ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με την παρουσίαση το «μπαμ»

με-την-παρουσίαση-το-μπαμ-811555

Τρεις σημαντικές ήμερες για την Νίκη Βόλου μέσα τον Αύγουστο

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ
Λεζαντα 1 Κι άλλος παίκτης αντίστοιχης εμπειρίας του Παρασκευαΐδη θα έρθει στη Νίκη
Λεζαντα 2 Την εστία των κυανόλευκων θα υπερασπίζεται ο Νίκος Τζήμας

Με την ομάδα ενισχυμένη και κατά 99% έτοιμη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, με το γήπεδο να παίρνει μια νέα μορφή και με τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν ζήτηση η Νίκη Βόλου φαίνεται να είναι σε σωστό δρόμο, ενώ ο Αύγουστος που έρχεται θα έχει σημαντικές ημέρες.

Τρεις είναι οι μεγάλες βραδιές της Νίκης Βόλου τον Αύγουστο όπως προανήγγειλε με σχετικό του μήνυμα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Αθανάσιος Τζήμας. Η πρώτη είναι η έναρξη της περιόδου με τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση που θα γίνει στο γήπεδο Π. Μαγουλάς την 1η Αυγούστου. Η δεύτερη αφορά τη συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος και η τρίτη την παρουσίαση της φανέλας. Μάλιστα σχετικά με την τελευταία αυτή εκδήλωση, επισημαίνεται ότι θα είναι «μια μοναδική βραδιά με τη μεγάλη έκπληξη» που θα είναι ένα μεταγραφικό «μπαμ» με παίκτη Super League!

Ηδη το αγωνιστικό στίγμα για τη Νίκη δόθηκε με τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, που είναι πλέον παίκτης της ομάδας αφού η εμπειρία και οι συμμετοχές του θεωρούνται σημαντικότατες για την ομάδα. Συνολικά έχει 43 ματς κι ένα 1 γκολ στη Super League, 237 και 7 γκολ στη Football League και 10 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική και στη Νίκη μπορεί να παίξει τον ρόλο του ηγέτη.

Ομως η Νίκη δεν στέκεται εκεί και θα κάνει ακόμη μια υπέρβαση βάζοντας στη μηχανή της κι άλλον παίκτη με θητεία στην Super League, ενώ άμεσα κλείνει και το θέμα του τερματοφύλακα.
Ηδη το ευχαριστήριο στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που γνωστοποίησε ο νεαρός τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Πιερίας ανοίγει το δρόμο να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη.

Την εστία των κυανόλευκων θα υπερασπίζεται ο Νίκος Τζήμας

Η ανακοίνωσή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Γαβρίδη για όλο αυτό το χρονικό διάστημα της παραμονής μου στον σύλλογο. Ενα μεγάλο ευχαριστώ και στους προπονητές με τους οποίους δουλέψαμε μαζί, καθώς και τους συμπαίκτες μου για την κοινή μας πορεία στην ομάδα της Νεοκαισάρειας. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Ο Νίκος Τζήμας που είναι γιος του προέδρου της διοικούσας επιτροπής παρά το νεαρό της ηλικίας του (19/12/95) έχει εμπειρία από Γ’ Εθνική παίζοντας 35 ματς με Αχιλλέα και Βατανιακό… και περιμένει, ίσως και σήμερα, την οριστική απάντηση από την Ολλανδική Χάγη για να καταλήξει στη Νίκη.

Το ρόστερ της ομάδας θα είναι έτοιμο στην έναρξη της προετοιμασίας την 1η Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γρηγοριάδης Νίκος (τερματοφύλακας), Ράπτης Ευάγγελος (τερματοφύλακας), Παπαγεωργίου Νίκος (δεξί μπακ), Στέλιος Αλεξανδρής (δεξί μπακ), Δημολιός Δημήτρης (αριστερό μπακ), Κόκκας Βαλάντης (δεξί στόπερ), Ναουμίδης Γιώργος (αριστερό στόπερ), Παπαδήμας Νίκος (δεξί στόπερ), Σφονδυλιάς Νίκος (στόπερ), Παρασκευαΐδης Γιώργος (αμυντικό χαφ), Πετράκος Χαράλαμπος (αμυντικό χαφ), Κόλα Κλεβί (μέσος), Κυπτίου Κώστας (μέσος), Τσιουρέλης Κώστας (μέσος), Τορεζάνι Φράνκο (μέσος), Τσιανάκας Αλέξανδρος (μέσος), Μιχάλης Τσιαμπαλής – Σουάρες (αριστερό χαφ), Ματθαίου Αγγελος (μέσος), Βουρδάκης Σταύρος (επιθετικός), Μαλακασιώτης Φάνης (επιθετικός), Κορέτας Γιάννης (επιθετικός) και Δαδάκος Βαγγέλης (επιθετικός.)

Πρέπει να σημειωθεί ότι από αυτούς μόνο 5 ήταν και στην περσινή ομάδα, ενώ 15 είναι Βολιώτες.
Ενώ η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ορίστηκε για τις 11 του Σεπτέμβρη η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου ορίστηκε για την 1η Αυγούστου, στις 19:00 στο Π. Μαγουλάς.

Κι άλλος παίκτης αντίστοιχης εμπειρίας του Παρασκευαΐδη θα έρθει στη Νίκη

Στα υπόλοιπα θέματα η κινητικότητα που υπήρξε στην κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας ικανοποίησε τους ανθρώπους της Νίκης, ενώ αποφασίστηκε ότι η διάθεσή τους θα συνεχίζεται τις καθημερινές κατά τις ίδιες ώρες, δηλαδή 12.00-14.00 και 18.00-20.30 από τα νέα γραφεία στην οδό Αργοναυτών 15, άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ.

Επίσης, μετά από συναντήσεις με τους συνδέσμους, θα οριστεί η τιμή των συνδεσμιακών διαρκείας και θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Ο.Φ. Νίκης άρχισε προεγγραφές στα γραφεία του… Ενόψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 400 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Ο πρόεδρος και η Δ.Ε. καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα την αγάπη τους στον σύλλογο και την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά, για το σήμερα αλλά και μέλλον, που σχεδιάζει η νέα διοίκηση, τόσο για το τμήμα της πρώτης ομάδος όσο και για την ιερή παρακαταθήκη που είναι οι ακαδημίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου