ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βροχή τα γκολ και οι ανακοινώσεις

βροχή-τα-γκολ-και-οι-ανακοινώσεις-472684

Σε επισημοποίηση των συμφωνιών με τους Ναουμίδη και Κανταρτζή προχώρησε η Νίκη Βόλου

Μετά το φιλικό με τον Αμπελωνιακό, ο τεχνικός της Νίκης, Λεωνίδας Μπίλης, δοκίμασε τους προς απόκτηση ποδοσφαιριστής, αλλά και αυτούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε ομάδα επίλεκτων της πόλης (5-5). Ανακοινώθηκαν οι Ναουμίδης και Κανταρτζής, οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο της άμυνας χθες.

Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΗΣ

Οπως είχε γράψει από χθες, Παρασκευή, ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, με τα κυανόλευκα δοκιμάστηκε ο τερματοφύλακας Μάνης, ο οποίος είναι 19 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός από την ΑΕΚ στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και στο παρελθόν έχει φορέσει και τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού Πειραιώς και των μικρών Εθνικών ομάδων.

Παράλληλα, μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Φίλιππο Καραμπούζη. Ο αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα και έπαιξε τόσο στο φιλικό απέναντι στον Αμπελωνιακό όσο και χθες, ανήκε την περασμένη σεζόν στον Μαχητή Τερψιθέας (Α’ ΕΠΣΛ), πραγματοποιώντας καλή χρονιά, ενώ το καλοκαίρι του 2014 συμμετείχε στην προετοιμασία του Τυρνάβου στη Football League. Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ της Λάρισας, οι άνθρωποι της Νίκης τα βρήκαν σε όλα με την ομάδα του, ντύνοντάς τον στα κυανόλευκα.

Εβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα

Οι κυανόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 5-5 στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών της πόλης. Στο χθεσινό παιχνίδι οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για 120 λεπτά (τέσσερα ημίωρα), ενώ ο Λεωνίδας Μπίλης επέλεξε από δύο ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, ενώ στο β’ αγωνίστηκαν παίκτες των ομάδων «Κ». Τα στοιχεία του τρόπου παιχνιδιού της Νίκης, οι πολλές πάσες που ζητούσε ο έμπειρος τεχνικός, ο γρήγορος τρόπος ανάπτυξης και η ουσία στις κινήσεις και επιλογές των ποδοσφαιριστών.

Τα πρώτα δύο ημίωρα ολοκληρώθηκαν με 3-0 για τη Νίκη Βόλου. Σκόρερ χρίστηκαν οι Νιαώτης και Κόλα, με το δεύτερο να πετυχαίνει δύο τέρματα. Αρχικά, ο Νιαώτης μετά από προσωπική ενέργεια του Κόλα από τα αριστερά και πάσα, σε τετ α τετ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Κόλα στη συνέχεια από δημιουργός έγινε σκόρερ και πρώτα με πλασέ (από πάσα του Γκίκα) και στη συνέχεια με κεφαλιά, έπειτα από ανάπτυξη από αριστερά και σέντρα του Αναστασίου στο δεύτερο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι κυανόλευκοι συνέχισαν να έχουν τον πρώτο λόγο και έφτασαν σε ακόμη δύο τέρματα. Ο Βουρδάκης, μετά από ελεύθερο του Σταμέλου και πάσα του Γκλαβίνη, έκανε το 4-0, ενώ το 5-0 για τη Νίκη έγινε από κάθετη του Βουρδάκη στον Ματθαίου και πλασέ. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πέτυχαν πέντε τέρματα, εκμεταλλευόμενοι τις πολλές αλλαγές και τα λάθη των κυανόλευκων.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μάνης, Καραμπούζης, Αναστασίου, Κανταρτζής, Ναουμίδης, Γεωργιάδης, Ζαρίφης, Γκίκας, Αποστολίδης, Νιαώτης, Κόλα.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Σταμέλος (Ράπτης), Μπαρούτας, Καρακώστας, Δημουλάς, Σουάρες, Μπλούχος, Τσιανάκας, Ματθαίου, Λάμπρου, Βουρδάκης, Γκλαβίνης.

Το χθεσινό ήταν και το τελευταίο τεστ για τους κυανόλευκους, με την επιστροφή στις προπονήσεις να γίνεται στις 15 Ιουλίου μαζί με την «πρώτη» και τον καθιερωμένο Αγιασμό. Η ομάδα θα παραμείνει για εννέα μέρες στο Βόλο και στη συνέχεια θα μεταβεί στις 23 Ιουλίου στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας μέχρι τις 5 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πριν την επιστροφή και το μοντάρισμα μέσω φιλικών αγώνων.

Ανακοινώθηκαν Ναουμίδης – Κανταρτζής

Τη συμφωνία με ακόμη δύο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου μετά την αρχή με τον τερματοφύλακα Σταυράκη. Χθες λοιπόν οι κυανόλευκοι γνωστοποίησαν τη συμφωνία με δύο αμυντικούς, τους Γιώργο Ναουμίδη και Γιάννη Κανταρτζή.

Οσον αφορά τον Ναουμίδη- πέραν του Ρήγα Φεραίου- έχει αγωνιστεί σε Θησέα Αγριάς, Χαλκίδα, Κ20 και πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο υψηλόσωμος αμυντικός μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως στόπερ, ενώ μπορεί να καλύψει και με επιτυχία την θέση του αριστερού μπακ. Μάλιστα, κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν έχασε ούτε λεπτό αγωνιζόμενος με την ομάδα του Βελεστίνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (28 συμ. – 3 γκολ).

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο ίδιος τονίζει αναφορικά με τη νέα προοπτική στην καριέρα του: «Νιώθω μεγάλη τιμή που θα φορέσω τη φανέλα της Νίκης Βόλου. Είναι μία ιστορική ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Μπίλη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Μας περιμένει σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Οσον αφορά το Ρήγα Φεραίο, τονίζει: «Εχω κάνει πολλούς φίλους στο Βελεστίνο. Με βοήθησαν να γίνω μέλος της οικογένειας. Από τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές μέχρι τη διοίκηση και τον κόσμο. Θέλω να τους ευχηθώ να έχουν μία καλή αγωνιστική χρονιά, με εκπλήρωση των στόχων τους».

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ναουμίδη. Ο Γιώργος Ναουμίδης αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι 22 χρονών και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θησέα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου μεταπήδησε στον Α.Ο. Χαλκίδας την προπέρσινη χρονιά. Στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε αγωνίστηκε με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου συμμετέχοντας σε όλα τα παιχνίδια (28 αγώνες- 3 γκολ). Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η δεύτερη χθεσινή ανακοίνωση αφορούσε την προσθήκη του Γιάννη Κανταρτζή. Ο 22χρονος αμυντικός , ο οποίος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο Μαγνησιακό, ενώ το καλοκαίρι του 2014 είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ολλανδού τεχνικού, Βίλιαν Φλουτ, παραχωρώντας του μία θέση στο κυανόλευκο ρόστερ του πρωταθλήματος της Super League, χωρίς ωστόσο να σημειώσει συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία. Μετά την αποχώρηση της Νίκης έφτασε ένα βήμα τον περασμένο Ιανουάριο πριν τη μεταγραφή του στον Αιγινιακό, η οποία χάλασε την τελευταία στιγμή. Ο τεχνικός Λεωνίδας Μπίλης ποντάρει πάρα πολλά στον Κανταρτζή, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως «αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της αμυντικής γραμμής της ομάδας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανταρτζή. Ο Γιάννης Κανταρτζής αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Γεννήθηκε στις 6/8/1993 και έχει ύψος 1,88μ.. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από τον Μαγνησιακό. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου από όπου επέστρεψε στον Μαγνησιακό. Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Ιανουάριο. Αναμένεται να αποτελέσει τη βάση της αμυντικής γραμμής της ομάδας κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Συλλόγου μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου