Ν.Π.Σ. ΒΟΛΟΥ

Τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα θέλει να βάλει ο Βόλος

τέλος-στα-αρνητικά-αποτελέσματα-θέλε-269677

Αύριο στα Γιάννινα απέναντι στον ΠΑΣ για την 13η αγωνιστική και τελευταία του α’ γύρου του πρωταθλήματος της Super League 1 ο Βόλος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Κώστα Μπράτσο να παίρνει τη θέση του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, θέλει να βάλει τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα, ώστε το δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας να τον βρει πιο κοντά και πάλι στον στόχο, που παραμένει η συμμετοχή του στα play off.

O Βόλος αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές, έχει από την 1η του περασμένου Νοέμβρη «κολλήσει» στους 14 βαθμούς με τον πόντο που πήρε στην έδρα του Ιωνικού και στα 4 τελευταία παιχνίδια του έχει μόνο ήττες, χάνοντας μάλιστα στον Βόλο από Παναιτωλικό, ΟΦΗ και Άρη.

Στην ουσία ο Βόλος, για να επιστρέψει στην εξάδα, θέλει να έχει παρόμοια εικόνα και αποτελέσματα που είχε στις 6 πρώτες αγωνιστικές, όταν και συγκέντρωσε 13 βαθμούς, αφού από τις υπόλοιπες 6 που ακολούθησαν η συγκομιδή του ήταν μόνον ένας βαθμός!

Στη ομάδα του Βόλου αναγνωρίζουν από τη μία ότι έχει χαθεί έδαφος από τις 4 ήττες στο Πανθεσσαλικό, από την άλλη έχουν την πίστη ότι όλα μπορούν να αλλάξουν εκτιμώντας άλλωστε, πως στις ήττες από Άρη και ΑΕΚ η ομάδα ήταν ανταγωνιστική και δικαιούνταν κάτι, σε αντίθεση μ’ αυτές από ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Το ενθαρρυντικό είναι πως ο Βόλος έχει αποδείξει στο γήπεδο πως έχει καλό πρόσωπο κι αυτό επιδιώκει να παρουσιάσει και στη συνέχεια, με τον Κώστα Μπράτσο να γνωρίζει την ομάδα και να έχει την πίστη για τις πραγματικές δυνατότητες όλων των παικτών.

Το έργο του Βόλου αύριο στα Γιάννινα μόνο εύκολο δεν είναι, όπως κανένας αντίπαλος και κανένα ματς δεν μπορεί να θεωρηθούν εύκολα στη φετινή Super League 1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και ο Βόλος στην αρχή του πρωταθλήματος, φάνηκε ότι αποτελούν τις ευχάριστες εκπλήξεις της κατηγορίας. Η διαφορά είναι ότι η ομάδα της Ηπείρου, μετά τις νίκες επί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού και τα έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη που ακολούθησαν (4 ισοπαλίες και 2 ήττες), στα τελευταία 4 παιχνίδια πήρε τρία τρίποντα, για να βρίσκεται σήμερα στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο +5 από τη βολιώτικη ομάδα.

Ο ΠΑΣ έχει πάρει περισσότερους από τους βαθμούς του εκτός έδρας (οι 11 από τους 19), έχοντας δυο νίκες στη Θεσσαλονίκη (0-1 τον ΠΑΟΚ και το εντυπωσιακό 0-5 επί του Άρη) και μια την περασμένη Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό (0-1), που ήταν η «έδρα» της Λαμίας, ενώ έχει και 2 ισοπαλίες στη Νίκαια (0-0) με τον Ιωνικό και στο Περιστέρι (1-1) με τον Ατρόμητο, χάνοντας πάντως 1-0 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα.

Εκτός έδρας ο ΠΑΣ σκόραρε 8 φορές (όσες και στην έδρα του), ενώ η εστία του παραβιάστηκε μόνο 2 φορές ως φιλοξενούμενος, σε αντίθεση με τα Γιάννενα, όπου η εστία του παραβιάστηκε 6 φορές και παρ’ όλα αυτά είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα (1 γκολ λιγότερο από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΟΣΦΠ).

Στα Γιάννενα ο ΠΑΣ έχει 2 νίκες έχοντας κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ τον Παναθηναϊκό (1-0) και τον Παναιτωλικό (3-0), έχει χάσει με το ίδιο σκορ (1-2) από τον Ολυμπιακό Π. και την ΑΕΚ και παραχώρησε ισοπαλίες (1-1) σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης

Ο Βόλος απέναντι στον ΠΑΣ έχει στα υπέρ του ότι έχει καλύτερη επίθεση από αυτόν (20 γκολ) και ότι έχει σκοράρει στα 11 από τα 12 ματς, αλλά η διαφορά είναι στην αμυντική γραμμή με τη βολιώτικη ομάδα να έχει δεχθεί 16 γκολ παραπάνω.

Ευαγγέλου διαιτητής στα Γιάννινα

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Βόλο, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 11/12 στις 17:15 στους «Ζωσιμάδες», θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του είναι οι Ανδρέας Φωτόπουλος και Άγγελος Κολλιάκος από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ανδρέας Γκάμαρης (Αθηνών).

Στο VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών) και στο AVAR ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας).

Ο Μανούχος στο ντέρμπι ΟΣΦΠ-Άρης

Ο Βαγγέλης Μανούχος ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, Ολυμπιακός-Άρης, στο «Γ. Καραϊσκάκης», την ερχόμενη Κυριακή (12/12, 19:30, Novasports Prime). Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αποφάσισε δηλαδή να ορίσει Έλληνα διαιτητή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανούχος είναι υποψήφιος για διεθνής. Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Μεϊντάνας, ενώ στο VAR του ντέρμπι θα βρίσκεται ο Ολλανδός, Γιόακιμ Κάμφιους.

Στον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΚ στην Τρίπολη ορίστηκε ο Γκορτσίλας (VAR ο Φωτιάς), ο Διαμαντόπουλος στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (VAR ο Κουμπαράκης), ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ-Λαμία (VAR ο Κουτσιαύτης), ο Τσακαλίδης στο Παναιτωλικός-Ιωνικός (VAR ο Παπαπέτρου) και ο Παπαδόπουλος στο Απόλλων-ΟΦΗ (VAR ο Τζοβάρας).

Αναλυτικά οι αγώνες και οι ορισμοί της 13ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/12

17:15 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κολοσιώνης, (Αιτ/νίας), Πάτρας (Μακεδονίας)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

17:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΒΟΛΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Φωτόπουλος (Αθηνών), Κολλιάκος (Αθηνών)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκάμαρης (Αθηνών)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Τζήλος (Λάρισα)

19:30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΕΚ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κορομπύλια (Δυτ. Αττική), Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσετσίλας (Γρεβενών)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας)

AVAR: Μπαλτάς (Αχαϊας)

19:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης (Χαλκιδική)

ΒΟΗΘΟΙ: Στεφανής (Καρδίτσας), Βεργέτης (Αργολίδας)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 12/12

15:00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΟΦΗ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Τζιουβάρας (Κοζάνης), Παγουρτζής (Πιερία)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

17:15 ΠΑΟΚ-ΛΑΜΙΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)

ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακάκης (Λασιθίου), Μαυρούδης (Ηρακλείου)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Κουτσιαύτης (Άρτας)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΆΡΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος (Αργολίδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κωστάρας (Αιτ/νίας), Μεϊντάνας (Αχαϊας)

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

VAR: Γιόακιμ Κάμφιους (Ολλανδία)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου