ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών για την ομάδα της Νίκης Βόλου στο εξωτερικό

στην-αναζήτηση-ποδοσφαιριστών-για-τη-722230

Σε αναμονή ανακοινώσεων και συνέχεια…

Τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους ψάχνουν στην ομάδα της Νίκης Βόλου, τη στιγμή που αρκετοί ποδοσφαιριστές φέρεται να έχουν συμφωνήσει ήδη με την κυανόλευκη ΠΑΕ. Στο εξωτερικό φέρεται να βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής Σέρτζιαν Τσέροβιτς αναζητώντας παίκτες από Ισπανία και Σερβία.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα πότε θα ξεκινήσει, ωστόσο υπολογίζεται για τις 22 με 23 Ιουλίου με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να θέλει μέχρι τότε να έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του για να ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας Νίκης.

Πολλοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν αυτό το καλοκαίρι από το Βόλο και οι κυανόλευκοι ψάχνουν πλέον άξιους αντικαταστάτες που θα μπορέσουν να κάνουν την υπέρβαση και θα οδηγήσουν την ομάδα στα σαλόνια της Super League.

Ο στόχος έχει τεθεί από νωρίς φέτος και δεν είναι άλλος από τον εορτασμό των 90ών γενεθλίων της Νίκης στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της χώρας, με τον Ανδρέα Πάτση να θέλει όσο τίποτα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ζητώντας όμως και την ισχυρή παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο οποίο η Νίκη θα αγωνίζεται και φέτος.

Η δημιουργία μιας νέας και μεγαλύτερης ομάδας βρίσκεται όμως μέχρι στιγμής επί τάπητος δίχως κάποιο όνομα να έχει ανακοινωθεί, με τον τεχνικό Διεθυντή της ΠΑΕ Σέρτζιαν Τσέροβιτς να βρίσκεται στο εξωτερικό αναζητώντας ποδοσφαιριστές από την Ισπανία και τη Σερβία για λογαριασμό της Νίκης, κοιτάζοντας κυρίως ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται ως επιθετικοί ή μεσοεπιθετικοί.

Εκανε πρόταση σε Γέσιτς
Εναν ποδοσφαιριστή που θέλει να φέρει στο Πανθεσσαλικό ο Ανδρέας Πάτσης είναι και ο Ιβάν Γέσιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα του Ηρακλή Ψαχνών στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έχει θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο παίζοντας και για τον Αγροτικό Αστέρα όπως και για τον Πανσερραικό. Μάλιστα η προσφορά που έχει στα χέρια του ο Σέρβος αριστεροπόδαρος μέσος είναι ιδιαίτερα δελεαστική και πολύ δύσκολα θα απαντήσει αρνητικά.

Επιμένει για Αποστολίδη
Ο Μανώλης Αποστολίδης δείχνει να είναι τελικά ο εκλεκτός για να καλύψει το κενό του Βούρα κάτω από τα δοκάρια με τον 29χρονο γκολκίπερ να αγωνίζεται και πέρυσι με την ομάδα της Καβάλας έχοντας παραστάσεις επίσης και με τις ομάδες του Πανθρακικού και του Θερμαικού.

Οι κλεισμένοι
Ηδη κλεισμένοι από την ομάδα του Βόλου είναι οι Ζουλιώτης, Ρεπετσάς και Γκούμας, ενώ ακολουθεί και ο Πάρης Μπακάλης. Ο τελευταίος αγωνίζεται ως μέσος και πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Θρασύβουλου και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πιερικό, Διαγόρα, Καλλονή, Αναγέννηση Επανομής, ΠΑΟ Διοικητηρίου και Θερμαϊκό.

Ο Γκούμας είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και παρότι είχε συμβόλαιο ακόμη δύο χρόνια με την Κέρκυρα, προχώρησε στη λύση του.

Από την άλλη ο Ζουλιώτης, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ – χαφ έχει γεννηθεί στις 12/6/1984 και πέρυσι αγωνίστηκε κόντρα στη Νίκη Βόλου, παίζοντας με τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών με την οποία είχε συνολικά 33 παρουσίες πέρυσι.

Κλεισμένος θα πρέπει να θεωρείται ακόμη ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών, ο αμυντικός Θανάσης Ρεπετσάς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Πανηλειακό, Θύελλα Πατρών, ΠΑΟ Βάρδας, Πλατανιά και οι τρεις τελευταίες του σεζόν ήταν γεμάτες με την ομάδα της Εύβοιας έχοντας πέρυσι 35 συμμετοχές.

Μέχρι στιγμής από την ΠΑΕ διαψεύδεται η όποια μεταγραφή, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται από αύριο Πέμπτη.

Τέλος ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και για δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης όπως είναι ο κεντρικός αμυντικός Κώστας Ιασωνίδης και ο αριστερός μπακ Στράτος Χιντζίδης, οι οποίοι έμειναν αμφότεροι ελεύθεροι από τους πρωταθλητές της
περσινής περιόδου.

Σήμερα οι απαντήσεις;
Παράλληλα στη Νίκη Βόλου περιμένουν και τις απαντήσεις ποδοσφαιριστών που πέρυσι αγωνίστηκαν με τα κυανόλευκα όπως είναι οι Πουρτουλίδης και Σαμαράς. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν σήμερα την απάντησή τους στον Ανδρέα Πάτση για το αν παραμείνουν ή όχι στο Βόλο, τη στιγμή που αρκετές ομάδες ερίζουν για την απόκτησή τους, ιδιαίτερα για τον 29χρονο μέσο που είχε προτάσεις και από Super League.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου