ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πάτσης: «Στη Super League η Νίκη Βόλου στα 90 της χρόνια»

πάτσης-στη-super-league-η-νίκη-βόλου-στα-90-της-χρό-722797

Στόχο την άνοδο στη Super League έθεσε για τη Νίκη Βόλου τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Πάτσης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο “Valis” στην Αγριά.

Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» επισήμανε πως «Τα 90 χρόνια ιστορίας της Νίκης Βόλου θα εορταστούν με την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ».

Κατά την τοποθέτησή του, ο Πάτσης παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα, και τους συνεργάτες του, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς, για τις παθογένειες του «κυανόλευκου» συλλόγου ενώ τέλος αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που χτίζεται, η οποία θα δομηθεί σε πολύ καλύτερο οργανωτικά επίπεδο με μοναδικό στόχο την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια της Football League.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, είπε πως της σεζόν που μας πέρασε έγινε ένα πολύ καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο της Σούπερ Λίγκ το οποίο χάρηκαν οι φίλαθλοι. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επικείμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος που συζητείται να γίνει, τονίζοντας πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν λάθος ενώ αιτιολόγησε λέγοντας πως όταν δεν γνωρίζεις ποιες ομάδες θα αγωνιστούν και αν αυτές που θα ανέβουν δεν πληρούν τις προδιαγραφές (είτε οικονομικές είτε άλλες), τότε με αυτό τον τρόπο υποβαθμίζεται το προϊόν.

Ειδική αναφορά έκανε ο Ανδρέας Πάτσης στην παθογένεια και εσωστρέφεια που υπάρχει στην οικογένεια της Νίκης. Η μιζέρια, η καχυποψία και η ηττοπάθεια είναι στοιχεία που κυριαρχούν έντονα στους κόλπους της Νίκης – σύμφωνα με τον Ανδρέα Πάτση- και τα οποία ευθύνονται εν πολλοίς για το γεγονός ότι η Νίκη δεν μπόρεσε να ανέβει κατηγορία καθώς δημιούργησαν απόσταση του κόσμου από την ομάδα.

«Κάποιοι θέλουν τη Νίκη μικρή ομάδα καθώς αυτό εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα. Αυτό είναι ένα απόστημα που πρέπει να σπάσει. Η Νίκη είναι ομάδα του Βόλου και ολόκληρης της Θεσσαλίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα θέλησε να καταστήσει σαφές πως η ΠΑΕ ανήκει στον ίδιο και μόνον και πως κανείς δεν μπορεί και δεν έχει το διακαίωμα να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της.

Τέλος αναφέρθηκε στη νέα ομάδα που χτίζεται η οποία όπως είπε θα είναι αρτιότερη οργανωτικά με διαφορετική λογική και νοοτροπία σε πολλά επίπεδα. Η νέα Νίκη που ετοιμάζεται, όπως είπε, χτίζεται με πολύ γερές και σταθερές βάσεις με μόνο σκοπό και στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Παρουσίαση των συνεργατών

Ο Ανδρέας Πάτσης ανακοίνωσε τους συνεργάτες του οι οποίοι θα τον πλαισιώνουν στην καινούρια προσπάθεια του συλλόγου ενώ αποκάλυψε και τα καινούρια μέλη τα οποία θα στελεχώσουν το Δ.Σ της ΠΑΕ. Να τονιστεί πως το νέο Δ.Σ θα συγκροτηθεί σε σώμα την Πέμπτη 18/7.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Ανδρέας Πάτσης

Διευθύνων Σύμβουλος: Άκης Κουντούρης

Διοικητική Υποστήριξη & Οργάνωση: Στέλλα Παύλου

Γραμματειακή Υποστήριξη: Μάκης Χουρίδης

Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου: Ελένη Ζούπη

Τεχνικός Διευθυντής – Υπεύθυνος Κ-20 και Ακαδημιών: Σέρτζιαν Τσέροβιτς

Υπεύθυνος Μάρκετινγκ: Νίκος Πολίτης

Εταιρεία Συνεργαζόμενη με το τμήμα Μάρκετινγκ: «I Like Volos»

Εκπρόσωπος της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και Football League: Βασίλης Αντωνόπουλος

Νέα Μέλη στο Δ.Σ

Τάκης Βαϊράμογλου Γιάννης Τζίμος Δημήτρης Καραγιάννης Στέλλα Παύλου Φώτης Δραγατσίκης Κώστας Μάμαλης Άκης Μπούκλας Αποστόλης Χριστοδούλου

Νέος προπονητής ο Παναγιώτης Τζαναβάρας

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα είναι ο νέος προπονητής της Νίκης για τη νέα σεζόν. Ο Πρόεδρος της ομάδας αναφέρθηκε στους λόγους που τον επέλεξε για να καθίσει στον πάγκο της Νίκης, λέγοντας πως ο Κορίνθιος τεχνικός έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής, είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου ενώ τόνισε πως η περυσινή του παρουσία στον πάγκο της Δόξας Δράμας ήταν θετική.

Παράλληλα υπερθεμάτισε σε ότι αφορά το χαρακτήρα του Παναγιώτη Τζαναβάρα λέγοντας πως είναι μοντέρνος, οργανωτικός, σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος χαμηλών τόνων.

Βοηθός προπονητή του Παναγιώτη Τζαναβάρα θα είναι ο Γιώργος Κουδουνάς ενώ οι υπόλοιποι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου