ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στο πλευρό του ΠΣΑΠ η Νίκη

στο-πλευρό-του-πσαπ-η-νίκη-762083

«Είμαστε στο πλευρό του Π.Σ.Α.Π. και αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το επίπεδο και την απήχηση των ενεργειών και των δράσεων του Συνδέσμου μας, για την ενίσχυση του ρόλου μας και την υποστήριξη που απολαμβάνουμε ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές», τόνισαν οι κυανόλευκοι στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο το απόγευμα, πριν από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Διονύσιο Δημόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Πούλιο, τον Ταμία Σταμάτη Συρίγο και τον συνεργάτη του Συνδέσμου Κώστα Παπαδόπουλο.

Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Π. είχε ως στόχο να ενημερωθούν οι ποδοσφαιριστές και της Νίκης για όλα τα θέματα που τους απασχολούν αλλά και για να ανταλλάξουν απόψεις μαζί τους, να ακούσουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους, να μοιρασθούν μαζί τους τις αγωνίες που έχουν ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Ενημερώθηκαν επίσης για τις ριζικές βελτιώσεις που έγιναν στην ασφάλιση τους, για το Εγγυητικό Ταμείο και τις προσπάθειες του Π.Σ.Α.Π. ώστε να εξασφαλισθεί σύνταξη σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα έχουν αγωνισθεί για τουλάχιστον 10 χρόνια ως επαγγελματίες, για τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου και τις πρωτοβουλίες του, όπως και για τη δωρεάν παροχή της υπηρεσίας νομικής κάλυψης προς τα μέλη του Π.Σ.Α.Π. όσο και για την εξασφάλιση και αναβάθμιση μιας σειράς άλλων υπηρεσιών.

Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την εκστρατεία που αρχίζει ο Π.Σ.Α.Π., μέσα από τα σχολεία, για την πρόληψη της βίας και την αντιμετώπιση του ρατσισμού, όπως και για την απόφαση του Π.Σ.Α.Π. να καλύψει ανάγκες που υπάρχουν στα σχολεία.

Τέλος, ενημερώθηκαν ότι θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το κοινωνικό έργο του Π.Σ.Α.Π. με την πραγματοποίηση αγώνων σε όλη την Ελλάδα από την αντιπροσωπευτική ομάδα του συνδέσμου, για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου