ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Το ενδιαφέρον στη Γενική Συνέλευση

το-ενδιαφέρον-στη-γενική-συνέλευση-677035

Αύριο το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας για τη Νίκη Βόλου

Για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου και αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία στις τάξεις των κυανόλευκων φιλάθλων και όχι μόνο, αφού σε αυτή θα κριθούν πολλά από τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως για παράδειγμα η ανάπλαση του «Παντελής Μαγουλάς».

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Βέβαια οι πληροφορίες θέλουν την παραίτηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και στη συνέχεια να δρομολογηθούν εκλογές, αφού υπάρχουν αντιδράσεις από μέλη της προηγούμενης διοίκησης που οδηγήθηκαν σε υποχρεωτική παραίτηση πέρυσι. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας, με ώρα έναρξης τις 6.30 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα.

Παράλληλα, γίνεται κάλεσμα σε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να γίνουν μέλη του Ερασιτέχνη και να συμμετέχουν ενεργά με την παρουσία τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» κατά τις ώρες 11:00-14:00 και 18:00-21:00.

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η ΝΙΚΗ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 στο Δημοτικό Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου. Η ώρα έναρξης της συνέλευσης ορίζεται στις 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 19:30 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης ορίζονται ως εξής:

1.Ενημέρωση για τα πεπραγμένα των τμημάτων του Συλλόγου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης για βελτίωση και ανάπλαση των εγκαταστάσεων του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς».

3. Οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

4. Διάφορα θέματα που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου».

Απολογισμός και συγχαρητήρια της Επιτροπής

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, πραγματοποιεί τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες των κυανόλευκων, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της αλλά και τα συγχαρητήριά της στις υπόλοιπες ομάδες της Νίκης Βόλου διαφόρων αθλημάτων. Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Το Σάββατο 07/02/2015 η ομάδα Νέων του συλλόγου ηττήθηκε με σκορ 5-1 από τον Α.Σ. Δημητριάς σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος. Ηταν μία ευκαιρία για τον κ. Τσόγκα να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες, καθώς στον αγώνα έπαιξαν και αρκετοί παίκτες της ομάδας Παίδων.

Η ομάδα των γεννημένων το 2003, νίκησε με σκορ 5-3 την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο β’ ημίχρονο και παρότι έχανε με 2-0. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ομάδας του Αλμυρού για τη φιλοξενία.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας για τα τμήματα ποδοσφαίρου του Συλλόγου. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση πάρα πολλοί από τους παίκτες των υποδομών. Το φλουρί βρήκαν… για την πίτα των Ακαδημιών ο νεαρός Δράκος, ο οποίος κέρδισε μία συλλεκτική φανέλα της ομάδας και για την πίτα των μεγαλύτερων τμημάτων το φλουρί βρήκε ο 17χρονος Νίκος Σφονδυλιάς, ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι. Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Τον αντιδήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δημήτρη Λιβογιάννη, τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Ξάνθη, τους εφημέριους του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας, τους γονείς, αλλά και αυτούς που με τις χορηγίες τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Το «Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης» για την προσφορά της βασιλόπιτας και το κοσμηματοπωλείο του κ. Ιωάννη Φόβου για την προσφορά του ωρολογίου.

Συγχαρητήρια στο τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου, τόσο για τις επιτυχίες, όσο και για τη διοργάνωση των Νικητηρίων…

Συγχαρητήρια στο τμήμα μπάσκετ που πέτυχε καθοριστική νίκη απέναντι στη Μελίκη με 64-62.

Συγχαρητήρια στο τμήμα βόλεϊ γυναικών που νίκησε τον Ασκληπιό με 3-1.

Η προσπάθεια όλων συνεχίζεται»…

Members Discount Card

Συνεχίζεται η διάθεση της νέας κάρτας διαρκείας – προνομίων Members Discount Card της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Ο κάτοχος της κάρτας απολαμβάνει για ένα χρόνο τις εκπτώσεις που του προσφέρουν περισσότερα από 75 συμβεβλημένα καταστήματα, ενώ παράλληλα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά όλους τους εντός έδρας αγώνες των ερασιτεχνικών τμημάτων του Συλλόγου, μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο. Η τιμή της κάρτας είναι μόλις 20 ευρώ! Το διαρκείας του Ερασιτέχνη κρύβει εκπλήξεις, εσύ θα τις ανακαλύψεις!

Σημεία πώλησης:

1. Γραφεία Ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκη Βόλου, Μαιάνδρου 14 Ν. Ιωνία

2. Filippou cafe classigue, παραλία Βόλου

3. Καταστήματα Seven.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου