ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αφήνει Ντίτσιο… βλέπει Αστέρα

αφήνει-ντίτσιο-βλέπει-αστέρα-763474

Μετά το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης η Νίκη Βόλου παίζει ξανά μεθαύριο Πέμπτη

Να αφήσει πίσω της το παιχνίδι με τον Πανιώνιο καλείται η Νίκη Βόλου, παίζοντας ξανά την ερχόμενη Πέμπτη (5.15μ.μ.) στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Super League για την 6η αγωνιστική που είναι και εμβόλιμη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Τα τραγικά λάθη του διαιτητή Ντίτσιου και των βοηθών του, στέρησαν από τους κυανόλευκους την ελπίδα να φύγουν από τη Νέα Σμύρνη με κάτι παραπάνω από τους μηδέν βαθμούς στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η Νίκη Βόλου γνώρισε την 8η ήττα σε σύνολο δέκα αγώνων, στους οποίους μετρά ακόμη μία νίκη και μία ισοπαλία (εντός έδρας).

Οι Βολιώτες έχοντας πολλά προβλήματα να λύσουν, όπως τα διοικητικά, αναζητούν αγωνιστική ανάκαμψη και ψάχνουν την σωτηρία η οποία φαίνεται ολοένα και να απομακρύνεται, όσο οι πολύτιμοι βαθμοί δεν έρχονται.

Ωστόσο, στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης άξιζαν κάτι παραπάνω, αφού παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαν να έχουν πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, έχοντας να αντιμετωπίσει και τις πέντε απουσίες ποδοσφαιριστών, ανακάτεψε την τράπουλα, αλλά και πάλι αυτό που έλειπε από το παιχνίδι της ομάδας του ήταν η φαντασία στην επίθεση, αφού απείλησε ελάχιστα.

Την χαριστική βολή στην πληγωμένη Νίκη, ήρθε να δώσει όμως η διαιτησία του ρέφερι από την Πρέβεζα, με τον κ. Ντίτσιο να καταλογίζει πέναλτι σε βάρος της Νίκης στο 48ο λεπτό, αφού μετά από υπόδειξη του Κερκυραίου βοηθού Ζυγούρη αλλά και του τέταρτου διαιτητή, έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, δίνοντας την ευκαιρία στον Πανιώνιο να προηγηθεί με δύο τέρματα ένα λεπτό αργότερα όπως και έγινε.

Πλέον το παιχνίδι έδειχνε να έχει τελειώσει, όμως ακόμη ένα λάθος του διαιτητή στο 71’ στέρησε από τη Νίκη Βόλου να μειώσει και να προσπαθήσει να ισοφαρίσει στη συνέχεια, έχοντας περισσότερο χρόνο μπροστά της με τον νεοεισελθόντα Κορέτα να ανατρέπεται από τον Παντίδο, αλλά αυτή την φορά δεν υπήρξε υπόδειξη για παράβαση από κανέναν βοηθό και κανέναν τέταρτο διαιτητή, με τον ίδιο τον κ. Ντίτσο μάλιστα να υποδεικνύει πλάγιο, αφού θεώρησε πως ο αμυντικός των κυανέρυθρων βρήκε την μπάλα και όχι το πόδι του Κορέτα.

Η Νίκη κατάφερε τελικά να μειώσει έστω και στο 83’ με τον νεαρό Αναστασόπουλο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο πρώτο του παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου για φέτος, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό με τους κυανόλευκους να επιστρέφουν άπραγοι και σκασμένοι…από τη Νέα Σμύρνη.

Και τώρα Αστέρας

Μετά την επιστροφή την Κυριακή το βράδυ από την Αθήνα, παίκτες και τεχνικό τιμ συγκεντρώθηκαν χθες Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, έχει λιγότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού αρχικά μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Κοτσαρίδη, που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Νικλητσιώτης, έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός από την Κυριακάτικη αναμέτρηση.

Από κει και πέρα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαχλελή, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, όπως και του Σκούρτη που δεν έχει αναρρώσει ακόμη από την ίωση. Παράλληλα ο Σταμπολζίεφ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάσταση όσων είναι αμφίβολοι θα εξεταστεί και πάλι σήμερα. Τέλος, ο Ταμπάκης τραυματίστηκε στο δάχτυλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Σφυρίζει ο Κουτσιαύτης

O Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Αρτα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Πέμπτης ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 5.15 μ.μ. για την 6η εξ’ αναβολής αγωνιστική. Ο Αρτινός ρέφερι βρέθηκε και πάλι στο Πανθεσσαλικό φέτος, όταν στις 31/08/14 διεξήχθη η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στην οποία οι Περιστεριώτες έφυγαν με το διπλό και σκορ 0-1, ενώ έχει σφυρίξει και πέρυσι τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της FootballLeague, στην ήττα με 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο για τα playoffs. Σε ρόλο βοηθών θα βρίσκονται οι κ.κ. Mαγιάννης επίσης από την Αρτα και Ελευθερίου από την Αθήνα, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μάνταλος από τον σύνδεσμο Καβάλας.

Επιστροφές για τον Αστέρα

Με σημαντικό «διπλό» επέστρεψε ο Αστέρας Τρίπολης από την Κρήτη και πλέον στρέφει την προσοχή του σε ακόμη μία εκτός έδρας αναμέτρηση. Η χθεσινή προπόνηση επιφύλασσε ευχάριστα νέα στον Στάικο Βεργέτη, καθώς ο Ζίγκυ Μπαντιμπανγκά και ο Φερνάντο Ουσέρο συμμετείχαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα υψηλής έντασης. Πρόγραμμα θεραπείας συνέχισαν, από την πλευρά τους, οι Τορμένα και Κιτόκο. Τέλος, το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη, όπου αμέσως μετά ο κ. Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου