ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιθυμεί επιστροφή ο Πάτσης;

επιθυμεί-επιστροφή-ο-πάτσης-473491

Την επιστροφή του στα δρώμενα της Νίκης Βόλου δεν απέκλεισε ο Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος μετά από καιρό βρέθηκε και πάλι χθες στη Νέα Ιωνία, όπου και είχε την ευκαιρία να συναντήσει ξανά φίλους και γνωστούς σε γνωστό τσιπουράδικο της Μαιάνδρου.

Σε ερώτηση μάλιστα από θαμώνα για το αν επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα της Νίκης Βόλου, ο ίδιος δεν έδειξε να είναι αρνητικός, ωστόσο είναι λογικό πως μετά την αποχώρηση του ίδιου αλλά και της ομάδας μεσούσης της σεζόν από το πρωτάθλημα της Super League, κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα γίνονταν. Πόσο μάλλον όταν από τη στιγμή που η Νίκη έχει πλέον διοίκηση αλλά και τη στήριξη του Ερασιτέχνη, για να τρέξει…στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα σενάρια επιστροφής του άλλοτε ισχυρού άνδρα των κυανόλευκων, έδιναν και έπαιρναν χθες μετά και τη δημοσιοποίηση της παραπάνω φωτογραφίας, όπου ο Ανδρέας Πάτσης, είχε την ευκαιρία να βρεθεί με γνωστούς και φίλους, συζητώντας για τη νέα σελίδα του συλλόγου, στην οποία έζησε τόσο στιγμές χαράς και καταξίωσης όσο και άλλες που όλοι θα προτιμούσαν να έχουν διαγραφεί από την 91χρονη ιστορία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου