ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διαρκείας, αλλά και έργα

διαρκείας-αλλά-και-έργα-812186

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και τα έργα στα γήπεδα της Νίκης Βόλου

Ξεκίνησε από χθες στα νέα γραφεία της ποδοσφαιρικής Νίκης στην παραλία του Βόλου η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με την κίνηση για πρώτη ημέρα να κρίνεται ικανοποιητική…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στα γραφεία επί της οδού Αργοναυτών 15 (άνωθεν εστιατορίου ΓΑΙΑ) θα διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 καθημερινά από τις 12:00 ως τις 14:00 και το απόγευμα από τις 18:00 ως τις 20:30, ενώ υπάρχουν και συναντήσεις της διοικούσας επιτροπής με εκπροσώπους των συνδέσμων της Νίκης για να συζητηθεί η οικονομική πολιτική για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας, αλλά και γενικότερα τον τρόπο συνεργασίας τους καθ’ όλη την αγωνιστική σεζόν.

Εν όψει της νέας χρονιάς θα διατεθούν 400 εισιτήρια των 100 ευρώ και 100 εισιτήρια των 200 ευρώ. Τα εισιτήρια των 100 ευρώ αφορούν την είσοδο των φιλάθλων σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ των 200 ευρώ στο κέντρο της σκεπαστής κερκίδας σε καθίσματα αυστηρά καθορισμένα με τα ονοματεπώνυμα των κατόχων.

Σε ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται ότι «ο πρόεδρος και η Δ.Ε. καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας να εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα την αγάπη τους στον σύλλογο και την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά για το σήμερα αλλά και μέλλον, που σχεδιάζει η νέα διοίκηση, τόσο για το τμήμα της πρώτης ομάδας όσο και για την ιερή παρακαταθήκη μας, τα παιδιά μας, τις ακαδημίες μας.

Οι Νικιώτες, όπως έκαναν πάντα στο παρελθόν, έτσι και τώρα είναι σίγουρο ότι με την ηθική αλλά και την οικονομική τους στήριξη θα πάρουν και πάλι τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους!

Δε θα σας διαψεύσουμε, δε θα σας απογοητεύσουμε! Είμαστε κάποιοι από εσάς! Προχωράμε στα 100 χρόνια με στόχο, όραμα, υγεία και νοικοκυριό και από αυτό το μεγάλο και ωραίο δεν πρέπει να λείψει κανείς».

Επόμενη κίνηση Νο1

Ενας τερματοφύλακας με εμπειρία στην κατηγορία θα είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση για τη Νίκη, ενώ ανοικτό παραμένει και το θέμα απόκτησης του Βολιώτη Γιάννη Ζαχαράκη.

Στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου βρίσκεται ο 24χρονος τερματοφύλακας Αποστόλης Κεφαλάς που παίζει στον Ρήγα Φεραίο, ενώ είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2012-13 στην Κ19 της Νίκης στο πρωτάθλημα της Football League. Παράλληλα έχει ακουστεί και το όνομα του Τζήμα.

Μπήκαν οι μπουλντόζες

Συνεπείς στο χρονοδιάγραμμα τόσο η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης όσο και προσωπικά ο κ. Τζήμας, ο οποίος από την πρώτη στιγμή τόνιζε πως τα έργα υποδομής είναι αυτά που πρέπει να μπουν σε άμεση προτεραιότητα. Ετσι αφού έγινε ο σχεδιασμός για τη μορφή που πρέπει να πάρει το βοηθητικό όπου προπονούνται οι μικροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, άρχισε άμεσα η υλοποίησή του.

Χθες το πρωί εμφανίστηκε το συνεργείο, συνοδευόμενο από μία μπουλντόζα, που καθάρισε τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να μπουν τα πρώτα καλουπώματα και να δημιουργηθούν οι γύρω διάδρομοι. Στην επόμενη φάση θα ξηλωθεί αυτό που μέχρι τώρα κάποιοι ονόμαζαν αγωνιστικό χώρο, ώστε να δημιουργηθεί η υποδομή και να στρωθεί ο νέος πλαστικός τάπητας. Σε τρίτη φάση θα μπουν προβολείς και θα σηκωθούν μεγάλες σήτες ώστε να υπάρχει διαχωρισμός των γηπέδων και να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης.

Στο κυρίως γήπεδο μεγάλο βάρος έχει πέσει στην προετοιμασία του χλοοτάπητα ώστε να έρθει στη κατάλληλη κατάσταση για να γίνει σωστά η προετοιμασία της ομάδας, αλλά και να αγωνιστεί από το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην έδρα της. Ο αγωνιστικός χώρος είναι ήδη σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την περσινή και μέσα σε 10 μέρες αναμένεται να έχει γίνει «χαλί» καθώς το χόρτο θα πυκνώσει, ενώ το έδαφος είναι πολύ πιο μαλακό.

Οι νέοι πάγκοι είναι έτοιμοι αλλά δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι υπόλοιπες εργασίες. Τα νέα δημοσιογραφικά θεωρεία θα τοποθετηθούν πάνω από την σκεπαστή κερκίδα ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τους εκπροσώπους του Τύπου να κάνουν τη δουλειά τους.

Συνάντηση για Νέους Αθλητές

Συνάντηση με τους γονείς των ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών για την προσεχή Δευτέρα ανακοίνωσε ο Θανάσης Τζήμας. Παρών θα είναι επίσης ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης και θα τους παρουσιάσουν το πλάνο της Νίκης για τους νεαρούς παίκτες.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νίκης «στον 21ο αιώνα η αποκρουστική ηχητική υπόκρουση, ανθρώπων χυδαίων, ανθρώπων απαίδευτων και η κριτική όταν τα νέα παιδιά ενσωματώνονται στην μεγάλη ομάδα και όχι μόνο πρέπει να σταματήσει.

Υπό το πρίσμα αυτό, η Δ.Ε. και ο πρόεδρος Α. Τζήμας καλούν τους γονείς των Νέων Αθλητών Νίκης να βρίσκονται στα γραφεία της ομάδας μας στο Λιμάνι μας Αργοναυτών 15 την Δευτέρα 25/7 ώρα 21.00 ώστε να ενημερωθούν από τον πρόεδρο κ. Τζήμα και τον προπονητή κ. Μπίλη για το πλάνο και τις προοπτικές που ανοίγονται την νέα χρονιά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου