ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Το έψαχνα καιρό»

το-έψαχνα-καιρό-865212

Ο Βασίλης Γαβριηλίδης είναι από τα νέα πρόσωπα στην ομάδα της Νίκης Βόλου, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού με τη Βέροια πέρυσι και έχοντας βρεθεί μια ανάσα από την άνοδο στη Super League 1 με την ομάδα της Ημαθίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Πλέον, ως ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου θέλει να φτάσει στην πηγή και να πιει νερό, βάζοντας και εκείνος τη δική του σφραγίδα στη φετινή πορεία της ομάδας.

Μπορεί να μην αγωνίζεται στις θέσεις των επιθετικών, αλλά σε κάθε παιχνίδι είναι μέσα στις φάσεις, ψάχνοντας να σκοράρει, κάτι που κατάφερε τελικά την περασμένη Κυριακή στη Λάρισα απέναντι στον Απόλλωνα, κατά του οποίου σκόραρε δύο φορές με το πρώτο του τέρμα να είναι αυτό της ισοφάρισης και το δεύτερό του να βάζει το κερασάκι στην τούρτα και να θυμίζει πως στην ταλαιπωρημένη κατηγορία της Super League 2 μπαίνουν και πανέμορφα γκολ.

Για το πρώτο του τέρμα, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, ο Καβαλιώτης μέσος μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ αναφέροντας:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είπαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο και το γυρίσαμε, σημειώνοντας μια ευρεία νίκη. Κάθε ματς για εμάς είναι μονόδρομος, αν θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου: «Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν κάτι που το ήθελα και το κυνηγούσα εδώ και καιρό. Το θετικό είναι πως συνδυάστηκε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το δεύτερο του γκολ που ήρθε στο φινάλε με τον ίδιο να σουτάρει ανάμεσα από μεγάλη περιοχή και σέντρα: «Ήταν καθαρά έμπνευση της στιγμής και σίγουρα έπαιξε ρόλο και η τύχη. Πάντα, για να μπουν όμορφα γκολ, χρειάζεται κι αυτός ο παράγοντας. Ήταν σίγουρα ένα όμορφο γκολ από πλευράς εκτέλεσης, αλλά μου έδειξε πως πρέπει να έχω περισσότερη πίστη στα πόδια μου και να σουτάρω από μακριά. Μακάρι να πετύχω κι άλλα και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ».

Για το παιχνίδι που έρχεται με τον Θεσπρωτό: «Την Κυριακή περιμένουμε ένα ματς παρόμοιο με αυτό με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Θεσπρωτός είναι μια ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά πού θα έρθει και ποιον έχει να αντιμετωπίσει και θα είναι σίγουρα υποψιασμένος και διαβασμένος. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, γιατί πλέον κάθε ματς θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία της ομάδας».

Για την επιστροφή στο Πανθεσσαλικό μετά από εννέα αγώνες: «Όταν αγωνίζεσαι σε ένα γήπεδο, όπως είναι το Πανθεσσαλικό, σίγουρα μόνο καλό μπορεί να είναι. Είναι ένα γήπεδο με πολύ καλό αγωνιστικό χώρο στο οποίο μπορούμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλω και ελπίζω να μας βοηθήσει και ο κόσμος, για να πετύχουμε την 5η σερί νίκη και να πανηγυρίσουμε πάλι στο φινάλε όλοι μαζί».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου