ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συλλέγουν εμπειρίες οι «μικροί»

συλλέγουν-εμπειρίες-οι-μικροί-681057

Ακόμη ένα φιλικό αγώνα, τον τρίτο κατά σειρά, έδωσε η ομάδα των Κ17-Κ15 της Νίκης Βόλου, φιλοξενούμενη χθες του Α.Σ. Δημητριάς. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα με 5-1, μία εβδομάδα μετά την επικράτησή τους με 3-1 επί του Αρη Μελισσατίκων στο Παντελής Μαγουλάς.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν και το πρώτο μακριά από την «Κλούβα» με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και να το αποδεικνύουν με το «καλησπέρα» όταν και άνοιξαν το σκορ στα πρώτα δευτερόλεπτα.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Τάκη Βαταμίδη προηγήθηκε με τον Ταφίλη στο 1’, με προβολή του σκόρερ έπειτα από σέντρα του Κορτσέλου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαρίφης θα μπορούσε να έχει κάνει το 2-0, αλλά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γρηγοριάδη, στέρησε το τέρμα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου.

Ο Ζαρίφης έψαξε ξανά το γκολ στο 12’, όμως αυτή την φορά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αντίθετα οι πιτσιρικάδες της Νίκης, προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως το πλασέ του Ρακή δεν είχε ευτυχή κατάληξη, περνώντας πολλά μέτρα μακριά από την εστία.

Η Δημητριάς είχε την υπεροχή και πίεζε για το δεύτερο τέρμα και από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάφας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία στο 22’. Αντίστοιχη κατάληξη είχε ωστόσο και η προσπάθεια του Τσέργα για τη Νίκη Βόλου, με τον Ρακή να εκτελεί το φάουλ, αλλά η προσπάθεια του αμυντικού των κυανόλευκων πέρασε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι στο 28’.

Ενα τρίλεπτο αργότερα και παίζοντας στην κόντρα οι παίκτες των Τάκη Τσόγκα και Νίκου Σπυριδάκη, άγγιξαν την ισοφάριση ξανά αλλά το σουτ του Δημουλά πέρασε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρος, ανήκε στη Δημητριάς, όταν ο Κ. Καρακώστας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι, τρία λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο.

Το β’ μέρος

Οπως έκανε και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με γκολ, με το 2-0 να καθυστερεί λίγο παραπάνω αλλά να σημειώνεται στο 54’. Συγκεκριμένα από δυνατό – μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής του Ταφίλη η Δημητριάς προηγήθηκε με 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πετρόπουλος επιχείρησε να παραβιάσει την εστία της Νίκης ξανά αλλά ο Πύλος απέκρουσε.

Στο 59’ ήταν η σειρά των κυανόλευκων να ψάξουν το γκολ, όμως ο Βουρδάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει από μακρινή απόσταση στο 59ο λεπτό. Με τους φιλοξενούμενους να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές και να χάνουν τη συνοχή τους στη συνέχεια, ο Μουσαμπελίου πήρε το χρίσμα του σκόρερ από τον Ταφίλη και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 65’, με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό. Ο Ταφίλης με τη σειρά του έψαξε το χατ-τρικ αλλά το σουτ που έπιασε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο 67’. Τρία λεπτά αργότερα ο Μουσαμπελίου σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 4-0 με πλασέ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να πετύχουν το γκολ της τιμής, αλλά και το χειροκρότημα όσων παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, με τον Μπακογιάννη να βρίσκεται απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και να μην διστάζει για το 4-1. Το τελικό 5-1 σημείωσε ο νεοεισελθόντας, Αντβιάζ, με γκολ που πέτυχε ένα λεπτό πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου.

Α.Σ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ: (Βαταμίδης) Ράμμος (46’ Γ. Ζαρίφης), Κατσέλος, Ασημάκης (72’ Σαμπάνης), Μπάφας, Στ. Καρακώστας, Κ. Καρακώστας, Πετρόπουλος, Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας (73’ Αντβιάζ), Μουσαμπελίου, Ταφίλης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Τσόγκας – Σπυριδάκης) Γρηγοριάδης (35’ Πύλος, 62’ Νταής), Χάνος (57’ Κουτσαρνάκης), Τσέργας (66’), Σφονδυλιάς, Αποστολίδης, Β. Ρακής (57’ Μπακογιάννης), Δημουλάς (66’ Κουτσούκης), Τσιανάκας (66’ Χρηστίδης), Βουρδάκης (69’ Μόσχοβος), Λαρίσης (57’ Κελεσίδης), Γκλαβίνης (51’ Σιώμος).

Την Τετάρτη η Γ.Σ.

Για την ερχόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία στις τάξεις των κυανόλευκων φιλάθλων και όχι μόνο, αφού σε αυτή θα κριθούν πολλά από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως για παράδειγμα η ανάπλαση του Παντελής Μαγουλάς. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό κέντρο της Νέας Ιωνίας με ώρα έναρξης τις 6.30μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα. Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

  1. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».
  3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
  4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Γ.Σ. του BlueClub

Με ανακοίνωσή του το BlueClubΠαναγιώτης Ντοκούζης απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του για αύριο Δευτέρα, οπότε και έχει προγραμματιστεί Γ.Σ., ενώ παράλληλα καλεί και τους κυανόλευκους φιλάθλους να δώσουν το παρών στο σημερινό αγώνα μπάσκετ. Αναλυτικά: «Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου αύριο Δευτέρα 9/2/2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στα γραφεία του συνδέσμου για έκτακτη Γενική Συνέλευση. Επίσης καλούμε και όλο τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ σήμερα Κυριακή στο δύσκολο παιχνίδι με τη Μελίκη».

Συνεχίζεται η διάθεση της Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας-προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven

Το διαρκείας του Ερασιτέχνη κρύβει εκπλήξεις, εσύ θα τις ανακαλύψεις!

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ
Φωτό: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΛΤΣΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου