον Μάντζη (14) που μαζί με τον Ηλιόπουλο (9) έκαναν ρεκόρ καριέρας στην κατηγορία, στόχος είναι όπως και πέρσι να μείνει ένας βασικός κορμός με τους Μάντζη, Ηλιόπουλο και Πέντα να έχουν τις περισσότερες συμμετοχές (27), ενώ συνολικά 17 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό συμμετοχών με τον Πίτκα να είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία και ο Κραβαρίτης ο νεότερος…

Επίσης στο πλαίσιο του προγραμματισμού λέγεται πως έχει κλειστεί αθλητικό κέντρο προετοιμασίας στη Β. Ιταλία όπως για 4 «δυνατά» φιλικά ένα εκ των οποίων με ομάδα της Serie A.

Συγχαρητήρια στη σχολή ποδοσφαίρου Αγ. Αννας

Η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στη σχολή ποδοσφαίρου της Αγ. Αννας για την άψογη διοργάνωση του φιλανθρωπικού τουρνουά με τη συμμετοχή και των ακαδημιών της ομάδας, που όλα τα έσοδα διατέθηκαν στην οικογένεια του μικρού αθλητή Απόστολου Ταμπάκη ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου