ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ενίσχυση ουσίας και διαρκείας!

ενίσχυση-ουσίας-και-διαρκείας-812823

Η Νίκη Βόλου απέκτησε Κορέτα και Παρασκευαΐδη και προχωράει… με τα εισιτήρια διαρκείας

Δύο ακόμη μεταγραφές ανακοίνωσε χθες η Νίκη Βόλου προσθέτοντας την εμπειρία που χρειάζεται ο σύλλογος, την ώρα που προχθές είχε προσθέσει άλλους δύο ταλαντούχους παίκτες που είναι απαραίτητοι σε κάθε ομάδα που θέλει να έχει διάρκεια. Ενώ οι κινήσεις θα έχουν συνέχεια μέχρι το τέλος του μήνα, από σήμερα θα αρχίσουν να διατίθενται και τα εισιτήρια διαρκείας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η Νίκη αρχικά χθες ανακοίνωσε τον Γιάννη Κορέτα και στη συνέχεια τον Γιώργο Παρασκευαΐδη, ενώ κλεισμένος θεωρείται και τερματοφύλακας με εμπειρία στην κατηγορία.

«Προχωράμε βήμα – βήμα με σωστό τρόπο και οργάνωση ώστε με την έναρξη της προετοιμασίας το ρόστερ να είναι έτοιμο κατά 99%» ανέφερε ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης που βλέπει τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Αθανάσιο Τζήμα να κάνει πράξη εκτός από τις υπόλοιπες εξαγγελίες και ό,τι υποσχέθηκε για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.

Πάντως οι χθεσινές μεταγραφικές κινήσεις έδωσαν το στίγμα της υπέρβασης με τον Παρασκευαΐδη να έρχεται στο Βόλο με μόλις 10 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, αλλά με 237 και 7 γκολ στη Β’ Εθνική και 43 και ένα γκολ στην Α’.

Στην ανακοίνωση της Νίκης για την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού χαφ αλλά και στόπερ τονίζονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης και ο πρόεδρός της, κ. Τζήμας ανακοινώνουν την απόκτηση του Γιώργου Παρασκευαΐδη. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς μετρά περισσότερες από 200 συμμετοχές στα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.

Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Σπάρτης, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η οικογένεια της Νίκης καλωσορίζει τον Γιώργο Παρασκευαΐδη και του εύχεται την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, αυτή τη φορά με τον άγγελο στο στήθος».

Νωρίτερα χθες η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και ο πρόεδρός της, κ. Τζήμας, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γιάννη Κορέτα. Ο 23χρονος σέντερ φορ επιστρέφει στην ομάδα με την οποία έγραψε στο βιογραφικό του τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League. Μετά την απόσυρση της ομάδας από την πρώτη τη τάξει κατηγορία ο νεαρός επιθετικός μετακόμισε στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή, όπου κατέγραψε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League.

O Ρήγας Φεραίος αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, πριν την μετακίνηση στη Νίκη, με τον οποίο είχε μία γεμάτη χρονιά (31 συμμετοχές) στην οποία φόρτωσε τα αντίπαλα δίχτυα με 14 τέρματα. Αυτή του η επίδοση τον κατέταξε στη 2η θέση των σκόρερ, πίσω από τον Γκούρτσα του πρωταθλητή Αιγινιακού.

Προχθές ανακοινώθηκαν άλλες δύο μεταγραφές από τη Νίκη. Συγκεκριμένα ο 20χρονος Μιχάλης Τσιαμπαλής – Σουάρες που την περασμένη σεζόν έπαιξε με τη φανέλα του Σαρακηνού και επιστρέφει στους κυανόλευκους όπου τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην Κ20 της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League και ο 21χρονος Δημήτρης Δημολιός, με πολλές παρουσίες στην Γ’ Εθνική (Σπάρτη, Δωτιέα Αγιάς), ενώ έχει αγωνιστεί και με την ομάδα του Τυρνάβου στη Football League.

Το ρόστερ της ομάδας θα είναι έτοιμο στην έναρξη της προετοιμασίας την 1η Αυγούστου. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Γρηγοριάδης Νίκος (τερματοφύλακας), Ράπτης Ευάγγελος (τερματοφύλακας), Παπαγεωργίου Νίκος (δεξί μπακ), Στέλιος Αλεξανδρής (δεξί μπακ), Δημήτρης Δημολιός (αριστερό μπακ), Κόκκας Βαλάντης (δεξί στόπερ), Ναουμίδης Γιώργος (αριστερό στόπερ), Παπαδήμας Νίκος (δεξί στόπερ), Σφονδυλιάς Νίκος (στόπερ), Γιώργος Παρασκευαΐδης (αμυντικό χαφ), Πετράκος Χαράλαμπος (αμυντικό χαφ), Κόλα Κλεβί (μέσος), Κυπτίου Κώστας (μέσος), Τσιουρέλης Κώστας (μέσος), Τορεζάνι Φράνκο (μέσος), Τσιανάκας Αλέξανδρος (μέσος), Μιχάλης Τσιαμπαλής – Σουάρες (αριστερό χαφ), Ματθαίου Αγγελος (μέσος), Βουρδάκης Σταύρος (επιθετικός), Μαλακασιώτης Φάνης (επιθετικός), Γιάννης Κορέτας (επιθετικός) και Δαδάκος Βαγγέλης (επιθετικός.)
Πρέπει να σημειωθεί ότι από αυτούς μόνο 5 ήταν και στην περσινή ομάδα, ενώ 14 είναι Βολιώτες.

Διάθεση των διάρκειας

Σε ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής Νίκης γίνεται γνωστό ότι από σήμερα Τετάρτη θα διατίθενται από τα νέα γραφεία της Νίκης στην παραλία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-17.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος Αθ. Τζήμας, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αχιλλέας Τζαλάκας και η Δ.Ε. του τμήματος ποδοσφαίρου ανακοινώνουν ότι από σήμερα Τετάρτη από ώρες 12.00 – 14.00 και 18.00 – 20.30 από τα γραφεία μας επί της οδού Αργοναυτών 15 (άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ) θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015 – 2016.

Ενόψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 100 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Ο πρόεδρος και η Δ.Ε. καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας να εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα την αγάπη τους στον σύλλογο και την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά για το σήμερα αλλά και μέλλον, που σχεδιάζει η νέα διοίκηση, τόσο για το τμήμα της πρώτης ομάδας όσο και για την ιερή παρακαταθήκη μας, τα παιδιά μας, τις ακαδημίες μας.

Οι Νικιώτες, όπως έκαναν πάντα στο παρελθόν, έτσι και τώρα είναι σίγουρο ότι με την ηθική αλλά και την οικονομική τους στήριξη θα πάρουν και πάλι τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους!

Δε θα σας διαψεύσουμε, δε θα σας απογοητεύσουμε! Είμαστε κάποιοι από εσάς!
Προχωράμε στα 100 χρόνια με στόχο, όραμα, υγεία και νοικοκυριό και από αυτό το μεγάλο και ωραίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Υ.Γ. Θα ανακοινώνονται σε τακτά διαστήματα ώρες και ημέρες που θα συνεχίζεται η διάθεση! Και βέβαια μην ξεχνάτε τα μέλη της Δ.Ε. που επίσης θα σας εξυπηρετήσουν! Θα είναι και μια μεγάλη ευκαιρία να δει ο κόσμος τα νέα μας γραφεία».

Συναντήσεις

Συνάντηση με τον Λεονάρντο Κουράτολο, Γενικό Διευθυντή της LEGEA, της εταιρείας που αποτελεί έναν από τους μεγάλους χορηγούς της Νίκης, είχε ο Αθανάσιος Τζήμας.

Να θυμίσουμε πως η εταιρεία αθλητικών ειδών LEGEA θα αποτελέσει βασικό χορηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης, ενώ οι συζητήσεις περιελάμβαναν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας και με άλλα τμήματα του συλλόγου.

Τέλος χθες υπήρξε συνάντηση γνωριμίας του προέδρου της Δ.Ε. Αθ. Τζήμα και του Γενικού Γραμματέα Αντ. Ακτσιαλή με τον Πατέρα Απόστολο της Ενορίας Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας και τονίσθηκε ότι η εκκλησία και η Νίκη η μεγάλη αγάπη των Νικιωτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου