ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν ήταν μόνη της στη Λάρισα

δεν-ήταν-μόνη-της-στη-λάρισα-866413

Το 4Χ4 πέτυχε η Νίκη Βόλου κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας την περασμένη Κυριακή, κερδίζοντάς τον με 4-1 για την 10η αγωνιστική της Super League 2 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης το οποίο είχε έντονο το κυανόλευκο χρώμα με τους εκδρομείς από τον Βόλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Νίκη Βόλου πήρε αυτό που ήθελε, έστω κι αν για ένα ημίχρονο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, χάνοντας και πέναλτι στο φινάλε του πρώτου μέρους, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι κυανόλευκοι πέτυχαν την πρώτη τους ανατροπή για φέτος απέναντι σε μια ομάδα που ταλανίζεται από προβλήματα και πλέον εστιάζουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ουραγό Θεσπρωτό στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Το «ευχαριστώ» της Νίκης

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ευχαρίστησε τόσο τον Απόλλωνα Λάρισας για την άψογη φιλοξενία, όσο και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος για ακόμη μία φορά στάθηκε στο πλευρό της. Αναλυτικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΝΙΚΗΣ θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε σε όλη την αποστολή της ομάδας μας, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Δεσμευόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο Βόλο στο β’ γύρο.

Φυσικά, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο μας, που για ακόμα μια φορά ήταν στο πλευρό μας και μας ώθησε σε μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Ελευθερόπουλος: «Κρατάμε βαθμούς και αντίδραση»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος πανηγύρισε και πάλι εκτός έδρας, παίζοντας και πάλι στη Λάρισα, όπου μετά το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή στο AEL Fc Arena οδήγησε τους παίκτες του στην κατάκτηση του τρίποντου και στη Φιλιππούπολη. Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα σχολίασε πως το μόνο που κρατά είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά και η αντίδραση του β’ μέρους, όταν και ήρθαν τα τέσσερα γκολ, τονίζοντας πως οι παίκτες πρέπει να παραμένουν στο πλάνο ακόμη κι όταν «στραβώνουν» τα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Από το παιχνίδι κρατάμε μόνο τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, σ’ ένα παιχνίδι που «στράβωσε» ολοσχερώς στο πρώτο μέρος. Ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια και ξαναγίναμε η ομάδα που είμαστε τον τελευταίο καιρό. Αυτό που με στενοχωρεί είναι όταν «στράβωσε» το παιχνίδι, στη μοναδική στιγμή που απειληθήκαμε και έγινε ένα λάθος από αυτά που συμβαίνουν, έτσι κι αλλιώς έχουμε τέτοια λάθη κάνουν οι πολύ καλοί τερματοφύλακες κι έχουμε έναν πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα (σ.σ. Μπάγιτς), είχαμε πολύ νευρικότητα και μετά το χαμένο πέναλτι, βγήκαμε τελείως εκτός του πλάνου μας.

Ότι και να συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα πρέπει να παραμένει στο πλάνο της, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσει το παιχνίδι σε μία κατηγορία που δύσκολα γυρίζουν παιχνίδια».

Στουρνάρας: «Μάγκες και ήρωες οι παίκτες μου»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και πλέον πρώτος προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Βαγγέλης Στουρνάρας, ανέφερε μετά το παιχνίδι πως οι παίκτες του πάλεψαν όσο μπορούσαν απέναντι στη Νίκη Βόλου, χαρακτηρίζοντάς τους «μάγκες και ήρωες».

Αναλυτικά ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Είναι μία από τις ομάδες, η οποία -όπως είχαμε τονίσει στα παιδιά στα αποδυτήρια- πηγαίνει για το πάνω «σκαλί» και το κυνηγάει. Το πρόγραμμά της ίσως τη βοηθάει. Προερχόταν από δύο νίκες, ενώ είχε κάνει και το ρεπό και ερχόταν αποφασισμένη.

Από την άλλη μεριά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, που είναι μάγκες και ήρωες. Κάνουν κάθε φορά την προσπάθειά τους. Προσπαθούμε μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά η ομάδα λειτουργεί κανονικά. Κάνει τον καθημερινό κύκλο προπονήσεων, προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να κοιτάξει τον κάθε αντίπαλο για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί. Δεν κοιτάμε να «καταστρέψουμε», ούτε να παίξουμε αντιποδόσφαιρο. Απλά είναι υπερβολική η κούραση σ’ αυτά τα 12-13 παιδιά. Στο ματς αγωνίστηκαν δύο παιδιά, ο Μπακαρός που είναι γεννηθείς το 2005 και ο Διβανές το 2006.

Μας αδικούν πολύ τα σκορ γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια αυτοί που έχουμε μείνει αυτή τη στιγμή. Βέβαια για να λυθούν οι δυσκολίες είναι πάνω από τη δύναμη του προπονητή και των παικτών. Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης να λύσει τα θέματα που υπάρχουν για να συνεχίσει την προσπάθειά του ο Απόλλων Λάρισας, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη. Έχουμε ακόμα 20 με 21 παιχνίδια.

Είναι ευχάριστο το ότι την Κυριακή έχουμε το ρεπό μας και θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια ανάσα και να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό. Είναι δύσκολη στιγμή για τον Απόλλωνα Λάρισας. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας όσοι ανήκουμε στο δυναμικό και όπου βγει».

Για το πόσο δύσκολο είναι το έργο του έχοντας λίγους ποδοσφαιριστές: «Η αλήθεια είναι ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να λέμε και την αλήθεια. Εγώ είμαι νέος προπονητής εδώ και 3,5 χρόνια. Πονάω την ομάδα. Αυτή τη στιγμή μου δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθώ αυτής της κατάστασης γιατί ξέρω τα αποδυτήρια και την ομάδα.

Δεν ξέραμε ότι κάποιοι παίκτες θα έφευγαν. Ξέρουμε ότι θα αποχωρήσουν δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές, αλλά από εκεί και πέρα δεν περίμενα ότι ο Μέλι και ο Νταγκοστίνο δεν θα γυρίσουν από την Ιταλία. Μ’ αυτό τα θέμα ασχολούνται το διοικητικό και το νομικό τμήμα.

Με τη βοήθεια παιδιών από την Κ19 βγάζουμε τον εβδομαδιαίο κύκλο προπονήσεων και παρουσιάζουμε ένα αξιόμαχο σύνολο. Για μένα η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων, γιατί ό,τι έχουν το δίνουν. Αυτή η στιγμή, όμως, μέχρι εκεί μπορούμε».

Επέστρεψε στις νίκες ο Ηρακλής

Με γκολ των Άλεξιτς (35’) και Γιουμπιτάνα (48’) ο Ηρακλής επικράτησε 2-1 του Διαγόρα στο Καυτανζόγλειο, επιστρέφοντας και πάλι στις επιτυχίες, για να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σάκης Τσιώλης. Στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, ο Διαγόρας έχασε στο 22’ τρομερή ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σταμένκοβιτς και είχε δοκάρι στο 85’ με τον Μπούμπα, για να μειώσει στο 89’ με τον Μαγκάκη.

Αποτελέσματα (10η)

Πανσερραϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Παναθηναϊκός Β’-Απόλλων Πόντου 0-0

Μακεδονικός-ΑΕΛ 1-3

Αλμωπός Αριδαίας-Ηρακλής Λάρισας 0-0

Θεσπρωτός-ΠΑΟΚ Β’ 0-1

Απόλλων Λάρισας-Νίκη Βόλου 1-4

ΠΟΤ Ηρακλής-Διαγόρας 2-1

Ρεπό: ΝΠΣ Βέροια

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Αγ. Β.

  1. Πανσερραϊκός 9 22
  2. ΠΑΟΚ Β’ 9 22
  3. ΑΕ Λάρισας 10 19
  4. Αναγ. Καρδίτσας 9 18
  5. Νίκη Βόλου 9 16
  6. Μακεδονικός 9 14
  7. ΠΟΤ Ηρακλής 9 14
  8. Διαγόρας ΓΣ 9 13
  9. Παναθηναϊκός Β’ 9 11
  10. Αλμωπός Αριδαίας 10 11
  11. Βέροια ΝΠΣ 9 10
  12. Απόλλων Λάρισας 10 9
  13. Απόλλων Πόντου 10 7
  14. Ηρακλής Λάρισας 9 7
  15. Θεσπρωτός 10 3

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου