ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Νίκη: Ανακοίνωσε νέο φιλικό με Παναχαϊκή

νίκη-ανακοίνωσε-νέο-φιλικό-με-παναχαϊ-689081

Στις 15 Σεπτεμβρίου η αναμέτρηση των κυανόλευκων με τους Αχαιούς στο Βόλο

Ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Παναχαϊκής, ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με τους κυανόλευκους να κοντράρονται με τους Αχαιούς στις 15 Σεπτεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν, ήταν πέρσι για τις ανάγκες του πρωταθλήματος της Football League, όταν οι κυανόλευκοι με χρυσή αλλαγή τον Χρήστο Τζιώρα, έφευγαν με το διπλό στις αποσκευές τους.

Φέτος οι δύο ομάδες μπορεί να αργήσουν να ξανασυναντηθούν, καθώς η Νίκη τοποθετήθηκε στο Βόρειο όμιλο και η Παναχαϊκή στο Νότιο, έχουν όμως σαν στόχο να βρεθούν στα play off της Football League και εκεί να τα ξαναπούν…

Μέχρι τότε όμως, για τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα προέχει το δέσιμο και η ομοιογένεια μεταξύ των γραμμών, ώστε η Νίκη αποκτώντας τη κατάλληλη χημεία να ξεκινήσει δυνατά τις υποχρεώσεις της με τη πρώτη σέντρα και την αυλαία της 29ης Σεπτεμβρίου, για το πρωτάθλημα της Football League.

Όπως ανακοίνωσε η κυανόλευκη ΠΑΕ, το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα της Παναχαϊκής, θα δοθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η Νίκη Βόλου και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ώρα έναρξης τις 6.30μ.μ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μετά την ματαίωση των αγώνων Κυπέλλου, οι οποίοι είχαν οριστεί να διεξαχθούν στις 15/09/2013, θα μεταβεί στον Βόλο όπου την ίδια ημέρα και στις 6.30 το απόγευμα θα δώσει φιλικό με την Νίκη Βόλου. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα φιλοξενηθεί στον Βόλο από το Σάββατο και θα έχει και ποσοστό επί των εισπράξεων».

Σημειώνεται πως η Νίκη Βόλου το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πιερικό, ενώ ακόμη ένα τεστ με ομάδα της Κατερίνης έχει προγραμματιστεί στις 14 Σεπτεμβρίου, με το Βατανιακό που αντιμετώπισε πέρυσι στο Κύπελλο, να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό. Επίσης, οι παίκτες της Νίκης θα τεθούν αντιμέτωποι και με τον Πύρασο, στις 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Πρώτη για Ανιέτε

Την πρώτη του επαφή με τους νέους του συμπαίκτες είχε χθες ο Ανιέτε, με τον Ισπανό να δίνει κανονικά το παρών τόσο στη πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση των κυανόλευκων.

Ο 28χρονος μέσος, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από την ΠΑΕ, όμως οι ποδοσφαιριστές του

Παναγιώτη Τζαναβάρα, είχαν ρεπό και έτσι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, εμφανίστηκε χθες για πρώτη φορά ενώπιον τεχνικού τιμ και συμπαικτών με τα κυανόλευκα.

Ο Ανιέτε, έχοντας θητεία πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και αυτό που περιμένουν πλέον όλοι από τον Ισπανό είναι να ανεβάσει στροφές και να δέσει με το υπόλοιπο σύνολο, δίνοντας στη μεσαία γραμμή τη ποιότητα, η οποία έλειπε από τον άξονα.

Ο Ισπανός επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 20 στη πλάτη, τον οποίο φορούσε και επί Ολυμπιακού Βόλου, ενώ αριθμούς διάλεξαν και οι άλλοι «νέοι» της ομάδας με τον Μικαέλ Σεϊμάν να επιλέγει το 82 και τον Ζαν Ακάσου το 23.

Καταδικάζει η Αναγέννηση

Η Αναγέννηση Καρδίτσας καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκαν φίλαθλοι της Νίκης, καθώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλει κατά της επίθεσης που δέχθηκαν φίλαθλοι της Νίκης στην κεντρική πλατεία της πόλης, λίγο πριν τον φιλικό αγώνα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Καρδίτσα. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε με κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν φίλαθλοι της Νίκης Βόλου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας από αγνώστους.

Ήταν ένα περιστατικό που σημειώθηκε πέρα από το χώρο ευθύνης μας και δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε άποψη για το τι συνέβη.

Σε κάθε περίπτωση όμως επειδή είχαμε συγκεκριμένες καταγγελίες καταδικάζουμε απερίφραστα την ενέργεια αυτή που είναι άθλια και ξένη προς την κουλτούρα της ομάδας μας.

Το ποδόσφαιρο που υπηρετεί η Αναγέννηση από την ώρα ίδρυσής της είναι αυτό που επιτρέπει και ενθαρρύνει την παρουσία κάθε φιλάθλου κάθε ομάδας με ή χωρίς διακριτικά σε οποιοδήποτε γήπεδο και μέρος του πλανήτη!

Η Καρδίτσα είναι μια πόλη φιλόξενη με κατοίκους που έχουν ευγένεια, φιλοτιμία και παλικαριά. Δεν εκφράζει, λοιπόν, αυτή η ενέργεια την πόλη, αλλά είναι αποκλειστικό έργο των ελάχιστων που την προκάλεσαν».

Εκδρομή στη Κατερίνη

To Blue Club Θυρα 3 Π. Ντοκούζης διοργανώνει εκδρομή για το κυριακάτικο φιλικό στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συνδέσμου μας στην οδό Μαιάνδρου κάτω από το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου