ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αλλαγή σελίδας για τη Νίκη Βόλου

αλλαγή-σελίδας-για-τη-νίκη-βόλου-674667

Με τη σημερινή Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής και την παραίτηση του Δ.Σ.

Μία από τις σημαντικότερες ημέρες για το σύλλογο της Νίκης Βόλου είναι η σημερινή, μιας και για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που έχει συγκαλέσει η Ερασιτεχνική για τις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά την αποχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος από την πρώτη κατηγορία και τα σαλόνια της Super League, η Νίκη Βόλου επιστρέφει σε δημιουργία ερασιτεχνικής Διοίκησης, αφού το βάρος έχει πέσει πλέον στους ανθρώπους του Ερασιτέχνη αλλά και στα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου που έχει συσταθεί. Ωστόσο για να υπάρξει μέλλον και η Νίκη να μην ξαναζήσει στιγμές ντροπής, όπως αυτή που γράφτηκε στο φινάλε της περασμένης χρονιάς, θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση και στήριξη από όλους, αλλά κυρίως από τους φιλάθλους της.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, κ. Γιάννης Ξάνθης είχε δεσμευτεί πριν από καιρό να προκηρύξει εκλογές έτσι ώστε και νέες δυνάμεις… να ενισχύσουν το Δ.Σ. αλλά και να πάψουν οι φωνές διαμαρτυρίας από πρώην μέλη της Διοίκησης που αποχώρησαν πέρυσι έπειτα από τηλεφωνικές εισηγήσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει σήμερα με στόχο η οικογένεια της Νίκης Βόλου να γίνει ακόμη πιο μεγάλη αλλά και πιο δυνατή οικονομικά.

Σημειώνεται πως το παρών στη σημερινή Γενική Συνέλευση, η οποία σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ. (πιθανότατα), μπορούν να δώσουν μόνο τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Μέχρι σήμερα οι νέες εγγραφές ήταν μόλις 70, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί σήμερα με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να εγγραφούν ή να πληρώσουν τη συνδρομή τους, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής μέχρι το απόγευμα, αλλά και στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση από τις 6μ.μ και μετά.

Ενα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τα μέλη του Συλλόγου σήμερα είναι και η συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

Η Νίκη Βόλου ξεκινώντας μια νέα προσπάθεια, αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στη φυσική της έδρα, όμως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η «Κλούβα» είναι αποκαρδιωτική. Βέβαια υπάρχει χρόνος για τις όποιες βελτιώσεις μέχρι και το καλοκαίρι, οπότε και η ομάδα αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ενα επίσης από τα ζητήματα της σημερινής Γ.Σ. είναι η οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την εκκίνηση να έχει γίνει μέχρι στιγμής με τις ομάδες των Κ17/Κ15, αλλά να μην είναι αρκετή.

Από την Ερασιτεχνική γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς».

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1.Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το Τμήμα Υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή του Συλλόγου Δημήτρη Καραναστάση για τον απρόσμενο χαμό του πατέρα του.

Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας – προνομίων MembersDiscountCard της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ! Το διαρκείας του Ερασιτέχνη κρύβει εκπλήξεις, εσύ θα τις ανακαλύψεις!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου