ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πασκούλεφ ο… 4ος

πασκούλεφ-ο-4ος-471619

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Με γοργούς ρυθμούς συμπληρώνεται το παζλ του ρόστερ της Νίκης Βόλου με τις επίσημες ανακοινώσεις να έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Πέμπτη και να συνεχίζονται και χθες με την απόκτηση του Ατανάς Πασκούλεφ.

Ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως μέσος, είχε περάσει από την πρώτη στιγμή από τα δοκιμαστικά των κυανόλευκων, αφήνοντας τα διαπιστευτήριά του, με τον Λεωνίδα Μπίλη να ανάβει το πράσινο φως στη διοίκηση του συλλόγου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που έχει εμπειρία και από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας για τους Εθνικό Αστέρα, Ζάκυνθο, Κύμη και πέρυσι το Διαγόρα. Επίσης έχει και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων της Βουλγαρίας.

Ετσι ο Πασκούλεφ γίνεται ο τέταρτος κυανόλευκος και επίσημα, μετά τους Αγγελο Σταυράκη, Γιώργο Ναουμίδη και Γιάννη Κανταρτζή, με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ να σας έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή για την επιθυμία απόκτησης του ξένου μέσου, ο οποίος βρέθηκε στα δοκιμαστικά της Νίκης Βόλου από την πρώτη εβδομάδα.

Οπως και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έτσι και ο Πασκούλεφ υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας για ένα χρόνο, όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί στα συμφωνητικά ερασιτεχνών για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή Atanas Pashkulev (Ατανάς Πασκούλεφ). Ο Ατανάς Πασκούλεφ αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός και μέσος. Γεννήθηκε την 10/07/1987 στη Βουλγαρία. Eχει αγωνιστεί στην Μάρεκ Ντούμπνιτσα, την Τσέρνο Μόρε, την Σεπτέμβρι Σόφια, την Ρακόφσκι και την Μπρέτσνικ, και στην Ελλάδα στον Εθνικό Αστέρα, τη Ζάκυνθο, τον Α.Ο. Κύμης και τον Διαγόρα Ρόδου. Εχει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας».

Αναχώρησαν για… μπάνια

Για τελευταία φορά βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, με το φιλικό που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε ομάδα επίλεκτων. Οι κυανόλευκοι αγωνίστηκαν συνολικά 120’ λεπτά με τον Λεωνίδα Μπίλη να βλέπει με χαρά τους παίκτες του να πετάνε φωτιές μέχρι και το 5-0, ενώ έδωσε την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές από την Κ15 και Κ17 να αγωνιστούν μέχρι να έρθει και το τελικό 5-5! Σκόρερ του φιλικού χρίστηκαν οι Νιαώτης, Κόλα (δύο φορές), Βουρδάκης και Ματθαίου.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μάνης, Καραμπούζης, Αναστασίου, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Γεωργιάδης, Ζαρίφης, Γκίκας, Αποστολίδης, Νιαώτης, Κόλα και στο δεύτερο μέρος οι: Σταμέλος (Ράπτης), Μπαρούτας, Καρακώστας, Δημουλάς, Σουάρες, Μπλούχος, Τσιανάκας, Ματθαίου, Λάμπρου, Βουρδάκης, Γκλαβίνης.

Πλέον με τις ανακοινώσεις να συνεχίζονται και τον Λεωνίδα Μπίλη να έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στη Νίκη Βόλου και θα ξεκινήσουν προετοιμασία σε περίπου ένα μήνα από σήμερα, οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν τις διακοπές τους, με την επιστροφή στο Βόλο να υπολογίζεται για τις 15 Ιουλίου, με την «πρώτη» προπόνηση του συλλόγου αλλά και τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Η ομάδα θα παραμείνει για εννέα μέρες στο Βόλο και στη συνέχεια θα μεταβεί στις 23 Ιουλίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πριν την επιστροφή και το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου