ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια στις αποχωρήσεις

συνέχεια-στις-αποχωρήσεις-723461

Ανοιχτή παραμένει η πόρτα της εξόδου στη Νίκη Βόλου με τους Κώστα Φλίγκο και Άλαν Λαλίν να παίρνουν σειρά και να μην ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τους κυανόλευκους για τη νέα σεζόν. Το Σάββατο η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε όλα τα καυτά ζητήματα.

Από τη μία ο Κώστας Φλίγκος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιγειάλειο από όπου και είχε πρόταση λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη Νίκη και παρά την προσφορά ανανέωσης που δέχθηκε επέλεξε να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του με την ομάδα από το Αίγιο μάλιστα να προχωρά χθες και στην ανακοίνωση του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος φέτος αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Νίκης σημειώνοντας 11 τέρματα.

Παράλληλα παρελθόν αποτελεί από τους κυανόλευκους και ο Άλαν Λαλίν με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο στο Βόλο να έχει δεχθεί πρόταση να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και την ομάδα που εργάζεται πλέον ο πρώην τεχνικός της Νίκης, Απόστολος Χαραλαμπίδης και ενέταξε στο δυναμικό της τον Γιάννη Ταραλίδη από τη Δόξα Δράμας. Ο Λαλίν παίζοντας με τη φανέλα της Νίκης είχε 26 συμμετοχές, τρία γκολ και πέντε ασίστ, παίζοντας πότε στην κορυφή της επίθεσης και πότε ως ακραίος μέσος.

Ετσι οι δύο ποδοσφαιριστές επέλεξαν την πόρτα της εξόδου, την οποία είχαν ανοίξει ο Ηλίας Βούρας που θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και ο Αγγελος Βέρτζος που κατέληξε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Συζητήσεις έχουν γίνει παράλληλα και με άλλους ποδοσφαιριστές, είτε δεσμεύονται με συμβόλαιο και τη νέα χρονιά είτε όχι, όπως είναι οι Τάσος Κυριάκος, Παντελής Ριζογιάννης και Δημήτρης Κοντοδήμος.

Οι δύο πρώτοι μάλιστα έχουν συμβόλαιο και τη νέα σεζόν με τη Νίκη Βόλου, αλλά δείχνουν να μην επιθυμούν να παραμείνουν στη Μαγνησία με τον πρώτο να έχει δεχθεί κρούση από Ηρακλή και Τύρναβο.

Αύριο του Σκούφαλη

Αύριο το βράδυ της Τετάρτης έχει οριστεί το ραντεβού του προέδρου της Νίκης Βόλου Ανδρέα Πάτση με τον αρχηγό των κυανόλευκων Μανώλη Σκούφαλη. Ο έμπειρος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κυανόλευκους για ακόμη μία σεζόν ωστόσο η παραμονή του θα κριθεί στο τετ α τετ που θα έχει με τον πρόεδρο της ομάδας.

Παράλληλα τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η απάντηση από όσους ποδοσφαιριστές προτάθηκε να ανανεώσουν όπως είναι οι: Πουρτουλίδης, Σαμαράς, Καρατζάς και Τάντιτς με τον πρώτο να βρίσκεται στο στόχαστρο και του Ηρακλή.

Σημειώνεται πως από χθες ελεύθεροι και τυπικά βάσει συμβολαίου έμειναν από τη Νίκη οι: Τάσος Καρακούτσης, Μπόζινταρ Τάντιτς, Βασίλης Καρατζάς, Δημήτρης Σαμαράς, Ντανιέλ Ουέλινγκτον, Στέργιος Ψιάνος, Νίκος Πουρτουλίδης, Κώστας Χατζής, Χάρης Παππάς, Δημήτρης Κοντοδήμος.

Από την άλλη με συμβόλαιο δεσμεύονται και για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι: Τάσος Κυριάκος, Μανώλης Σκούφαλης, Παντελής Ριζογιάννης, Χρήστος Τζιώρας, Αντώνης Πιτταράς, Θεόδωρος Παπαδόπουλος και Κώστας Γεωργατζής.

Κρίσιμο Σάββατο

Η εβδομάδα που τρέχει αναμένεται να είναι αρκετά σημαντική όσον αφορά το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ αλλά και το μέλλον του συλλόγου, με τον Ανδρέα Πάτση να τοποθετείται γύρω από όλα τα ζητήματα που αφορούν την ΠΑΕ το ερχόμενο Σάββατο, αλλά και σε αυτό του προπονητή με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να δείχνει πως θα είναι ο εκλεκτός. Μέχρι τότε οι συναντήσεις του ισχυρού άνδρα της κυανόλευκης ΠΑΕ θα είναι συνεχείς και καθημερινές προκειμένου να μπουν οι βάσεις της νέας χρονιάς.

Τα σενάρια μέχρι στιγμής δίνουν και παίρνουν αναφορικά με τις εξελίξεις στο κυανόλευκο στρατόπεδο και έχουν να κάνουν ακόμη και με τον υποβιβασμό του στη Football League 2 προκειμένου να «σβήσει» τα χρέη και να ανοίξει μία νέα σελίδα για τον σύλλογο ακολουθώντας την κατεύθυνση που χάραξε η ΑΕΚ πριν λίγο καιρό, με τη δήλωση συμμετοχής στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία.

Μάλιστα μέσα σε όλα, ακούστηκε επίσης το ενδεχόμενο μεταγραφής… και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Παναγιώτη Μποτσιβάλη στη Νίκη Βόλου, ο οποίος και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο Ανδρέα Πάτση.

Για το εάν τα σενάρια αυτά είναι αληθή ή όχι θα πρέπει να υπάρχει υπομονή από όλους μέχρι το Σάββατο στις 12μ.μ. όταν και σε αίθουσα του ξενοδοχείο της Αγριάς «Valis» ο Ανδρέας Πάτσης θα ανοίξει τα χαρτιά του για το τι μέλει γενέσθαι.

Πάντως τα όποια σενάρια ή μυθεύματα είχαν δει το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα διαψεύστηκαν από την ΠΑΕ η οποία ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται σε κινήσεις του Προέδρου Ανδρέα Πάτση, σχετικά με την πορεία και το μέλλον της ομάδας και τονίζει πως ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Καλό είναι λοιπόν να μην προσπαθεί ο οποιοσδήποτε να προκαταλάβει ή να προβλέψει τις εξελίξεις. Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου -όπως έχει ανακοινωθεί σχετικά- θα κάνει την επίσημη τοποθέτηση του, το Σάββατο 6 Ιούλιου σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου