Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο στοχεύει σήμερα ο Βόλος 

να-κλείσει-θετικά-τον-πρώτο-γύρο-στοχε-267608

Να κλείσει θετικά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και να επιστρέψει στις επιτυχίες παρά τα αγωνιστικά του προβλήματα θέλει ο Βόλος, παίζοντας στα Γιάννινα σήμερα στις 17:15 (Novasports 2HD) απέναντι στον ΠΑΣ για τη 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Βόλος, έχοντας τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, τους Τσοκάνη, Φερνάντες, Πουρίτα, Μπαριέντος, και με μία 19αδα παικτών να ταξιδεύει στα Γιάννινα, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες, έχει στόχο σήμερα να ξεπεράσει τις απουσίες και το πιθανό πρόβλημα που θα συναντήσει με τον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα.

Σήμερα ο Βόλος μετά την αλλαγή στη τεχνική ηγεσία, με τον Κώστα Μπράτσο να αντικαθιστά τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, επιδιώκει μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα να «ξεκολλήσει» από τους 14 βαθμούς, καθώς η ομάδα αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές και έχει να πάρει πόντο από την 1η του περασμένου Νοέμβρη.

Ο Κώστας Μπράτσος, μετρώντας τις δικές του σοβαρές απουσίες, καλείται απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο να παρατάξει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα δείξει πως ο στόχος παραμένει η συμμετοχή της στα playoffs.

Ο Βόλος, για να επιστρέψει στην εξάδα, θέλει εικόνα και αποτελέσματα που είχε στις έξι πρώτες αγωνιστικές, όταν και συγκέντρωσε 13 βαθμούς, αφού από τις υπόλοιπες έξι που ακολούθησαν η συγκομιδή του ήταν μόνον ένας βαθμός!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Βόλος στην αρχή του πρωταθλήματος, φάνηκε ότι αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας. Η διαφορά είναι ότι η ομάδα της Ηπείρου, μετά τις νίκες επί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και τα έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη που ακολούθησαν (4 ισοπαλίες και 2 ήττες), στα τελευταία 4 παιχνίδια πήρε τρία τρίποντα, για να βρίσκεται σήμερα στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο +5 από τη βολιώτικη ομάδα.

Πάντως για τον Βόλο οι απουσίες σήμερα είναι σημαντικές, αφού ο Τάσος Τσοκάνης είναι απ’ αυτούς που έχουν παίξει και στα 12 ματς (οι άλλοι παίκτες με 12 συμμετοχές είναι οι Τομ Φαν Βέερτ, Φράνκο Ρομέρο, Χούλιαν Μπαρτόλο, Αντριάν Ρεγκατέν), ενώ σε 9 ματς έχει αγωνιστεί ο Πάολο Φερνάντες και σε 8 ο Εμιλιάνο Πουρίτα, με τον Ζαν Μπαριέντος να λείπει απ’ όλες τις αναμετρήσεις μετά τον Ιωνικό, έχοντας μείνει στις έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Οι δέκα εννέα ποδοσφαιριστές που έχει σήμερα στη διάθεσή του ο Κ. Μπράτσος για το εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι εξής: Κλέιμαν, Ρομέρο, Φερράρι, Ρινέρ, Γκρίλο, Σοάρες, Νίνης, Μπαρτόλο, Ορόζ, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Ροσέρο, Τερεζίου, Γκιουλέν, Λογαράς, Μεταξάς, Βοϊτκόφσκι, Κότνικ, Παπαδόπουλος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα

Με τις γνωστές του απουσίες θα παραταχτεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον σημερινό αγώνα με τον Βόλο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κόντε, Οικονομόπουλος, Γκαρντάφσκι, Μιλιντσεάνου και ο Μίνα. Όλοι αυτοί ήταν εκτός και από το προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στο Βόλο για την 12η αγωνιστική. Στην αποστολή είναι οι εξής 19: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Eραμούσπε, Αλέξανδρος Τριάδης, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Παναγιώτης Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Ευαγγέλου διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 17:15 στους «Ζωσιμάδες», θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών.

O Ευαγγέλου ήταν φέτος διαιτητής στο τελευταίο ματς που ο Βόλος πήρε βαθμό (1-1 στον Ιωνικό) και πέρσι στη μοναδική νίκη επί της Λάρισας (3-1) και πρώτη στη Super League για τον Κώστα Μπράτσο, όταν τότε είχε αντικαταστήσει τον Λόπεθ!

Επίσης την περσινή περίοδο (27/1/21) ο Ευαγγέλου ήταν διαιτητής στο Πανθεσσαλικό στο Βόλος-Παναθηναϊκός 0-2 αλλά και στο VAR στα ματς των κυανέρυθρων με Αρη και Ατρόμητο, ενώ την περίοδο 19-20 ήταν διαιτητής στα παιχνίδια: Βόλος-Ξάνθη 1-0, Ατρόμητος-Βόλος 0-0 και Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2.

Βοηθοί του σήμερα είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος και Άγγελος Κολλιάκος από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών). Στο VAR, τέλος, θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) και AVAR ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

Super League (13η)
Σήμερα
17:15 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος
19:30 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ
19:30 Παναιτωλικός-Ιωνικός
Αύριο

15:00 Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ
17:15 ΠΑΟΚ-Λαμία
19:30 Ολυμπιακός-Αρης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ολυμπιακός 32
2. AEK 26
3. ΠΑΣ Γιάννινα 19
4. ΠΑΟΚ 19
5. ΟΦΗ 18
6. Παναθηναϊκός 17
7. Αρης 17
8. Βόλος 14
9. Ιωνικός 13
10. Αστέρας Τρίπολης 13
12. Παναιτωλικός 11
12. Λαμία 10
13. Ατρόμητος 9
14. Απόλλων Σμύρνης 7

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου