ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιχείρηση… ανασύνταξη

επιχείρηση-ανασύνταξη-761217

Σήμερα (5.15 μ.μ.) η Νίκη Βόλου απέναντι στον Αστέρα θα αναζητήσει «ντόπα» ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας

Η δεύτερη μέρα της εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League διεξάγεται σήμερα, με τη Νίκη Βόλου να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό (5.15 μ.μ., NS1). Οι κυανόλευκοι, λαβωμένοι λόγω των απουσιών, απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μειώνοντας τη διαφορά από τις θέσεις της σωτηρίας.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Με ήττα συνδυάστηκε η έξοδος της Νίκης Βόλου στον Πανιώνιο την περασμένη Κυριακή, έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ντίτσιου. Βάσει προγράμματος, οι κυανόλευκοι ήταν αναγκασμένοι να ξεχάσουν άμεσα το ματς της Νέας Σμύρνης, αφού για σήμερα είναι προγραμματισμένη η εξ αναβολής 6η αγωνιστική, η οποία δεν είχε πραγματοποιηθεί εξαιτίας του θανάτου του φίλου του Εθνικού Πειραιά, Κώστα Κατσούλη.

Η ήττα στη Νέα Σμύρνη έφερε τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα στο -7 από τη σωτηρία και στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια (σήμερα απέναντι στον Αστέρα και την ερχόμενη Κυριακή 7/12 κόντρα στην Καλλονή) θα αρχίσει η… επιχείρηση «αντιστροφή του κλίματος» με στόχο τους βαθμούς που θα προσφέρει αφενός την ευκαιρία στη Νίκη να συνεχίσει να μάχεται με στόχο την παραμονή, αφετέρου θα προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα λόγο για να αισιοδοξεί.

Τέσσερις εκτός «μάχης»

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Νίκης για το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λάουξ που υποφέρει από ίωση, τον Ταμπάκη που έχει τραυματιστεί στο δάχτυλο καθώς και τον Σταμπολζίεφ, που δεν αποθεραπεύτηκε πλήρως. Εκτός αποστολής τέθηκε και ο Σκούρτης που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από αμυγδαλίτιδα, έχασε αρκετές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά, την αποστολή απαρτίζουν οι: Ταΐρης, Δήμιζας, Καρασαλίδης, Ίβενς, Τζιώρας, Σωτηράκος, Αργυρίου, Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Κορέτα, Μέτσε, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Νικλητσιώτης, Τσουκάνης, Μαχλελής, Αργύρης, Αναστασόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ροτζέριο, Κανταρτζής και Μαρινάκης.

Απουσίες και για τον Αστέρα

Τις υπηρεσίες τριών παικτών ενόψει του σημερινού παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό θα στερηθεί ο Αστέρας Τρίπολης. «Νοκ άουτ» οι Γιαννιώτας και Σανκαρέ, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την αγωνιστική της ποινής λόγω καρτών απέναντι στη Νίκη αλλά και ο Μπαντιμπανγκά, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Αντίθετα, ο αρχηγός των Αρκάδων, Φερνάντο Ουσέρο, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μετά το ματς με την Μπεσίκτας και είναι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Στάικος Βεργέτης, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη, στην αποστολή επιστρέφει και ο Παπαχρήστος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου: Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Παπαχρήστος, Παντελιάδης, Λούι, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Τιε Μπι, Ουσέρο, Νίκο Φερνάντεθ, Μούκαμ, Μάτσα, Μπαράλες, Πάρα, Μπακασέτας.

Τα εισιτήρια με Αστέρα

Από τα 15 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων και για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Με ανακοίνωσή της η κυανόλευκη ΠΑΕ έκανε γνωστό ότι η γενική είσοδος στο γήπεδο θα είναι στα 15 ευρώ, ενώ στα 25 για την σκεπαστή κερκίδα. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα

VVIP Κερκίδα: Δεν θα διατεθούν εισιτήρια

Υπόλοιπη Σκεπαστή: 25 ευρώ

Ανατολική Κερκίδα: 15 ευρώ

Νότιο Πέταλο: 15 ευρώ

Θα λειτουργήσουν συνολικά δύο εκδοτήρια

Στην Πεζογέφυρα Α θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν απλό εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ. Από την Α Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με απλά εισιτήρια αγώνα των 15 ευρώ καθώς και στους κατόχους Διαρκείας των κατηγοριών Blue, Funs, Future.

Στην Πεζογέφυρα Β θα λειτουργήσει ένα εκδοτήριο για όλους όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 25 ευρώ για την σκεπαστή κερκίδα. Από τη Β Πεζογέφυρα θα επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας με εισιτήρια αγώνα των 25 ευρώ καθώς και στους κατόχους διαρκείας των κατηγοριών VVIP Gold και VIP Silver. Στους κατόχους VVIP Gold θα επιτρέπεται η είσοδος και από την Κεντρική Πύλη και θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ του προαύλιου χώρου του σταδίου.

  • Διαιτητής τα αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα με βοηθούς τους Χρήστο Μαγιάννη από την ίδια Ενωση και Φλώριο Ελευθερίου από την Αθήνα. Τέταρτος ο Σταύρος Μάνταλος.

Πατούν ξανά… χορτάρι οι παλαίμαχοι

Τουρνουά με φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνουν οι παλαίμαχοι της Νίκης Βόλου. Συγκεκριμένα, αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό στις 15 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή των παλαιμάχων της Νίκης Βόλου, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου και της Καβάλας. Το ποδοσφαιρικό αυτό γεγονός θα είναι αφιερωμένο στα 90 χρόνια της Νίκης Βόλου και την άνοδο στη SuperLeague, ενώ θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει οτιδήποτε μπορεί σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη τη βοήθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου