ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Φορτσάρει πριν την πρεμιέρα

φορτσάρει-πριν-την-πρεμιέρα-686978

Δυνατά φιλικά και διπλές προπονήσεις για τους παίκτες της Νίκης Βόλου

Ακόμη καλύτερη αναμένεται να παρουσιαστεί η Νίκη στη συνέχεια της προετοιμασίας της, η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία και μέσα από δυνατά φιλικά και διπλές προπονήσεις, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας περιμένει περισσότερα από τους παίκτες του.

Μετά το φιλικό στην Καρδίτσα, την περασμένη Κυριακή, η συνέχεια θα δοθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Κατερίνη, όπου η Νίκη θα κοντραριστεί με ακόμη μία ομάδα της κατηγορίας.

Ο Πιερικός θα είναι ο νέος αντίπαλος των κυανόλευκων, μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας και η τεχνική ηγεσία περιμένει να δει ακόμη πιο δυνατή παρουσία των ποδοσφαιριστών, με τα τελευταία αποκτήματα να ανεβάζουν καθημερινά, ρυθμούς στις προπονήσεις.

Οι Ανιέτε και Σεϊμάν όπως και ο Ακασού που χρησιμοποιήθηκαν για λίγο στο γήπεδο της Καρδίτσας, αναμένεται να δώσουν στην ομάδα της Μαγνησίας ακόμη περισσότερη ποιότητα στη μεσαία γραμμή, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το παιχνίδι της ομάδας από τον άξονα.

Εκεί, είχε εντοπιστεί το πρόβλημα από τον Παναγιώτη Τζαναβάρα σε περασμένα φιλικά και μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση, ακολούθησαν αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες με τον Ισπανό και το Γάλλο μέσο να ανεβάζουν το επίπεδο και την ποιότητα της ενδεκάδας.

Οι δύο τους, όπως και ο Ακασού αναμένεται να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο προσεχές φιλικό με τον Πιερικό στην Κατερίνη, με την αναμέτρηση να έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 5.30μ.μ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Σβορώνου (3χλμ. έξω από την Κατερίνη) και όχι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, αφού εκεί πραγματοποιούνται εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα.

Φυσικά, όπως και στα προηγούμενα εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια, αναμένεται και πάλι κόσμος από το Βόλο, να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντάς την ακόμη και στα παιχνίδια φιλικού χαρακτήρα.

Η συνέχεια στα φιλικά θα δοθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, με το Βατανιακό να επισκέπτεται το Πανθεσσαλικό και μία μέρα μετά να ακολουθεί η Παναχαϊκή. Επίσης, οι παίκτες της Νίκης θα τεθούν αντιμέτωποι και με τον Πύρασο, στις 18 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.

Περιμένει τον κόσμο της

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία περιμένει ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση και υποστήριξη από τους φιλάθλους της.

Η προθεσμία για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας, εκπνέει την ερχόμενη Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και παράταση δε θα υπάρξει, σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, ο οποίος έχει διαθέσει μέχρι στιγμής περίπου στα 800, από τα οποία περίπου 200 είναι μαθητικά.

Ο περσινός αριθμός είχε φθάσει στα 1.050 διαρκείας και στο κυανόλευκο στρατόπεδο ευελπιστούν ότι ο αριθμός αυτός θα ξεπεραστεί και ο κόσμος θα δώσει ακόμη μια φορά την ώθηση που χρειάζεται πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τα φετινά διαρκείας, περιλαμβάνουν τόσο τους αγώνες Κυπέλλου όσο και των play-off σε αντίθεση με τα περσινά δεδομένα.

Τα μπλοκ είναι χωρισμένα σε επτά κατηγορίες (εξαντλήθηκαν των ανέργων) και στοιχίζουν ως εξής:

1. Gold VIP – Επετειακό: 200 θέσεις 400 ευρώ

2. Silver – Προνομιακό: 400 θέσεις 200 ευρώ

3. Blue – Economy: 400 θέσεις 150 ευρώ

4. Συνδεσμιακά: 200 θέσεις 90 ευρώ

5. Ανέργων: 100 θέσεις 80 ευρώ

6. Οικογενειακό: 200 θέσεις 250 ευρώ

7. Μαθητικό έως 17 ετών: 20 ευρώ

Η διάθεση των καρτών διαρκείας πραγματοποιείται από το κέντρο πληροφορικής intered Βόλου, Τοπάλη 32 – Ερμού, 2ος όροφος. Το ωράριο λειτουργίας για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων είναι: 10:00 – 21:00 Καθημερινά 10:00 – 14:00 Σάββατο. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 24210 35060 και 24210 35039. Φαξ: 24210 35069.

Email: [email protected].

Διαθέσιμη η νέα φανέλα

Στα ράφια του ηλεκτρονικού καταστήματος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου βρίσκεται η νέα φανέλα του συλλόγου με τους φίλους της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να την προμηθευτούν με δύο τρόπους, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει την τιμή, αλλά και τους τρόπους που μπορούν οι «κυανόλευκοι» οπαδοί να την προμηθευτούν: «Πραγματοποιήστε τις παραγγελίες σας για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας. Διαφορετικά μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο [email protected] μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία και τηλέφωνα. Τέλος και τηλεφωνικά στο 24210 35060 & 24210 35039 μπορείτε να κάνετε κράτηση για την εμφάνιση της ομάδας.

Τιμή: 41€ και τιμή με όνομα και νούμερο στην πλάτη: 46€».

Γ.Σ. του Ομίλου

Από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου ανακοινώνεται ότι: Καλούνται τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Βόλου σε Γενική Συνέλευση στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00, στα γραφεία του Ερασιτέχνη, Μαιάνδρου 14, με θέματα:

α) Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

β) Εγκριση ελεγκτικής επιτροπής

γ) Παραίτηση Δ.Σ.

δ) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για διενέργεια εκλογών

ε) Διάφορα θέματα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου