Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Ο Βόλος ΝΠΣ «απαντά» με μεταγραφές

ο-βόλος-νπσ-απαντά-με-μεταγραφές-519648

Απορρίπτοντας τα σενάρια για επαφές με την πλευρά του Ηρακλή για τον ΑΦΜ

Ενώ συνεχίστηκαν τα δημοσιεύματα και τα σενάρια για επαφές του ΝΠΣ Βόλος με τον Ηρακλή για τον ΑΦΜ, η βολιώτικη ΠΑΕ «απάντησε» εκ νέου τονίζοντας μάλιστα πως θα ανακοινώνει κάθε μέρα και μία μεταγραφή.

Οταν «εμφανίστηκαν» αυτά τα δημοσιεύματα η ΠΑΕ Βόλος απάντησε σε αυτούς που επέλεξαν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δείξουν το όψιμο ενδιαφέρον τους, ότι η ομάδα έχει ήδη προβεί στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Χουάν Φεράντο και έχει ήδη κλειστεί το αθλητικό κέντρο όπου θα γίνει η προετοιμασία της ομάδας, η οποία και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου.

Στα νέα χθεσινά σενάρια που κάνουν λόγο και για προγραμματισμένο ραντεβού τονίζεται ότι «τα δημοσιεύματα εμπεριέχουν πολιτική σκοπιμότητα» διαψεύδοντας τα όσα γράφονται και υπογραμμίζοντας ότι η ΠΑΕ Βόλος θα ανακοινώνει κάθε μέρα και μία μεταγραφή…

Η νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος αναφέρει: «Αναφορικά με τα νέα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλου με ανθρώπους της ΠΑΕ Βόλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πολύ φοβούμαστε ότι εμπεριέχουν πολιτική σκοπιμότητα.

Καλούμε λοιπόν τους συντάκτες των εν λόγω δημοσιευμάτων και όλους εκείνους που υιοθετούν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ να μας ενημερώσουν και εμάς πότε και πού θα γίνει το υποτιθέμενο ραντεβού και με ποιον διοικητικό παράγοντα της ΠΑΕ Βόλος θα συναντηθεί ο κ. Τομ Παπαδόπουλος.

Μέχρι πάντως οι συντάκτες των δημοσιευμάτων αυτών μας απαντήσουν σε αυτό το καίριο ερώτημα, η ΠΑΕ Βόλος θα ανακοινώνει κάθε μέρα και μία μεταγραφή, αρχής γενομένης από αύριο».

Το δημοσίευμα

Το νέο δημοσίευμα για τον Ηρακλή με τίτλο «Ραντεβού στον Βόλο με στόχο τον… ΑΦΜ» έχει ως εξής: «Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε σενάριο για πώληση του ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου και ο Ηρακλής αναφερόταν ως ο άμεσα ενδιαφερόμενος.

Για επικοινωνιακούς λόγους η διοίκηση της ομάδας της Μαγνησίας είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, χωρίς ωστόσο να διαψεύσει την ιστορία.

Απλά είχε επισημάνει ότι: «Αν υπάρξει εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό θα ενημερώσει πρώτα την οικογένεια της ομάδας…».

Από την ΠΑΕ Ηρακλής ουδέποτε υπήρξε επίσημη τοποθέτηση, αφού το ζήτημα είναι 100% υπαρκτό και ο Τομ Παπαδόπουλος έχει πειστεί να ασχοληθεί ενδελεχώς.

Ο μεγαλομέτοχος του «γηραιού» μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν το κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει ένα τέτοιο «deal», από νομικής πλευράς.

Η διοίκηση σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική απόκτησης νέου ΑΦΜ, το οποίο προφανώς και είναι «καθαρό».

Και θα επιτρέψει στον Ηρακλή να αγωνιστεί ξανά στη Super League δίχως τα αβάστακτα οικονομικά χρέη.

Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να γίνει άμεσα ραντεβού με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλου, προκειμένου οι συζητήσεις να γίνουν πιο σοβαρές και με μεγαλύτερη πειστικότητα.

Ο Ηρακλής επιθυμεί να αποκτήσει τον ΑΦΜ του συλλόγου της Μαγνησίας, αν και εφόσων βρεθούν λύσεις σε φοροτεχνικά ζητήματα και νομικά θέματα.

Οι πληροφορίες λένε, πως ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στους όρους της αγοραπωλησίας, χωρίς ωστόσο να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία».

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ηρακλή

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή της Β’ Εθνικής βρέθηκαν χθες Πλατανιάς και Ηρακλής.

Ο «Γηραιός» είχε καταθέσει ένσταση ζητώντας να πάρει στα χαρτιά το ματς που είχε χάσει από τους Κρητικούς στα Περιβόλια, υποστηρίζοντας ότι στις αρχές του πρωταθλήματος είχαν κάνει προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια και άρα έπρεπε να έχουν αποβληθεί.

Η ένσταση των Θεσσαλονικέων εκδικάστηκε και όπως αναμενόταν έπεσε στο κενό. Έτσι, η νίκη των Χανιωτών στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (5/5) είναι καθ’ όλα νόμιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε την παρακάτω απόφαση:

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 κατά του κύρους αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ».

Στον Βόλο ο τελικός νέων της Football League

Στον Βόλο και στο γήπεδο της Νεάπολης θα γίνει την Κυριακή 12/5 ο τελικός του πρωταθλήματος νέων της Football League.

Το παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή Κ-19 της Football League θα διεξαχθεί στις 2.30 το μεσημέρι στο γήπεδο Νεάπολης Βόλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη – ΠΑΕ Α.Ε.Π Ηρακλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου